Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayıt tohumuda iyi geliyor diye biliyorum canım benim buarada benim bu yumurtaları galiba bukadının fitilleri düzeltti kadın diyor buay bilemedin öbür ay hamile kalırsın tam oturdu herşey yerine vucudunda diyor ama hayırlısı
ya döllenen öyle çabuk düşermi meğer öyle bişeyi varmış niye söylememiş anlamadım valla hayırlısı olsun canım sende pko mu vardı canım ya
arkadaşlar ben doğuda yaşıyorum doğunun en ücra köşelerinde kardan kıştan doktor olmadığı zamanlarda bilgili kadınlar kendilerini tedavi etmişlerdir şimdi olduğum yerde eski toprak kadın var ve çocuk olması için bana fitil verdi balık etinden ve baharattan yapılan bilgisi olan yada kullanan varmı
ıgdırdasınız degilmi?peki hangi merkeze tüpbebek için gittiniz?ben agrıdayım dogubeyazıtta izmire gittik zaten izmirliyim.Dün istanbuldaki bahçeci tüpbebek merkezindeki dr.la görüştüm durumum anlattm birdaha denemede az dozla olması sizin için daha iyi dediler ama oraya gitsem kalacak yer sorun,tekrar izmirde merkez araştırıyorum annemler orada.Dhea bende kullanmıştım artık kullanmıyorum onu içerken gebe kalınmıyomuş gebelige zararmış diye eşim bidah almadı.selenyumu günde bi adet kullanıyorum Qenzim ilk senden duydum hayıt tohumu kendim yaıp suyunu içtim ama damaklarım şişti alerji yaaptı macunumu var?aktara sorayım alalım.incir herzaman bulamıyorum şehir merkezinde degiliz dedigim gibi şuan elimde karışımım var onuda yumurta çatlamıyor diye yaptırmıştık.senin tek yumurta döllendikten sonra kaça bölündü biliyormusun?
slm canım valla bayram tatilinde memlekete gittim biraz moral depoladım :) inşallah faydası olur bakalım ığdırdaki arkadaş kadını sormuş benimkinimi seninkinimi aselcim tam anlayaamadı m
İkracığım seninkini sordum, bende asel gibi bir çok macun denedim olmadı. Birde imkanım olursa bu kadınla görüşmek isterim. Şimdiden çok teşekkürler![]()
canım ben vanın muradiye ilçesinin gönderme köyündeyim gelirsen misafir ederim ığdır yakın günü birlik gelebilirsin
canım beni biliyorsun 2. tüp bebek ten dönüp bu kadında karar kıldım doktorlara göre menepoza giriyordum ama fsh geçen ay 5 çıktı artı tüplerim kapalıydı be yumurtam yok denecek kadar azdı valla kadın ne yapıyor bilmiyorum ama dn soordum ben kadına et aynı ama içindeki ilaçlar farklı dedi hayırlısı olsun bugn adet gnüm ama olmadım inş... hamileyimdirde sizlerede umut ışığı olurumslm.bişey merakettim o fitili yapan hanım herkese ayrı fitilmi yapıyor?yani balıgı kist oldugu durumlarda kullanmazmı?senin yumurtlama çogalması içindi gerçi o sorun çogumuzda varda ayrıyeten bende yumurta çatlamadıgı için kist oluşuyor onu mrkeetim.sana bende tlfnumu atarım.sevgiyle ve bebişe kal.