• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürt Hekim Fitili Kullanan Var mı?

:71: inşaallah en kısa zamnda güzel hbrlerni alırız.Bendemi yaptırsam bu fitilden ne dersin?benim karışımı kullanıyorumda ramazan dolaysıyla aç karnına içemiyorum aç karnına sabah ögle akşan içmeliydim öglen zaten olmadı,akşamda tok içebildim dr gidipte kontrolde edmedik yumurtalar ne durumda?akıntım arttı bunu farkettim.senin karışımı nasıl yaptırabilirim?

hayıt tohumuda iyi geliyor diye biliyorum canım benim buarada benim bu yumurtaları galiba bukadının fitilleri düzeltti kadın diyor buay bilemedin öbür ay hamile kalırsın tam oturdu herşey yerine vucudunda diyor ama hayırlısı

ya ikra sorma biraz önce vandan benim karışımı yapan şahıs aradı meger karışımı 13 gün kullanmam gerekiyomuş reglden sonra yani.ben reglin 18.günündeyim halen içiyorum bana Bİ KIZDI Bİ KIZDI şaşırdım kaldım aramam gerekiyormuş 13.gün sonra bırakmam lazımmış eger devam edersem döllenen yumurta varsada düşürmüştür üstüne su iç dedi çook kızdı.benmi seni aramam gerek dedi yani bende diger karışımlar gibi bitene kadar kullanmam gerk oldugunu sandım regl olunca arayacaktım.ne bileyim onu yap bunu yap bizde şapşırık olduk meger kuvvetli bi ilaçmış.adamın dövmedigi kaldı yeniden regl olunca beni ara dedi kapadı hadi hayırlısı...

ya döllenen öyle çabuk düşermi meğer öyle bişeyi varmış niye söylememiş anlamadım valla hayırlısı olsun canım sende pko mu vardı canım ya

erciştemiymiş bu kadın senin kadın hiç duymadım canım ya belki vardır öyle birisi ama benimki resmen fitil gb alttan alıyorsun valla ne bileyim ben çok inandı m 4 ay önce doktorlar bana eyvah bitti dedikleri yumurtalarım çoğalmış bu kadın sayesinde kadın muayne etmeden yapmıyor bişey uzun süreli tedavi aslında ama uzaktan gelenlere toplu veriyor fitilleri ben 20 ye yakın kullandım fitil yağlı bişey

ya döllenen öyle çabuk düşermi meğer öyle bişeyi varmış niye söylememiş anlamadım valla hayırlısı olsun canım sende pko mu vardı canım ya

tabi canım döllenen yumurta yanlış kullanılan ilaç veya bitki vs düşebilir.işte benim aramam gerekiyormuş bu karuşımı yapan erkek van ercişte.bende pko yok ama heray falikül kisti görülüyor.sanırım yumurta çatlamdıgı için.

arkadaşlar ben doğuda yaşıyorum doğunun en ücra köşelerinde kardan kıştan doktor olmadığı zamanlarda bilgili kadınlar kendilerini tedavi etmişlerdir şimdi olduğum yerde eski toprak kadın var ve çocuk olması için bana fitil verdi balık etinden ve baharattan yapılan bilgisi olan yada kullanan varmı

Merhaba ben Iğdır'dayım 2 başarısız tüp bebek denemem var. Yumurta rezervim bitmek üzere 2. denememde 1 tane yumurta toplandı. Bu kadının telefonu ve adresini verebilirseniz minnettar kalırım. Şimdiden çok teşekkürler, hepimiz aynı amaç uğruna savaşıyoruz....

mehaba pamukşeker benimde tek yumurta alındı rezerve azalmış ikranın fitilinden bende düşünüyorum fakat elimde karışımım var o bitsin sonra inşaallah gerekte kalmaz enkısa zamanda hepimz bebeklerimize kavuşuruz amin.sen neler yapıyosun rezerve artması için?

Ben tüp bebek aşamasında safran yağı kullanmıştım, çok güveniyordum ancak kaliteli olmasına faydalı oldu sanırım. Tüp bebekten olumsuz sonuç alalı 20 gün oldu, bu aşamada özel birşey yapmıyorum, ancak yaptığım araştırmalar ver doktorumla görüşmelerim neticesinde DHEA, L'arginine, L'carnitine, Selenyum+E vitamini, Qenzim
Q10 kullanmamı tavsiye etti bir kısmı, yumurta artıtıcı, bir kısmı da hücre yenileyici olarak kullanılıyormuş. Bir de doktorum bende femara protokolü uygulamayı düşünüyor. Yumurta sayısını artırmada etkili olabiliyormuş. Günde 1 saat yürüyüş tavsiye etti yumurtalıklara kan pompalanıyormuş, bol bol karpuz ve karpuz çekirdeği yemelisin çok faydasını gören hastam oldu dedi. Ben henüz uygulamaya başlamadım ama bir de bunları kullanıp deneyeceğim. Günlük aslan pençesi, civan parçemi, ada çayı içmeye özen gösteriyorum. Bir de hayıt macunu kullanacağım Fsh dengelemede çok faydasını gördüm. Tedaviye kadar incir yemekte çok faydalı oluyor , ancak tedavi aşamasında kullanılmamalı çünkü yumurtaların erken çatlamasına neden olabiliyor. Birde internetten okuduğum birşey var uygularmısın bilemeiyorum ama adetin ilk gününden - yumurtalar toplanıncaya kadar ayak bileğindeki kemiğin altındaki boşluğa 10 - 15 dakika masaj yapıldığında etkili olabiliyormuş. Yumurtalıklara giden sinirler orada geçiyormuş diye okudum ama denemedim, doğruluğunu bilemiyorum. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın, sağlıklı sıhhatli bebeklerimize hepimizi bir an evvel kavuştursun inşallah... :nazar:

ıgdırdasınız degilmi?peki hangi merkeze tüpbebek için gittiniz?ben agrıdayım dogubeyazıtta izmire gittik zaten izmirliyim.Dün istanbuldaki bahçeci tüpbebek merkezindeki dr.la görüştüm durumum anlattm birdaha denemede az dozla olması sizin için daha iyi dediler ama oraya gitsem kalacak yer sorun,tekrar izmirde merkez araştırıyorum annemler orada.Dhea bende kullanmıştım artık kullanmıyorum onu içerken gebe kalınmıyomuş gebelige zararmış diye eşim bidah almadı.selenyumu günde bi adet kullanıyorum Qenzim ilk senden duydum hayıt tohumu kendim yaıp suyunu içtim ama damaklarım şişti alerji yaaptı macunumu var?aktara sorayım alalım.incir herzaman bulamıyorum şehir merkezinde degiliz dedigim gibi şuan elimde karışımım var onuda yumurta çatlamıyor diye yaptırmıştık.senin tek yumurta döllendikten sonra kaça bölündü biliyormusun?

slm canım valla bayram tatilinde memlekete gittim biraz moral depoladım :) inşallah faydası olur bakalım ığdırdaki arkadaş kadını sormuş benimkinimi seninkinimi aselcim tam anlayaamadı m

ıgdırdasınız degilmi?peki hangi merkeze tüpbebek için gittiniz?ben agrıdayım dogubeyazıtta izmire gittik zaten izmirliyim.Dün istanbuldaki bahçeci tüpbebek merkezindeki dr.la görüştüm durumum anlattm birdaha denemede az dozla olması sizin için daha iyi dediler ama oraya gitsem kalacak yer sorun,tekrar izmirde merkez araştırıyorum annemler orada.Dhea bende kullanmıştım artık kullanmıyorum onu içerken gebe kalınmıyomuş gebelige zararmış diye eşim bidah almadı.selenyumu günde bi adet kullanıyorum Qenzim ilk senden duydum hayıt tohumu kendim yaıp suyunu içtim ama damaklarım şişti alerji yaaptı macunumu var?aktara sorayım alalım.incir herzaman bulamıyorum şehir merkezinde degiliz dedigim gibi şuan elimde karışımım var onuda yumurta çatlamıyor diye yaptırmıştık.senin tek yumurta döllendikten sonra kaça bölündü biliyormusun?

Evet Iğdırdayız canım. Ben Gen - art'ta tedavi gördüm, ancak bu kez Behçeci ile görüşüyorum. Benin döllenen yumurtam 2. gün 4'e, 3. gün 10'a bölünmüştü. 1.kalite denildi. 5 gün transferinde günü ile uyumlu olduğu söylendi. Genetik testende sağlıklı olarak çıktı ama bana tutunmadı. DHEA hakkında hamile kalmayı zorlaştırıyo diye bişey hiç okumadım ama araştıracağım, yan etkileri arasında aşırı yağlanma ve ciltte lekelenme yapıyormuş. Hayıt macunu her aktarda yok sanırım, vitex diye araştırınca çıkıyor internetten. Daha öncede söylediğim gibi biz elimizdeki imkanlarla çaba harcayalım verecek olan Allah, emeklerimizi boşa çıkarmayacaktır.:nazar:

slm canım valla bayram tatilinde memlekete gittim biraz moral depoladım :) inşallah faydası olur bakalım ığdırdaki arkadaş kadını sormuş benimkinimi seninkinimi aselcim tam anlayaamadı m

İkracığım seninkini sordum, bende asel gibi bir çok macun denedim olmadı. Birde imkanım olursa bu kadınla görüşmek isterim. Şimdiden çok teşekkürler :nazar:

İkracığım seninkini sordum, bende asel gibi bir çok macun denedim olmadı. Birde imkanım olursa bu kadınla görüşmek isterim. Şimdiden çok teşekkürler :nazar:

canım ben vanın muradiye ilçesinin gönderme köyündeyim gelirsen misafir ederim ığdır yakın günü birlik gelebilirsin

canım ben vanın muradiye ilçesinin gönderme köyündeyim gelirsen misafir ederim ığdır yakın günü birlik gelebilirsin

inşallah canım, ben kadınla görüşüp veya derdimi anlatacak birisini görüştürüp ondan sonra gelmeyi düşünüyordum. Yine irtibat içerisinde olabilirsek işlerim rahatlayınca gelmeyi düşünüyorum...:nazar:

canım zaten kadın işin ilmini biliyor ben arkadaşlara kargoyla göndereyim dedim bakmadan vermem dedi eşinde kusur olmadığı müdddetçe bakıyor kadın tedavi ediyor yani özelden telefonunu at bana oraya gidince arayım seni kadınla görüş yalnız kadın türkçe bilmiyor kızıyla anlaşırsın o annesine söyler sana cevap verir

slm.bişey merakettim o fitili yapan hanım herkese ayrı fitilmi yapıyor?yani balıgı kist oldugu durumlarda kullanmazmı?senin yumurtlama çogalması içindi gerçi o sorun çogumuzda varda ayrıyeten bende yumurta çatlamadıgı için kist oluşuyor onu mrkeetim.sana bende tlfnumu atarım.sevgiyle ve bebişe kal.

slm.bişey merakettim o fitili yapan hanım herkese ayrı fitilmi yapıyor?yani balıgı kist oldugu durumlarda kullanmazmı?senin yumurtlama çogalması içindi gerçi o sorun çogumuzda varda ayrıyeten bende yumurta çatlamadıgı için kist oluşuyor onu mrkeetim.sana bende tlfnumu atarım.sevgiyle ve bebişe kal.
canım beni biliyorsun 2. tüp bebek ten dönüp bu kadında karar kıldım doktorlara göre menepoza giriyordum ama fsh geçen ay 5 çıktı artı tüplerim kapalıydı be yumurtam yok denecek kadar azdı valla kadın ne yapıyor bilmiyorum ama dn soordum ben kadına et aynı ama içindeki ilaçlar farklı dedi hayırlısı olsun bugn adet gnüm ama olmadım inş... hamileyimdirde sizlerede umut ışığı olurum

:70:canım benimde günüm geçti zaman zaman böle geçtigii olmuştur ve hstneye gideriz test olur negatif çıkar untrosondada kist görülür ardından ya dogum kontrol hapı yada c.prognova veriliir izmir marşıyla eve döneriz..yeni adet döngüsündede yenilginin ardından umutlar ovulasyon günleriyle tekrar başlar buda benim hikayem:)enson 6-agustosta oldum 5 eylüldede olması gerekiyordu ne regl senromu var ne gebelik vücut ısım düşük hiç yükselme olmamıştı zaten ovulasyon zamanı biraz yükselmesi gerekiyodu demek çatlamadı kiste dönüştü ve regli etkiledi.yarın dr gitmeyi düşünüyoruz kısmetse.ee tabiki kendimde olmasada ALLAH dan ümidim umudum var o dilerse olur..Meryem anamız evli degildi Rabbimizin ol demesiyle isa peygamber as oldu.yannnnii bundan kendime pay çıkarıp hiç belirti olmasada,ateşim yükselmesede,çatlama patlama olmasada yumurtada,inşaallah bizdede olur demi kader arkadaşım.

Back
X