kürtaj dışında alternatif var mı?

sedafen

nergis
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
2
0
86
Elazığ
mrb ben seda 29 yaşındayım ve 4 haftalık hamileyim ama malesef 30 günlük kanamam var ayrıca hCG artışı yok. 90- 150 arası yani. doktorum 5 gün süre daha bekleyip kürtajla alacağını söyledi başka bir alternatif yok mu çünkü çok korkuyorum lütfen bilgilerinizi bekliyorum

doktorun da 5 gün beklemek istemiş,çünkü kendi düşüp kürtaja gerek kalmayabliyor o zaman.
geçmiş olsun a.s.

canım sakın kürtajdan korkma... sakınnnnnn..
ben 1,5 ay önce bebeğimin kalbinin durması nedeniyle kürtaj olmuştum maalesefff...
bende senin gibi çok korkmuştum, ayaklarım titriyordu odaya girdiğim zaman...
genel aneztesiyle hiç birşey anlamadım...
uyu ve uyan... işte bu kadar!!!!!!!!!..
sakın lokal anestezi ile olma, hiç birşeye şahit olmadan kürtajın bitmesi insanı psikolojik olarak daha az yıkıyor...
çok geçmiş olsun canım...
ama ola ki, kürtaj olman gerekirse mutlaka genel anestezi derimmm..
tabi inşaallah bebeğin seni bırakmaz zorunda kalmaz, inşaallah atlatırsın bu günleriii...

canım çok geçmiş olsun bencede biraz bekle kendiliğinden mutlaka düşmesi gerekir çünkü daha çok küçük bende ilk bebeğimi 2,5 aylıkken kürtajla aldırmak zorunda kalmıştım. benim genel anestezi yapmadı dr.um lokal yaptı hala beddua ederim ona acıdığından değil psikolojimi bozdu ve parça bıraktı. 2. bebeğimde 6,5 haftalıkken kendiğilinden düştü düşükmü kürtajmı dersen düşük daha kolay derim. aslında kürtajdada gözüm baka baka olmama rağmen çok acıdığını söyleyemem korkulacak bir şey yok ben yaptırdıysam herkes yaptırır diyorum benim canım çok azdır ve vajinal muayene bile olmadan kürtaj oldum düşün artık. ama biraz daha bekle 5 gün 10 gün ne biliyim ilk hamileliğinse eğer hemen kürtaj olma derim. benim parça kaldı 3 ay kanama oldu falan sonra rahim iltihabı oldum falan filan işte. düşük yaptıran ve kolaylaştıran bir hap var onu sor dr.una bazi dr.lar para almak içinde hemen kürtaj derler dikkat et. senin bebeğin küçük kolay düşürürsün merak etme ve korkma olurmu allah kolaylık versin canım. çokta geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…