Daha hamilesiniz işte en masrafsız dönemleri. Okul kitapları, ek kaynaklar ne kadar haberiniz var mı?:
Yalniz ben de insanim yasadim gordum falan masrafim benim de oldu ya hani? İlla bebegimin buyumus olmasi mi gerekiyor? Ben masraf ne demek buradaki cogu kisiden iyi biliyorumdur. Gebe kalacak yastaysam hayati da gormusumdur. Yineliyorum, sonrasi icin brif vermemis hanimefendi, maddi sorunlar cozulmez dememis. Cozulurse 3 cocuga da bakarsin 5 cocuga da. Hanimefendi su an skismis hissediyor, su anki durumla. Ben bebeklik donemi atlatilir diyorum, sonrasi cozumlu ise maddi sorunlar da gecer, cocuklar da saglikli buyur. Hic cozulmeyecek bir maddi hasar varsa da diyorum ki onlem alsaydiniz.Fikriniz ha iki ha üç ne masraf olacak ama. Bebeğiniz ufak bence henüz masraflı kısmı görmemişsiniz.
Okul dönemi hiç öyle pembe bir tablo değil. Yeğenim bu sene ufak şehirde üniversite kazandı nispeten ucuz bir şehirde. Aylık 10bin yurduna ödüyorlar. Ekstra harcamaları hariç. 3 çocuk nasıl okutsunlar pardon?
Oğlum ilkokulda şimdiden eğitimi için bir sürü harcamamız var. Lise üniversite dönemini düşündükçe Allah yardım etsin diyorum.
Kalkıp da ha iki ha üç denecek bir şey değil.
Çocuk masrafı bezle bitmiyor