Ben oldum iki kere şimdi üçüncü hamileliğim bi sıkıntı yok şükür 7 8 defa kürtaj olanı tanıyorum şimdi çoluk çocuk sahibi yani.ama sizinkilerin Bi nedeni araştırılması gerekBaşlığı açacak bi yer bulamadım, geçen sene temmuzda düşük yaptım kürtaj oldum bu sene şubat ayında kürtaj oldum 2 kez kürtaj olanlar için tekrar bebek beklemek çok tehlikeylimiş ne kadar doğru2. Kürtajımdan sonra hala adet görmedim bugün 36. Günüm çok korkuyorum bi sıkıntı çıkacak diye lütfen cevap verin !
Bugün adet oldum doktor vermedi ben duydum hep sizlere sormak istedimÖncelikle çok büyük geçmiş olsun rabbim sabır versin bende bir düşük atlattım. Düşüğünüzün nedeni nedir ? Bilmiyorsanız ki zaten 2. Düşükte araştırıyotlar mutlaka kesinlikle ihmal etmeyin ve bu bilgiyi size doktor mu verdi ?
Bugün adet oldum doktor vermedi ben duydum hep sizlere sormak istedim nedeni benim haram :'(Ben oldum iki kere şimdi üçüncü hamileliğim bi sıkıntı yok şükür 7 8 defa kürtaj olanı tanıyorum şimdi çoluk çocuk sahibi yani.ama sizinkilerin Bi nedeni araştırılması gerek
Bugün adet oldum doktor vermedi ben duydum hep sizlere sormak istedim bugün adet oldum düşük nedeni kesinlikle benim haram benim günahım bi neden sağlık bişeyi yok :'( allah beni kahretsin aldırdım kıydmÇok çok geçmiş olsun. 3ncü düşükten sonra araştırma yapılması ve bir dahaki gebe kalma sürecini doktor konrolünde ilerlemesi gerektiğini biliyorum ben. Korkma canım Allah nasip ettiyse olur zaten bol bol dua et inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur sana meleğin
Aaa neden aldırdınız ki hazır mı değildinizBugün adet oldum doktor vermedi ben duydum hep sizlere sormak istedim bugün adet oldum düşük nedeni kesinlikle benim haram benim günahım bi neden sağlık bişeyi yok :'( allah beni kahretsin aldırdım kıydm
Allah ım bu erkeklerSevgilim istemedi
Aldırmayıp ne yapacaktın canım beni zehirlemeye başlamıştı kalbi durmuştu ve ben onu ölü taşıdım kaç gün bu halini çok iyi anlıyorum ama her şey geçecek allahın izniyle dua et sürekli lütfen o melek oldu gitti ayrica sakın pes etme daha iyi bir doktora git derim adet olduysan bu adetini bitir ve korunma benceBugün adet oldum doktor vermedi ben duydum hep sizlere sormak istedim bugün adet oldum düşük nedeni kesinlikle benim haram benim günahım bi neden sağlık bişeyi yok :'( allah beni kahretsin aldırdım kıydm
Evet ucuncu dusukten sonra arastiriuor doktorlar, ama ben doktora birakmayip ilk kaybimda pesine dusunce pihtilasma oldugunu ogrendim ve ikinci gebeligimdeki bebegimi cok sukur kucagima aldim, yerinizde olsam ucuncuyu beklemezdim arastirma icinÇok çok geçmiş olsun. 3ncü düşükten sonra araştırma yapılması ve bir dahaki gebe kalma sürecini doktor konrolünde ilerlemesi gerektiğini biliyorum ben. Korkma canım Allah nasip ettiyse olur zaten bol bol dua et inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur sana meleğin
Nasıl Bitirim korunmuym CNN anlamadmAldırmayıp ne yapacaktın canım beni zehirlemeye başlamıştı kalbi durmuştu ve ben onu ölü taşıdım kaç gün bu halini çok iyi anlıyorum ama her şey geçecek allahın izniyle dua et sürekli lütfen o melek oldu gitti ayrica sakın pes etme daha iyi bir doktora git derim adet olduysan bu adetini bitir ve korunma bence
Ben kendim aldırdım bile bileEvet ucuncu dusukten sonra arastiriuor doktorlar, ama ben doktora birakmayip ilk kaybimda pesine dusunce pihtilasma oldugunu ogrendim ve ikinci gebeligimdeki bebegimi cok sukur kucagima aldim, yerinizde olsam ucuncuyu beklemezdim arastirma icin
Değilim
yazılanları okuyunca yorumu sildim. sen zaten isteyerek aldırmıssın ve bu hata değil hata 1 kez olur 2 kez aldırmak. sonuçlarına katlanacaksın.Başlığı açacak bi yer bulamadım, geçen sene temmuzda düşük yaptım kürtaj oldum bu sene şubat ayında kürtaj oldum 2 kez kürtaj olanlar için tekrar bebek beklemek çok tehlikeylimiş ne kadar doğru2. Kürtajımdan sonra hala adet görmedim bugün 36. Günüm çok korkuyorum bi sıkıntı çıkacak diye lütfen cevap verin !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?