Kürtaj Lütfen Bilgi Verin !!!

Ben özel hastanede olmuştum orda da eşimden imza almışlardı. İnşallah önüne çıkmaz ilerde E Ebru__27 bunu bilerek yaşa önüne bak sende artık geçmiş olsun.

Şans yoktur. Nasip vardır. İmtihan vardır... neyi neden dolayı yasıyoruz bilemezsiniz, bilemeyiz. Tevekkül etmeyi bi becerebilsek keşke.

Nasibinde şansında ne demek oldugunu çok iyi biliyorum hepimiz imtihan ediliyoruz bu dünyada benimde bir tane düşüğüm oldu kürtaj olmak zorunda kaldım o acıyı çok iyi biliyorum

Çıkar bence o devlet hastanesindeki kayıtlarda.haa ilerde evlenince esinle devlete gitmezsin ozele gidersin sorun olmaz.ama devlette durur kayitlar
artık devlet özel diye birsey yok. tüm hastanelerde yapılan işlemler gözüküyor. hepsi sağlık bakanlığının tek programına bağlı. istediği ile gitsin bu fark etmez

artık devlet özel diye birsey yok. tüm hastanelerde yapılan işlemler gözüküyor. hepsi sağlık bakanlığının tek programına bağlı. istediği ile gitsin bu fark etmez
Evet doğru.hayir yani hangi cesaret birde normal hastaneye gitmis anlamadim boyle gizli kalmasini isteyen bir insan gider ozel klinige kurtaj olur.illa ki ortaya cikacak kurtaj oldugu

Evet doğru.hayir yani hangi cesaret birde normal hastaneye gitmis anlamadim boyle gizli kalmasini isteyen bir insan gider ozel klinige kurtaj olur.illa ki ortaya cikacak kurtaj oldugu
Bence birilerinin duymasından bu kadar korkmasın. Öteki taraf da vereceği hesaptan korksun. Aldığı bir can. Öyle ki insanlar bebek sahibi olmak için neler yaşıyor ne paralar döküyor. Birde çocuğu olmaz diye korkuyor. Bir sorun yaşamamış olsa bile Allah'ın verdiği 2 canı almış. Acaba bir kez daha nasip eder mi? Bu açıdan hiç düşünmüyor. Normal birşeymiş gibi biri duyarmı birşey olmuşmudur. Bebeği nasip eden allah. İstediği kadar bir sıkıntı olmasın rabbim nasip etmezse bir daha olmaz.

Devlet hastanesinden tc kimlik numarasina istinaden islem yapildigindan dolayi kurtaj islemi gozukur. Yani bunun karsina cikmamasi biraz zor. Hayatina girecek insana karsi durust olmalisin zaten bu yasadiklarini saklamamalisin. Her zaman icinde acaba ile yasayamazsin bu yasadiklarin hic kolay degil ama nacizane fikrim gecmisine bi sunger cek ve yeni bi hayat kur kendine. Hicbisey gizli kalmiyor. Hayat tedirgin yasamaya degmez sen durust oldukca karsina kendin gibi insanlar cikacaktir bol bol tovbe et. Allah yardimcin olsun

Bunun gözükmesi icin bi arastirilma vs yapilmasi gerekmiyor mu?mesela eşiyle doktora gitse ozel bi hastane veya devlete gitse,direk kurtaj işlemi yapıldı diye soylenir mi yani?

Ozel hastaneyi bilemiyorum ama ben migren icin bursada bi hastaneye gittim daha sonra o doktorun verdigi ilaclar iyi gelmiyor diye baska bi hastanrye gittim sistemde kullandigim ilac bile kayitliymis kadin bakti soyledi. O yuzden anestezi falan almissa kayitlidir diye dusunuyorum.

O zaman evlenecegi kisiye dürüst olmali.kızlık diktirmekten falan bahsediyo da,kapı gibi kurtaj kayıtları var.diktirse ne olacak? Ben eskiden karsiydim böyle kızlık diktirme olaylarina,ama erkeklere mustehak bazi seyler.kendileri bakir olmadığı halde bakire kız arıyorlar.kizlar dürüst oluncada faydalanmaya çalışıyorlar.zibilyon tane konu açıldı böyle.ama konu sahibi 2 defa kurtaj olmus,kendi isteğiyle arzusuyla.resmen cinayet ve cok tehlikeli.o yuzden bence de ortaya çıkmalı.zaten cikmamasi imkansiz

Zaten yalan uzerine hayat kurulmaz. Ici sıkılacak sürekli ya bi gun ortaya cikarsa diye. Insan zor durumda kalinca kurtajda olur katilde olur hersey olur ben onaylamiyorum tabiki kurtaji ama demek istedigim hersey insanlar icin. Hatasindan ders almasi ve gercekten tovbe edip allaha siginmasi lazim. Hayatta makul insanlarda var kendisi durust olduktan sonra Allahta karsisina mutlu olabilecegi birini cikartir. Erkekler kullanmaya calisiyor kadinlarda kendilerini cok hafife aldiriyor.

Evet ucuncu dusukten sonra arastiriuor doktorlar, ama ben doktora birakmayip ilk kaybimda pesine dusunce pihtilasma oldugunu ogrendim ve ikinci gebeligimdeki bebegimi cok sukur kucagima aldim, yerinizde olsam ucuncuyu beklemezdim arastirma icin
Canım pıhtılaşma nasıl anlaşılıyo hangi testi yaptırmam lazım aptt 21 benimdemi pıhtılaşma var acaba geçen hafta kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum haftaya kontrolüm var ne gerekiyorsa bende yaptırayım

Trombofili paneliyle anlaisliyor ama bu genetik bir test ve doktorlar bunu en az 2-3 dusuk olmadan yapmiyorlar ben yalvar yakar yaptirdim ozelde bile parasini verecegim halde.

Pıhtılaşmanın türleri var ve her doktor bunu iyi yorumlayamıyor maalesef. İyi bir doktor şart.

Bende 8 gün önce kürtaj oldum 2 ay sonra da evlenecem kısmet olursa nişanlım birlik de olmak istiyor bundan sonraki süreçte nasıl nir korunma yapabiliriz arkadaşlar lütfen yatdımcı olun bana

Bende 8 gün önce kürtaj oldum 2 ay sonra da evlenecem kısmet olursa nişanlım birlik de olmak istiyor bundan sonraki süreçte nasıl nir korunma yapabiliriz arkadaşlar lütfen yatdımcı olun bana

Kurtajdan sonra kanaman olur zaten kanama gecene kadar bekle bide enfeksiyon falan cikmasin sonra ugrasirsin

Başka şehre gitmm gerek evlenip
İstediğin şehre git Artık e- nabız var ve yaptırdığın kan tahliline varana kadar bütün bilgilerin kayıtlı hangi hastane olursa olsun ister özel ister devlet olsun
Artık kişinin bilgilerini sağlık bakanlığı ile paylaşılıyor yani herşey kayıt altında
İlerde evleniceğin kişi bundan haberdarsa O zaman sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…