Kürtaj Lütfen Bilgi Verin !!!

Gerçekten mi Allah ol dedi mi oluyor yaa şaşirdim valla biz aylarca uğraşiyoruz çocuk olsun diye keşke bize de öyle bir şans denk gelse
Şans yoktur. Nasip vardır. İmtihan vardır... neyi neden dolayı yasıyoruz bilemezsiniz, bilemeyiz. Tevekkül etmeyi bi becerebilsek keşke.

Ne gibi sonuçları var
Merhaba,yorumlarinizi görünce yazmak istedim.demekki yeteri kadar korunmamissiniz.eğer korunmus olsaydınız 2 defa hamile kalmazdiniz.2 defa bebek aldirmak kusura bakmayin cok acimasizca..haa zaten evli degilsiniz dogurmaniz doğru olmazdi bana göre.ama korunmaniz gerekirdi.yaptiginiz seyin ne kadar günah ve tehlikeli olduğunu idrak edebiliyorsunuzdur umarim..

Yapılan her kurtajda rahim zarar görür.rahminizde yapisiklik olabilir,tupler tikanabilir,hidrosalpinks gelişebilir.ilerde belki birdaha cocuk sahibi olamayabilirsiniz.yada tedaviyle olur..kurtaj doğum kontrol yöntemi degildir.bundan sonra lutfen daha dikkatli olun.bu riskleri de göz ardı etmeyin derim.

hepsinin hatanın farkındayım inşallah ilerde çocuğum olur çok pişmanım
Tovbeni et mümkünse 3.sü olmasın bu işin... kürtajını iyi bir doktor yaptysa korkma adetlerin sarkabilir ondan da korkma kendine dikkat et o bebekler kaçımızın hayali bilemezsin bende 2 kez kürtaj oldum ama mecburiyetten benimkisi. Sende tövbeni Allaha et tekrarını yapma kızlık zarı konusunu da aklından çıkart eekekleri bu kadar buyutme gozunde seni seven böyle sevsin.

Karşıma çıkan herkes daha çok faydalanmaya çalıştı bunu belki bilir anlarsın özel yerlerde yaptırdım ilki devletti adetini gördüm normal ağrılar ah gençlik berbat gençlik

Karşıma çıkan herkes daha çok faydalanmaya çalıştı bunu belki bilir anlarsın özel yerlerde yaptırdım ilki devletti adetini gördüm normal ağrılar ah gençlik berbat gençlik
Nasıl yani ilk kurtajini devlet hastanesinde mi oldun? O zaman ilerde kurtaj olduğun cikabilir ortaya.cikmaz mi?

O karnımda ölmüştü, parçasını aldılar tcmi felan aldılar zaten çıkar mı bilmiyorum ki yaaaa

Hata hepimiz için. Erkeklerin hepsi kullanmak istiyor zaten. Amaçları hep kötü bunu bil ve buna gore yaşa artk kmsenin tuzağına düşme gerekirse uzun sure yalnız kal

:'( :'( ilerde hastanede ortaya çıkar mı sence devlet hastanesinde olduğum babamın üstüne sigortam vardı şuan kendi sigortam var ama hiç onu akıl edemedim :'( bittim ben
Ben devlet hastanesinde evli olmayanlara yasak diye biliyordum kurtaj olayini.neticede eşlerin imzasi da gerekiyor ama belki de yalnis biliyorumdur.birde devlet hastanelerinde kayitlarda kurtaj olduğun cikar yaa.ozel bi klinikte olman gerekiyordu.ben boyle biliyorum.

Yalnis biliyorsam duzeltsin biri

Sevdiğim kişinin imzası gerekti imza attı inşaalah çıkmaz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…