Kürtaj mı? Kendiliğinden düşmesi mi?

Sakın kendi başına ilaç kullanma, doktorun niyeti kötü geldiyse başka bir hastaneye git ama kendi başına işlere kalkışma, sağlık bu şakaya gelmez

Evet çoktan 1000’lere ulaşması gerekirdi 6 gün sonra.. neyse sağlık olsun yeter ki üzülmeyin ben ama kimyasal gebelikteki usg görüntüsünü saklıyorum hala kese vardı bende çünkü hatıra olarak…hatta eşim saklamış, anılarımızda yer aldı, o da kısa süre de olsa bizim parçamız oldu demişti..bazen düşünüyorum acaba kız mı erkek mi olacaktı diye , ya da şu anki oğluma benzeyecek miydi erkek olsaydı diye

Şahane bir bakış açısı gerçekten sadece açıkçası biraz hayal kırıklığı gibi garip bir şey oldu ilk çocukta her şey çok netti şuan fazlasıyla karmaşık bir hale geldi ama halledeceğiz tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim

Kızlar ben dün farklı doktora da gösterdikten sonra aynı sonuçlarla eski doktoruma geri döndüm. Hepsi aynı şeyi söyledi, 6+5 kese yok hala sağlıksız gebelik. Öğlen 1 de kürtaj oldum. Hafif ağrım var dinleniyorum evde.. Bir sonraki hamileliğe kaldı hayaller

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…