- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi Dogangizem
-
Yorumunuz için teşekkür ederim bu durum benim tercihin değildi inşallah benim durumum da kalmazsinz
Hep korunurken oluyor ne hikmetse bende bunu anlamıyorum.Korunurken oldu zaten
hakkaten 3 senede denemediğim bi bu kaldı , korunarak mı çocuk sahibi olmayı denesem bir de yaaOlsa ne olur
Bi tövbe daha eder
Gelsin 3 numara
Allah bereket versin
Darısı olmayanların başına
Ha çok isteyen arkadaşlara da tavsiyem korunun, korunmayanların olmuyo ne hikmetse korunuyoduk diyenlerin oluyo çünkü hep
Keramet bunda olabilir
Ben kk dan bunu öğrendimhakkaten 3 senede denemediğim bi bu kaldı , korunarak mı çocuk sahibi olmayı denesem bir de yaa
küserek yapınhakkaten 3 senede denemediğim bi bu kaldı , korunarak mı çocuk sahibi olmayı denesem bir de yaa
Ben geçen bir konuda yazmıştım,artık korunuyorum ikinci olsun diyehakkaten 3 senede denemediğim bi bu kaldı , korunarak mı çocuk sahibi olmayı denesem bir de yaa
Ben kk dan bunu öğrendim
Çocuk düşünürsem korunarak deneyeceğim ( : öyle daha basit oluyomuş
ben çok istiyordum ikinciyi eşim istemiyordu yıllarca korunduk hiç kaza olmadı sonra eşim gün sayarak korunmaya başladı 3-4 ay sonra hamile kaldım gerçekten korununca hamile kalıyorsun tavsiye ederim:)Ben kk dan bunu öğrendim
Tamam ikinciyi düşünürsem uygularım, sağ olben çok istiyordum ikinciyi eşim istemiyordu yıllarca korunduk hiç kaza olmadı sonra eşim gün sayarak korunmaya başladı 3-4 ay sonra hamile kaldım gerçekten korununca hamile kalıyorsun tavsiye ederim:)
En son 4 haftaya çıktınasılll nasılll nasılllll?? 2 haftalık hamilelik dediğinde bana pek inandırıcı gelmedi konu.. gerisi zaten korkunç ilişkiler yumağı..
prezervatifi yırtıyorsunne ile korunuyordun konu sahibi ? çocuk istiyorum malum en emin yöntem hangisi hamile kalmak için öğrenmem lazım
Ben kk dan bunu öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?