Kürtaj olmak istemiyorum önerilerini neler lütfen cevap verin

Koca müsveddesi senin ikinci hamileliğinde kullanmak için kenara stok yapmış mı bari? Yazık adama karısı sevişemezse hali nice olur?

18 yaşındasın.. Eşin hamileliğinde seni aldatıyordu, doğum yapınca aldatmicam:KK57: dedi sende okey dedin.. şimdi 2. ye hamilesin ? Kadınlar Kulübü gibi bir sitede aldırayım mı diye soruyorsun ? ben de devreler yandı.Nasıl bir hayal gücü bu :confused: Bu arada buyur bu da külahım :KK59:

Merhaba. Ben 18 yaşındayım ve 5 aylk bebeğim var. Su an 2 haftalık hamileym ama kafam çok karisik. Eşim ben ben 9 aylk hamileyken beni bi kızla aldattığını ve öğrendiğimde doğum yaptıktan sonra bitcekti dedi. Doğum yaptığım halde ilişkisini surdurdu şuan bildiğim kadarıyla bi ilişkisi yok ve bni sevdiğini bi daha olmiycagini söylüyor ama güvenmiyorum. Bebeğim de çok küçük daha ve boşanma derecesine gelmiştik esimle o yüzden bebeği dünyaya getirmekistemiyorum ama kürtaj fikri aklima geldikçe kendimi çok kötü hissediyorum bebegimioldurmek istemiyorm amakorkuyorum.moralin çok bozuk lütfenyardımcı olun onerilrnz nlr lutfn cevp verin. Kotu yorum yapmayın lütfen çok günah olduğunun farkındayım yapmak istediğim en son şey bu elim kolum bağlı onerilerinz nlr
aa doğum yasptıktan sonra bitecekti hani diye sormadın mı :KK20:hani söz vermişti bitecekti ilişkisi :KK12:zamane erkekleri verdikleri sözde durmuyo

Merhaba. Ben 18 yaşındayım ve 5 aylk bebeğim var. Su an 2 haftalık hamileym ama kafam çok karisik. Eşim ben ben 9 aylk hamileyken beni bi kızla aldattığını ve öğrendiğimde doğum yaptıktan sonra bitcekti dedi. Doğum yaptığım halde ilişkisini surdurdu şuan bildiğim kadarıyla bi ilişkisi yok ve bni sevdiğini bi daha olmiycagini söylüyor ama güvenmiyorum. Bebeğim de çok küçük daha ve boşanma derecesine gelmiştik esimle o yüzden bebeği dünyaya getirmekistemiyorum ama kürtaj fikri aklima geldikçe kendimi çok kötü hissediyorum bebegimioldurmek istemiyorm amakorkuyorum.moralin çok bozuk lütfenyardımcı olun onerilrnz nlr lutfn cevp verin. Kotu yorum yapmayın lütfen çok günah olduğunun farkındayım yapmak istediğim en son şey bu elim kolum bağlı onerilerinz nlr
aldatılırken sevişmek diye film var mıydı dostlar:KK53:

Ayyy ben de 2 haftalık gebelik işine inandım iyi mi?:KK14:
Cahillik ne zor!:KK16:

Anlayan söyleyebilir mi? 16 yaşında doğurmuş şimdi bu kız. Kaç yaşında evlenmiş? Nasıl evlenmiş?

Anlayan söyleyebilir mi? 16 yaşında doğurmuş şimdi bu kız. Kaç yaşında evlenmiş? Nasıl evlenmiş?

16yasimda evlenmedim canm. Bu konuyu konuştuk zatn sadce bursa paylaşmak istedim benim isteğimle olmadi. Herşey ordn bakinca çok basit geliyo insanlara soyliycem bisey bulamıyorum hockimse benim durumda klmaz inşallah korunurken oldu ayrıca

Sadece 16 yaşında evlenmedim dedi
Herhalde 16 buçukta evlenmiş
Anlamadım

Bak kuzum daha çok gencsin. Eşinin yediği halta girmiycem ama bebegin küçük olabilir olsun. Sen sana verilen ve hakkın yokken o cana kıyma fikrini aklından çıkar bence. Varsayalim o kocadan bosandin 1 cocuga bakan insan ikinciyede bakar.1 le bosanan 2. ilede bosanir. Sabiyi aldirmak ne demek, bunun vicdan azabi birakmaz emin ol. Insan oldurmekten farki ne bunun. Ya duzgun korunun yada dogur...üzüldüm hemde çok üzüldüm aldırma fikrine...

Bu zamana kadar hep empati kurarak genelde yorum yaptim. Yani senin durumun tamamen cahillikten canim ya. Hiç akil işimi bu devirde 2 çocuğa bakmak ? Hadi onu geçtim eşin seni aldatmiş ve sana kalkip doğum yaptiktan sonra biticek sende buna inanip ikinci bir çocukmu veriyorsun böyle bir eşe, neyine güvendin anlamiyorum ki ? Saglik ocaklarina gittiğin zaman zaten korunabiliyorsun devlet sana bu imkani veriyor. Ben 25 yaşindayim ve 3 aylik bir kizim var 5 yillik evliyim inan cocuğuma iyi bir gelecek verebilmek icin daha dunya ya gelmeden birikimini yaptim. Elde avucta olmadan o bebeklerin günahi ne karnindaki cocuğun suçu ne ? Yani yasama hakkini elinden nasil alirsin. Asiri kiziyorum bu sekilde ki insanlara zaten basli başina sen daha cocuksun canim yaa. Allah yolunu bahtini açik etsin insallah.

"Bildiğim kadarıyla bir ilişkisi yok" diye bahsedilen eş:KK43:
Ne günlere geldik Yarabbim!

Erken evlilik, erken anne olmak,aldatılmaya rağmen zamansız bir hamilelik daha, hepsi yanlış hamleler ama olan olmuş artık, keşke demenin anlamı yok.

2haftalık gebeliği nasıl öğrendin bilmem ama, elbetteki kürtaj olma,bir hata daha yapma.

Ve anlamadığım şu, aldatılmayı hazmetmiş evliliğe devam edip bebek yapmışsın, şimdi niye sorguluyorsun? Hamile kalmasaydın ne olacaktı? Bebekten ne istiyosun yani şimdi?

Ağır olacak ama öyle. Aldatıl, ayrılma, hemen bebek yap, sonra bebeği isteme.. Oldu canım oldu, senin elinde herşey de mi

Back
X