- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
- Konu Sahibi Dogangizem
aynen cool story 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa doğum yasptıktan sonra bitecekti hani diye sormadın mıMerhaba. Ben 18 yaşındayım ve 5 aylk bebeğim var. Su an 2 haftalık hamileym ama kafam çok karisik. Eşim ben ben 9 aylk hamileyken beni bi kızla aldattığını ve öğrendiğimde doğum yaptıktan sonra bitcekti dedi. Doğum yaptığım halde ilişkisini surdurdu şuan bildiğim kadarıyla bi ilişkisi yok ve bni sevdiğini bi daha olmiycagini söylüyor ama güvenmiyorum. Bebeğim de çok küçük daha ve boşanma derecesine gelmiştik esimle o yüzden bebeği dünyaya getirmekistemiyorum ama kürtaj fikri aklima geldikçe kendimi çok kötü hissediyorum bebegimioldurmek istemiyorm amakorkuyorum.moralin çok bozuk lütfenyardımcı olun onerilrnz nlr lutfn cevp verin. Kotu yorum yapmayın lütfen çok günah olduğunun farkındayım yapmak istediğim en son şey bu elim kolum bağlı onerilerinz nlr
aldatılırken sevişmek diye film var mıydı dostlarMerhaba. Ben 18 yaşındayım ve 5 aylk bebeğim var. Su an 2 haftalık hamileym ama kafam çok karisik. Eşim ben ben 9 aylk hamileyken beni bi kızla aldattığını ve öğrendiğimde doğum yaptıktan sonra bitcekti dedi. Doğum yaptığım halde ilişkisini surdurdu şuan bildiğim kadarıyla bi ilişkisi yok ve bni sevdiğini bi daha olmiycagini söylüyor ama güvenmiyorum. Bebeğim de çok küçük daha ve boşanma derecesine gelmiştik esimle o yüzden bebeği dünyaya getirmekistemiyorum ama kürtaj fikri aklima geldikçe kendimi çok kötü hissediyorum bebegimioldurmek istemiyorm amakorkuyorum.moralin çok bozuk lütfenyardımcı olun onerilrnz nlr lutfn cevp verin. Kotu yorum yapmayın lütfen çok günah olduğunun farkındayım yapmak istediğim en son şey bu elim kolum bağlı onerilerinz nlr
Tamam ikinciyi düşünürsem uygularım, sağ ol
2 hafta süre geçince de konu sahibinin doktoruna görünürüm, şıp diye cevap alırım
Öyle 6 hafta filan boşa bekleyemem
en güvenilir yöntem gün sayma ve geri çekilme hiç şansın yok :)ne ile korunuyordun konu sahibi ? çocuk istiyorum malum en emin yöntem hangisi hamile kalmak için öğrenmem lazım![]()
aldatılırken sevişmek diye film var mıydı dostlar![]()
O değil beyi biliyordurHerkese aynı tehditi savurmaktan vazgeç
İlk değil ikinci kez hamile kalıyorsun
Kimin tercihi peki
Erin öyle mi uygun görüyo
Anlayan söyleyebilir mi? 16 yaşında doğurmuş şimdi bu kız. Kaç yaşında evlenmiş? Nasıl evlenmiş?
16yasimda evlenmedim canm. Bu konuyu konuştuk zatn sadce bursa paylaşmak istedim benim isteğimle olmadi. Herşey ordn bakinca çok basit geliyo insanlara soyliycem bisey bulamıyorum hockimse benim durumda klmaz inşallah korunurken oldu ayrıca
Merhaba. Ben 18 yaşındayım ve 5 aylk bebeğim var. Su an 2 haftalık hamileym ama kafam çok karisik. Eşim ben ben 9 aylk hamileyken beni bi kızla aldattığını ve öğrendiğimde doğum yaptıktan sonra bitcekti dedi. Doğum yaptığım halde ilişkisini surdurdu şuan bildiğim kadarıyla bi ilişkisi yok ve bni sevdiğini bi daha olmiycagini söylüyor ama güvenmiyorum. Bebeğim de çok küçük daha ve boşanma derecesine gelmiştik esimle o yüzden bebeği dünyaya getirmekistemiyorum ama kürtaj fikri aklima geldikçe kendimi çok kötü hissediyorum bebegimioldurmek istemiyorm amakorkuyorum.moralin çok bozuk lütfenyardımcı olun onerilrnz nlr lutfn cevp verin. Kotu yorum yapmayın lütfen çok günah olduğunun farkındayım yapmak istediğim en son şey bu elim kolum bağlı onerilerinz nlr
Patlayacak konusu bak görürsün.Sadece 16 yaşında evlenmedim dedi
Herhalde 16 buçukta evlenmiş
Anlamadım
Merhaba. Ben 18 yaşındayım ve 5 aylk bebeğim var. Su an 2 haftalık hamileym ama kafam çok karisik. Eşim ben ben 9 aylk hamileyken beni bi kızla aldattığını ve öğrendiğimde doğum yaptıktan sonra bitcekti dedi. Doğum yaptığım halde ilişkisini surdurdu şuan bildiğim kadarıyla bi ilişkisi yok ve bni sevdiğini bi daha olmiycagini söylüyor ama güvenmiyorum. Bebeğim de çok küçük daha ve boşanma derecesine gelmiştik esimle o yüzden bebeği dünyaya getirmekistemiyorum ama kürtaj fikri aklima geldikçe kendimi çok kötü hissediyorum bebegimioldurmek istemiyorm amakorkuyorum.moralin çok bozuk lütfenyardımcı olun onerilrnz nlr lutfn cevp verin. Kotu yorum yapmayın lütfen çok günah olduğunun farkındayım yapmak istediğim en son şey bu elim kolum bağlı onerilerinz nlr
el birliğiyle patlatıcaz bu gidişlePatlayacak konusu bak görürsün.
sayma nasıl oluyor kien güvenilir yöntem gün sayma ve geri çekilme hiç şansın yok :)
konu sahibi firarda zaten patladı gittiel birliğiyle patlatıcaz bu gidişle![]()