Kürtaj olmak isteyen arkadaşım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu arkadaşım için açıyorum kendisi 8 aylık evli ve bir aylık hamile eşiyle arası iyi değil boşanmayıp düşünüyor dün eşiyle tartışmış doğum yapınca bir hafta falan annem de kalıcam bana baksın demiş eşide annende kalmıycaksın çocuk doğunca duvardan duvara atıcam bebeği senide hastanelik edicem falan çok üzgün bebeği aldırmak istiyor yorumlarınız
Boşanıcak zaten ama çocuk konusunda kararsız

Allah islah etsin doğmamış çocuğa işkence yapcam diyor. Bebek doğarsa o adamla başbaşa bırakmasın yapacaksa elleri kopsun. Adam normal değil bosansin. Kürtajla ilgili ne desem vebal olur

Bebek konusunda karar veremiyor sadece
Çok zor bir durum Allah kolaylık versin ama böyle bir insan bebek doğunca hiç rahat vermez ayrılsa da Ne bebeğe ne kendisine hiçbir çocuk Böyle bir babayı haketmez uzakta büyütebiliyorsa ayrılıp büyütmek mantıklı ama yapamıyorsa çok zor bir karar kendi karar versin bence günah büyük bir günah ama bilemiyorum allah yardımcısı olsun

Milletin kurtaja tepkisini yumusatmak icin bebegi duvardan duvara vurma kisminin uyduruldugunu dusundum nedense. Kimse istemedigi cocugu dogurmak zorunda degil istemiyosa aldirsin yol yakinken

Ben bu durumda bebeği aldırmalı diye düşünüyorum. Adam biyolojik babası, görmek istiyorum deyip görüş gününde sırf annesine inat çocuğa zarar verebilir. Maalesef benzer şeyleri gördük tv lerde. Riske girilecek bir konu değil.

Ben bu durumda bebeği aldırmalı diye düşünüyorum. Adam biyolojik babası, görmek istiyorum deyip görüş gününde sırf annesine inat çocuğa zarar verebilir. Maalesef benzer şeyleri gördük tv lerde. Riske girilecek bir konu değil.
Tamda bundan korkuyor

O ruh hastası adamın ruh hastası olduğunu hamilelikten önce anlayamamış mı ?

Kendi bileceği şey doğurmak doğurmak.

Konuyu arkadaşım için açıyorum kendisi 8 aylık evli ve bir aylık hamile eşiyle arası iyi değil boşanmayıp düşünüyor dün eşiyle tartışmış doğum yapınca bir hafta falan annem de kalıcam bana baksın demiş eşide annende kalmıycaksın çocuk doğunca duvardan duvara atıcam bebeği senide hastanelik edicem falan çok üzgün bebeği aldırmak istiyor yorumlarınız nedir
1 günde bu hale gelmişe hiç benzemiyorlar. Kürtaj düşündüğüne göre daha yeni hamile, nerde doğuracağının kavgası neden şimdi yapılıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X