- 12 Aralık 2015
- 278
- 215
- 23
- 35
- Konu Sahibi Dogununannesi
-
Bir cana sakın kıyma
sende kk nin yarısı gibi klasik korunurken hamile kaldın değil mi
üstelik daha minicik bebeğin varken şartlar hiç mi hiç uygun değilken
Allah'ın kürtaj yaptıran kadına katil gözüyle baktıgından sizin haberiniz varmı .bu vebal belki bir ömür içini acıtacak arkadaşın.kürtaj yaptırmasıyla 6,5 aylık bebeğini öldürmesi arasında hiç bir fark yok Allah katında tabi bu önemliyse sizin için ...aldırma demek ne kadar basit yaa.. Allah akıl fikri boşuna mı veriyor.. bakamayacağı çocuğu nasıl doğursun kadın.. evet korunsaydı güzel olurdu ama korunmak da gebeliği %100 önlemiyor haberiniz var demi bundan?
Ya da Allah korusun ama diğer çocuğun uzun bir ömrü olduğu da garanti mi di mi?Her düşünceye saygı duymak zorundayız düşüncelere bişey diyemicem. Fakat söyle düşünün ilk çocuğunuz ikiz olsa ne yapacaktınız? İkizlerı olan iki tane bu olmaz diyip aldırıyor mu?
Büyüklerde ne kadar çok var aldıran benim kayınvalimde aldırmis kv görümcesi de. Halam in kvside. Hepsi pisman
Sağlık ocakları bedavaya da verıyor. 30 tl param yok diyenlere.Bir kutu prezervatif 30 lirayken cocuk yapıp üstüne aldırıyım diyosunuz
Allah'ın kürtaj yaptıran kadına katil gözüyle baktıgından sizin haberiniz varmı .bu vebal belki bir ömür içini acıtacak arkadaşın.kürtaj yaptırmasıyla 6,5 aylık bebeğini öldürmesi arasında hiç bir fark yok Allah katında tabi bu önemliyse sizin için ...
Benim ilk bebeğim karnımda öldü kalbi durmuş doktor almamız gerekiyor dediğinde kafayı yemiştim inanmamıştım 2 farklı doktora daha gittim ama sonuç değişmedi aldırmazsam ben tehlikeye girecektim ona rağmen içim yandı bebeğimi aldıklarında.Sizi anlıyorum şu an zor bir durum yaşıyorsunuz ama inanın benim gibi tıbbi nedenlerle aldırmak zorunda kalsaydınız anlardınız içinizdeki masumun kıymetini.Emin olun o bebeğe kıymak size travma yapacak.Merhaba
Benim 6.5 aylik bir oglum var 1 ay once işime dondum. Ogluma annem bakıyor. Dun 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim. Dusunmeden dogurmak istedim. Ama oglum cok zor bir bebek annem tek bakiyor 65 yasinda cok hastalıkları var. Buna bile zor bakiyor. Aman kizim ben ikisine nasil bakarim. Mumkun degil dedi. Esimin kendi annesi degil. Zaten asla bakmaz. Esimle dun aglaya aglaya aldiralim dedi. Cok caresisiz. Bir cana kiymak beni mahvediyor. Calismamak gibi bir olasiligim yok. Maddi anlamda zaten cok iyi degiliz. Cok caresiziz.
Dun doktor 5 haftalik sadece kese var bebek yok daha olusmamis dedi ama Rabbim vermis onu. Cok gunah.cok uzuluyorum cok korkuyorum. Yarin Rabbin huzuruna nasil cikarim. Insanlar kapilarda evlat icin caresiz beklerken ben kiyicam. Kafayi yicem bir akil verin. Yardim edin.
bir keseyle 6.5 aylık bebeği bir tutuyorsan akıl tutulması yaşıyor olman lazım..
bir keseyle 6.5 aylık bebeği bir tutuyorsan akıl tutulması yaşıyor olman lazım..
arada sadece kütle farkı var akıl tutulmasını sanırım sız yasıyorsunuz bır kese degıl o 46 kromozomu olan bır ınsan nasıl kı bır cocuk buyuyup gelişip ergen yetıskın oluyorsa o kese de buyuyup yetısıp bır bebek bır cocuk bır ergen bır yetıskın olacak sız de bu hayata bır tane zigot denilen döllenmiş yumurtayla basladınızbir keseyle 6.5 aylık bebeği bir tutuyorsan akıl tutulması yaşıyor olman lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?