- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi Dogununannesi
-
Burada böyle bir konu açıyorsa her türlü fikre açık olmalı arkadaş..Karşısındaki insana ''katil olursun,alanlar da katil zaten'' diyenler açmasınlar evet.Burada kürtaj olan kaç tane kadın vardır Allah bilir.Biri size böyle bir konuda ''katil'' diye seslense ne hissederdiniz,biraz empati yapın.Evet hoş bir durum değil belki ama devletin yasaları belli bir süreye kadar izin veriyorsa o ''cinayet''e girmiyordur demek ki.
Konu sahibi tam anlamıyla korunmamış.Bu sizle onlarla alakalı olan bir şey değil. Olacaksa oluyor malesef
çok komıksınız bos gebelık cok dusuk bır ıhtımaldır kalp atısı olmadan canlı degılmıs asıl siz bıraz arastırın merak etmeyın benım genetık bılgım sıozden cok daha fazladır sınzın bu konudakıdusuncenız benı ılgılendırmez yarın sız hjamıle kalırsanız dıledıgınız gıbı aldırabılırsınız ama tutup da bı kese işte nolcak dıyemezsınınz madem bıraz bılgınız var az yazın googla da öğrenın o zaman neymıs bır keseymıs bos da olabılırmıs sen ıstedıgın gıbı aldır bıze ne senın mantıgına göre 3 kılo bır bebekle 10 kılo bır bebek de aynı olur mu hıc
tekrar etmekte fayda var:
kalp atışı duyulana kadar bir canlıdan söz edemiyoruz.. boş gebelik de olabiliyor ve embriyonun oluşması 6. 7. haftayı bulabiliyor.. doktor da bebek henüz oluşmamış demiş.. ben de tabiki aldırmasını istemem ama doğurup maddi ve manevi yönden iyi bakamamaktansa doğurmamasını tercih ederim.. benim fikrim bu herkesin fikri farklı..
fikirlere saygı duymalısınız..
Hahahahahah çok yaşayın emi sesli güldümmbütün bu 11 sayfanın üstüne konu sahibi gelip de geri çekilme ile korunuyorduk derse kendimi klavye ile keserim
Konu sahibi tam anlamıyla korunmamış.
Eğer tam anlamıyla korunsaydı ve bu bebiş olsaydı yıne aldırmaması gerekir. Çünkü her işte bir hayır vardır.
Allah kulunun zor duruma düşmesini istemez. Belkide o çocuk onları bır beladan falan kurtakcak bilemeyiz.
Allah affetsın.
Kızlar kimsenin katil dediği yok aldırsa da kimse demez zaten .ama dikkat etmesi gereken bi durum var Allah katında Nasıl hesap veriri.rabbin hükmü belli değilmi.neden üstünü kapatalım ki . bunu eminim bılıyodur .o sordu bizde hatırlattıkkızlar olayı tartışmaya çevirmeyin bence çünkü konu sahibine aldır diyenleri acımasızlıkla suçluyorsak eğer yine konu sahibine cinayet işliyorsun katil olacaksın diyenler de aynı şekilde acımasız davranıyor.
biraz cümlelere dikkat edilmeli.bir şeyi anlatmanın on farklı yolu var.
fikrime gelince maddi sıkıntılar için bebek aldırmak bana doğru gelmiyor,bilemiyorum.ben yapamazdım sanırım,doğurmayı tercih ederdim.
Belki de ben vurguyu yanlış okudum.Böyle bir cümle mi kurmuşum?
Konuyla alakalı ben dahil kimsenin fikrini önemsememesini , kendi karar vermesini söylemişim.
Kızlar kimsenin katil dediği yok aldırsa da kimse demez zaten .ama dikkat etmesi gereken bi durum var Allah katında Nasıl hesap veriri.rabbin hükmü belli değilmi.neden üstünü kapatalım ki . bunu eminim bılıyodur .o sordu bizde hatırlattık
Ne olur aldirma kiyma o masuma canimm...benimde oglum var 3 aylik olcak ve 8 subatta 2.donem baslicam kimsem yok bakacak annem memlekette dedem var gelemiyor esimle bakicaz o vardiya ile calisyo...zor senin icin anliyorum ama o sana verildi artik aldirma kiyamazsn esinle konus zorlansaniz bile etme nolurMerhaba
Benim 6.5 aylik bir oglum var 1 ay once işime dondum. Ogluma annem bakıyor. Dun 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim. Dusunmeden dogurmak istedim. Ama oglum cok zor bir bebek annem tek bakiyor 65 yasinda cok hastalıkları var. Buna bile zor bakiyor. Aman kizim ben ikisine nasil bakarim. Mumkun degil dedi. Esimin kendi annesi degil. Zaten asla bakmaz. Esimle dun aglaya aglaya aldiralim dedi. Cok caresisiz. Bir cana kiymak beni mahvediyor. Calismamak gibi bir olasiligim yok. Maddi anlamda zaten cok iyi degiliz. Cok caresiziz.
Dun doktor 5 haftalik sadece kese var bebek yok daha olusmamis dedi ama Rabbim vermis onu. Cok gunah.cok uzuluyorum cok korkuyorum. Yarin Rabbin huzuruna nasil cikarim. Insanlar kapilarda evlat icin caresiz beklerken ben kiyicam. Kafayi yicem bir akil verin. Yardim edin.
Boyle dusunsen bile yazma bence cunku anne caresiz su an...bu bir cinayet sana saygim var ama katil olmamak gerek dmiBen olsam aldırırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?