- 24 Kasım 2015
- 158
- 203
- 53
- Konu Sahibi Dogununannesi
-
iyide biz allahtan iyi mi bilicez bak sen anlatıyosun bütün imkansızlıklara rağmen hamile kalmış arkadaşın ayrıca gerçekten bende şok oldumBöyle ilginç bir durum var işte...Yakın bir arkadaşım var ikiz bebekleri daha 1 buçuk yaşına gelmeden hamile kaldı. Üstelik spiralle korunduğu, emzirdiği ve de 6 cm lik bir yumurtalık kisti olduğu halde. Doktor şok olmuş bu şekilde hamile kalmasına. Sadece bu kistle bile hamile kalabilmesinin çok zor olduğunu söylemiş. Doğurganlığının çok yüksek olmasına bağlamış. Herhalde korunmasaydı beşiz falan doğuracaktı...Bu şekilde bile hamile kalınıyor demek ki. O yüzden yarım yamalak korunup "korunurken hamile kaldım" dememek lazım.
Niye? Siz fikrinizi söylemekde özgürsünüz de, fikri sizden farklı olanlar ağzını açmamalı mı?Yine kürtaj yaptıranlar katildir diyenler toplanmış.
Konu sahibi buraya bu konuyu açmakla hata etmişsiniz.
Maddi manevi 2. Çocuğa hazır olup olmadığınızı siz bizden daha iyi bilirsiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun
aklı veren allah evet peki bu bebeği kim nasip ettialdırma demek ne kadar basit yaa.. Allah akıl fikri boşuna mı veriyor.. bakamayacağı çocuğu nasıl doğursun kadın.. evet korunsaydı güzel olurdu ama korunmak da gebeliği %100 önlemiyor haberiniz var demi bundan?
Sağlık ocakları bedavaya da verıyor. 30 tl param yok diyenlere.
3,5 yıldır prezervatifle korunuyoruz. 1 gun bıle adetım gecikmedi. Bu ınsanlar nasıl korunuyor bılmıyorum. Korunma dersleri vermek lazım bazı bıreylere.
Merhaba
Benim 6.5 aylik bir oglum var 1 ay once işime dondum. Ogluma annem bakıyor. Dun 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim. Dusunmeden dogurmak istedim. Ama oglum cok zor bir bebek annem tek bakiyor 65 yasinda cok hastalıkları var. Buna bile zor bakiyor. Aman kizim ben ikisine nasil bakarim. Mumkun degil dedi. Esimin kendi annesi degil. Zaten asla bakmaz. Esimle dun aglaya aglaya aldiralim dedi. Cok caresisiz. Bir cana kiymak beni mahvediyor. Calismamak gibi bir olasiligim yok. Maddi anlamda zaten cok iyi degiliz. Cok caresiziz.
Dun doktor 5 haftalik sadece kese var bebek yok daha olusmamis dedi ama Rabbim vermis onu. Cok gunah.cok uzuluyorum cok korkuyorum. Yarin Rabbin huzuruna nasil cikarim. Insanlar kapilarda evlat icin caresiz beklerken ben kiyicam. Kafayi yicem bir akil verin. Yardim edin.
arada sadece kütle farkı var akıl tutulmasını sanırım sız yasıyorsunuz bır kese degıl o 46 kromozomu olan bır ınsan nasıl kı bır cocuk buyuyup gelişip ergen yetıskın oluyorsa o kese de buyuyup yetısıp bır bebek bır cocuk bır ergen bır yetıskın olacak sız de bu hayata bır tane zigot denilen döllenmiş yumurtayla basladınız
Böyle bir cümle mi kurmuşum?Niye? Siz fikrinizi söylemekde özgürsünüz de, fikri sizden farklı olanlar ağzını açmamalı mı?
Niye? Siz fikrinizi söylemekde özgürsünüz de, fikri sizden farklı olanlar ağzını açmamalı mı?
aklı veren allah evet peki bu bebeği kim nasip etti
Can'ım benim zor durumdasın farkındayız.fikir sordun derdini anlattın.ne yaparsan yap senin fikrin senin hayatın diyip susacak bir millet değiliz. Dogruyu ve yanlışı Hakkı'yla savunan bir ümmetiz.burda bize yinemi dındarlık bu konuda bari yapmayın diyen arkadaşlar vardır tabi ama biz doğruyu söylemek le mükellefiz...sende elbet bliyosun yapman gerekeni ya elini taşın altına koyacaksın yada en büyük ikrami nimeti reddeceksin. Tabiki karar senin. Allah yardımcın olsun ...Hic bir zaman bir kese deyip gecmedimm gecsem bole olmam. Onun 6.5 aylik bebegimle hic farki yok. Ben aldirmak istiyorum asla demedim nasil aldirmak isterim. Bebegimi oldurmek istiyorum demekle ayni sey benim icin. Korunmadinmi diyen arkadaslar korundum. Tibbi yontemlerle. Rabbim alnina yazinca geliyor. Dusuncem aldirmamak tabiki bir anne bebegine kiyarmi. Esimle konsuyoruz. Yapamicamiz ortada. Oda dunden beri cok agliyor bende. Evet belki korunmamiz yetmedi, evet dusucesizim ama herseyden once iki yavrumunda annesiyim ve aldirmamak asla asla istemiyirum
çok komıksınız bos gebelık cok dusuk bır ıhtımaldır kalp atısı olmadan canlı degılmıs asıl siz bıraz arastırın merak etmeyın benım genetık bılgım sıozden cok daha fazladır sınzın bu konudakıdusuncenız benı ılgılendırmez yarın sız hjamıle kalırsanız dıledıgınız gıbı aldırabılırsınız ama tutup da bı kese işte nolcak dıyemezsınınz madem bıraz bılgınız var az yazın googla da öğrenın o zaman neymıs bır keseymıs bos da olabılırmıs sen ıstedıgın gıbı aldır bıze ne senın mantıgına göre 3 kılo bır bebekle 10 kılo bır bebek de aynı olur mu hıckalp atışı duyulana kadar bir canlıdan söz edemiyoruz boş gebelik de olabiliyor.. siz de biraz araştırırsanız daha sağlam bilgilere ulaşabilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?