- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.413
- 598
- Konu Sahibi RuhumBuruk
-
Onceki konusina bakin lütfen...ee napsin o zmn aldirsin mi diyelim
daha 9 haftalik hamileymis demekki evliligi cok da kotu gitmiyormus
nasil korunursa korunsun Allah isteyince oluyo cok ornek var bende duydum o yhzden kazaya inanmiyorum
kari koca iliskiye girecek kadar yakinlastigina gore aralari hic de kotu degilmis demekki....
olmus bi kere diyemem ben kimse kusura bakmasin burda bi can söz konusu..
madem esinle aran kotu yanina bile yaklasmazsin ayni yataga bile girmezsin madem bosancaksin hele ki iliski yasamis yani...
biz insanlar ne ekersek onu biceriz..ve bazen zor da olsa sonucuna katlanmamiz gerekir yapacak bisey yok vebali agir bi sonuc cunku..
Benim patronum da parayla oynuyor. Ama resmi kayıtlara bakarsanız adam asgari ücretle çalışan bir emekli. Hayatta gerçekler malesef pembe olmuyor ben hiçbir zaman gerçek oranda gelir gösterip nafaka veren duymadim.Parayla oynuyormuş
arkadaslar ben ne olursa olsun aldir diyemem baska bi bebegin gunahina girememOnceki konusina bakin lütfen...
Bu kadin belki zoraki birlikte oldu eşiyle, sonuçta dayak atıp kulak zarı patlatan bir eşi var...
Ahhh ahhh onlar var ya, hepsi deyip genellemem, bir kısmı, eşine ve çocuklarına boşanma nedeniyle öfke duyan kesim o oynadıkları paraları boşanma sürecinde bir anda yok ediveriyorlar, taşınmazlar başkalarının üzerine yapılıyor, paralar el değiştiriyor, bir anda adam parasız pulsuz biriymiş gibi çıkıyor ortaya, boyun büküp ama hakim bey çalışmıyorum bile diyorlar, bir arkadaşımın eski eşi boşanma davasının açılacağını hissettiği anda banka hesabını boşalttı, sözüm ona ortak hesaptı, kadın yıllarca ortak hesapları var zannetti.Parayla oynuyormuş
Arası iyiyken olmuş zaten. Sonra da adam bunu evden kovmuş ve dava açmış. Ayrıca evlilik içi tecavüz diye bir şey duydunuz mu? Sırf iğrençlik olsun diye karısına boşanma davası açmadan önce tecavüz eden, hamile bırakıp başından atan insanlar var ya! Allah insanın yolunu yolsuza düşürmesin. Sıcak yatağımızdan konuşmak kolay. O kadının şartlarını düşünün.ee napsin o zmn aldirsin mi diyelim
daha 9 haftalik hamileymis demekki evliligi cok da kotu gitmiyormus
nasil korunursa korunsun Allah isteyince oluyo cok ornek var bende duydum o yhzden kazaya inanmiyorum
kari koca iliskiye girecek kadar yakinlastigina gore aralari hic de kotu degilmis demekki....
olmus bi kere diyemem ben kimse kusura bakmasin burda bi can söz konusu..
madem esinle aran kotu yanina bile yaklasmazsin ayni yataga bile girmezsin madem bosancaksin hele ki iliski yasamis yani...
biz insanlar ne ekersek onu biceriz..ve bazen zor da olsa sonucuna katlanmamiz gerekir yapacak bisey yok vebali agir bi sonuc cunku..
arkadaslar ben ne olursa olsun aldir diyemem baska bi bebegin gunahina giremem
evet adam pislik olabilir eski konularini bilemem
eger gercekten zoraki tecavüz etmisse pislik hepimizin hayatta imtihanlarimiz farkli hepimiz biseylerle sinaniyoruz ben tutup da yine de bebegi aldir diyemem dilim varmaz Allah inancim oldugu icin aldir demem hele ki hamileyim ben de zaten
beni etiket yapip banlanmama vesile olmaya mi calisiyosan yaniliyosun ..tinyrose aile bakanı misin?
Sanane seni ilgilendirir mi çocuk yapıp yapmaması aile planlamasını sen yapıyorsun
Günah boyutuna hiç gelmiyorum ordan vurmaya çalışıyorsun!
Kadınının kadına yaptığını hiç bir canlı yapmıyor gerçekten pes diyorum başka da bişey demiyorum artık
Eğer kadın talep ederse banka hesaplarında ki hesap hareketleri 5 yıl gerisine kadar incelenebiliyor, ispatlanabilir aslında.Ahhh ahhh onlar var ya, hepsi deyip genellemem, bir kısmı, eşine ve çocuklarına boşanma nedeniyle öfke duyan kesim o oynadıkları paraları boşanma sürecinde bir anda yok ediveriyorlar, taşınmazlar başkalarının üzerine yapılıyor, paralar el değiştiriyor, bir anda adam parasız pulsuz biriymiş gibi çıkıyor ortaya, boyun büküp ama hakim bey çalışmıyorum bile diyorlar, bir arkadaşımın eski eşi boşanma davasının açılacağını hissettiği anda banka hesabını boşalttı, sözüm ona ortak hesaptı, kadın yıllarca ortak hesapları var zannetti.
Evlenirken güle oynaya oluyor ama boşanırken binbir türlü fırfırlar dönüyor, biz mertçe boşanmayı bilemiyoruz maalesef, kadından boşanırken çocuklarımızı da boşuyor ne halleri varsa görsünler diyoruz.
Çevrede kaderine terk edilmiş bir sürü boşanmış kadın ve onların bakmakla yükümlü olduğu çocuklar var, bu adam tek şartla çocuklarına bakar, şuraya yazıyorum günü gelirse döner okuruz hep beraber, çocukların velayetini bana ver der, kadın kabul ederse de bir daha çocuklarını göremez kapıdan kovulur, velayeti vermezse nafaka işi sürekli aksar hakkıyla alamaz.
Kendini o kadar değerli görme benim umrumda bile değilsin ister banlan ister banlanma kimsenin vebalini alma yazdıklarinla oturduğun yerden ahkam kesmek çok kolay..beni etiket yapip banlanmama vesile olmaya mi calisiyosan yaniliyosun ..
evet günah ben oyle dusunuyorum sen dusunme aldir de
beni etiket yapip banlanmama vesile olmaya mi calisiyosan yaniliyosun ..
evet günah ben oyle dusunuyorum sen dusunme aldir de
arkadaslar ben ne olursa olsun aldir diyemem baska bi bebegin gunahina giremem
evet adam pislik olabilir eski konularini bilemem
eger gercekten zoraki tecavüz etmisse pislik hepimizin hayatta imtihanlarimiz farkli hepimiz biseylerle sinaniyoruz ben tutup da yine de bebegi aldir diyemem dilim varmaz Allah inancim oldugu icin aldir demem hele ki hamileyim ben de zaten
O işinde açık noktası var maalesef, hesap hareketleri kontrol edilebilir belki ama paranın gittiği yeri tespit edemezsen ispat da edemezsin, adam yedim der, para benim değil mi yaktım ısındım der, kayıt dışı yapılırsa maalesef hiçbir sonuç elde edemiyorsunuz.Eğer kadın talep ederse banka hesaplarında ki hesap hareketleri 5 yıl gerisine kadar incelenebiliyor, ispatlanabilir aslında.
bende aynisini dusunuyorum aldirip aldirmamak tabiki kendi karari kimse karisamaz ama konu acilmis ki yorum yapilsin. bende kendi fikrimi yazdim aldirma dedim ve ben eski konularini bilmiyorum esini ne denli pislik oldugunu falan bilmiyorum her uyenin konusunu okurken dur bi eski konusunu okuyum demiyorumzaten sorun o değil.
yapılan keskin yorumlar. kadın zaten zor durumda iki bebeyle kardeşine sığınmış iş yok güç yok. kalkıp aldır aldırma demek bize düşmez. ama katil olursuna kadar giden yorumlar gereksiz.
+1Bazı yorumlar beni kör ediyor resmen.
İnsanlar yazmak için mi yazıyor nedir yani ?
Madem alternatif bir çözüm var yazın da kadın görsün.
İlk sayfalarda yazan bir üye vardı mesela,aldırma demiş konu sahibine ama ne yapabileceğini de yazmış.
Elinde olmayan sebeplerle istemediği şeyi yapmak zorunda olan bir kadına yardımcı olmak yerine kendisini daha kötü hissettiriyorsunuz.
Azıcık empati yapın ya.
Aldırma diyorsanız da bir çözümünü yazın madem,belki görür ''aa evet olabilir aslında'' der.
konu acilmis yorum isteniyosa herkes gibi bende fikrimi yazabilirimKendini o kadar değerli görme benim umrumda bile değilsin ister banlan ister banlanma kimsenin vebalini alma yazdıklarinla oturduğun yerden ahkam kesmek çok kolay..
Günah boyutu Allah ile kulu arasında yine seni ilgilendirmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?