Kürtaj olmalı mıyım?

Adam nafaka vermek istemedikten sonra kendisini sigortasız gösterir, yine de vermez o nafakayı.
"Doğurup çocuk esirgemeye ver diyenler" olmuş. Bu çocukların anası var, babası var. Anne çocuklara bakamayacak durumdaysa o çocukları ailesinin evinden getirmiş gibi götürüp nasıl çocuk esirgemeye bıraksın? Babaları almak istemeyecek mi? Sonra o 2 küçük kız böyle bir adamla ya da o adamı yetiştiren anneyle mi büyüsün?

Bunca şeye rağmen eşini sevdiğini sanıyor bu hanım. Böyle bir psikolojide şu an. Bu psikolojideyken hamilelik hormonlarıyla mı uğraşsın, lohusalığı atlatmaya mı çalışsın, 4 boğaza mı baksın? "Karnındaki de can" diye diye karşısında kanlı canlı duran kızlarının ve kendisinin hayatını iyice çıkmaza mı soksun?
Düşünmeden akıl vermek ne kolay.

ben fikir belirtilmesine karşı değilim o noktada haklısınız.
dediğim gibi keskin ve sert yorumlara gerek yok.

Senin de konuyu bilmiyor mus ayağına yatman çok komik olmuş
Kadın her yorumda dayak yediğini belirtmiş sen şimdi yorumun arkasında duranayip bilmiyordum yazıp komik duruma dusurmussun kendini evet senin gibilerin yorumu beni hiç ama hiç ilgilendirmez kib liyorum seni !

tamam işte sorun bu.
konu sahibesi bilmiyor mu bunu sizce?
ama konu aciyor ve soruyor herkes de fikrini yaziyor sanki sadece ben aldirma dedim anlamadim cok tuhaf bisey demisim gibi
burda acik acik bi bebegi aldir diyebilir misiniz..ben iste onu diyemem diyorum
ama evet basta cok tepki verdim konu sahibne ama eski konularini bilemem acip da okumam zaten kimsenin eski konusunu

aa saka misin nerden biliyosun konusunu bildigimi cok enteransin gercekten burda sayfa sayfa yorum mu okudugumu saniyorsun kiblersen kible saka gibi ya

ben fikir belirtilmesine karşı değilim o noktada haklısınız.
dediğim gibi keskin ve sert yorumlara gerek yok.
Bu cocuk dogunca 3 cocuga siz mi bakacaksiniz? Parasini verip baktiracaksaniz o zaman kadina dogur diyin. Katil olursun, gunah sevap vb atmak tutmak kolay da bu devirde tek basina 3 cocuga maddi manevi yetebilmek iste o zor.
atip tutmuyorum boyle dusunuyorum ben hanfendi..
dusunce ozgurlugu diye bisey vardi dimi...

atip tutmuyorum boyle dusunuyorum ben hanfendi..
dusunce ozgurlugu diye bisey vardi dimi...

Var ama zor durumdaki bir insana katil, cinayet vb seyler yazip psikolojisini bozmak da sacmalik.
Ifade ozgurlugu var tabi ama bu her turlu sacmaligi yazalim anlamina gelmez.

Adam nafaka vermek istemedikten sonra kendisini sigortasız gösterir, yine de vermez o nafakayı.

Yıllar evvel bir tanıdığın evine gittim, başka bir kadınla tanıştım orada, boşanma davası açmış bir tane de oğlu vardı kadının, kadın kendi için hiçbirşey talep etmiyordu, kurtulayım yeter düşüncesindeydi ama oğlu için nafaka isteyecekmiş, eşi aslında gayet variyetli, kazancı iyi biriymiş ama kadını süründürecek ya, tüm mal varlığını planlı bir şekilde ailesinin üstüne yapmış, aslında kendine ait olan işyeri de dahil + işsiz olarak görünüyormuş, yanlış hatırlamıyorsam üstünden çok vakit geçti nette bir bilgim olmamakla beraber kadıncağız avukatı aracılığıyla aslında bütün mülklerin eşine ait olduğunu ispat etmeye çalışmış ama ortada somut bir kanıt olmadığından bir sonuç elde edememiş, kadın ağlıyordu, ben eşimi tanıyamamışım, bu kadar hesapçı olacağını düşünemedim, bana acımıyor ama çocuğunu da acımıyormuş diye, o zaman çok üzülmüştüm, bir insan yıllarca aynı yastığa baş koyduğu kişiye güvenmeyecekse kime güvenecek ama maalesef güvenmemek lazımmış.

Var ama zor durumdaki bir insana katil, cinayet vb seyler yazip psikolojisini bozmak da sacmalik.
Ifade ozgurlugu var tabi ama bu her turlu sacmaligi yazalim anlamina gelmez.
ben konu sahibi bayanin eski konularini bilmek zorunda degilim..
konuyu acmis sormus bende fikrimi yazdim esiyle sorunlarini bilemem
bir de konusunu bilmiyormuscasina davransigim yazilmis cok tuhaf ama belirteyim onceki yorumlari falan da okumadim..
evet cok tepki verdigimi kabul ediyorum cunku eski konusunu bilmeyen her insam tepki verir
ama aldir demem yine de Allah goruyo biliyo yardimcisi olsun cok zor bi durum
dedigim gibi benim de fikrim bu siz fikirlerinizi sacma bulmuyosaniz benim acimdan da benim fikirlerim sacma degil hanfendi...

Peki siz bu kadar dayak yerken ikiz çocuklarınızın bunlara şahit olmasına nasıl izin verdiniz?
Çocuklarınıza daha fazla şiddeti yaşatmayın. Anlamıyorlar sanmayın siz orda dayak yerden onlar da bunlardan etkileniyorlar.
Adam değişmemiş tabi ki. Sadece siz kendinizi kandırıyorsunuz.

Şimdi çağırsa yine gider yine inanırsınız. Lütfen çocuklarınızı düşünüp boşanın. Bu acizliğe kurban etmeyin onları..

Hayatınız yeni bebek için uygun değil. Ne psikolojiniz ne de şartlarınız..

Kesin boşanmayı düşünmüyorsanız çocuğu aldırmayın. Bunca şeyden sonra eşimi seviyorum diyorsunuz, ben ayrilacaginizi düşünmüyorum. Ama ne yaparsanız yapın bundan sonra çocuk yapmayın artık. Tüplerinizi baglattirabilirsiniz.

şahsen kürtaja karşıyım ama durumunuz da çok zor sabır diliyorum size. Ne yaşanırsa yaşansın o bebişin de yaşama hakkı olmalı bence Allah yardım eder 4ünüz mutlu mesut yaşar gidersiniz inşallah. İyi düşünün derim ömür boyu vicdan azabı çekeceksiniz yoksa.

Maalesef öyle. Bazı erkeklerin gözünü intikam bürüyor ayrılırken. Çocuğa isim koyma konusunda kadına söz hakkı tanımayan adamlar bile boşanırken o çocuğu kadın tek başına yapmış gibi davranıyor. Ya da çocuklarıyla tehdit ediyor, çocukları hırslarına alet ediyorlar.
Konu sahibini de eşi götürmüş zaten kürtaja. Adam var olan çocuklarını arayıp sormuyor, doğmamış çocuğu aldırma peşinde. 3 kuruş nafaka vermemek için elinden geleni yapacağına eminim.

Bu nedenle kadınların eşlerinden gizli birikim yapmaları lazım diyorum..

Kesinlikle aldırın. Benim annem de 3 kere kürtaj yaptırmış.

Herkes saraylarda doğmuş sanki kimse çocukluğunda sıkıntı çekmemiş, kimse annesinin kendisini çaresiz hissettiği anlara tanık olmamış... Çocukların sıkıntı çekmesin karnındakinin yaşamla bağını kopart kökten çözüm! İnanan bir insan kendinin imtihan dünyasında olduğunu bilir.
Boşanıldığında kocası olacak kişinin nadakadan kaçacağı ihtimalinden önce kürtaj olursa benden izinsiz kürtaj oldu gerekçesini açtığı boşanma davasında kullanacağı kesin. Ki zaten böyle bir kararda böyle bir koca yoksayılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…