- 12 Temmuz 2018
- 886
- 1.203
- 43
- 37
- Konu Sahibi RuhumBuruk
-
Hamile olduğumun farkinda değildim ki kavgadan sonra ogrendim.Meslegim var çocuk gelişimci muhasebe ve kuaförum pasif biri değilim bunları yaşadığıma inanamıyorum yuvam yikilmasin savaş verirken kendimi kaybetmisimEleştirmiyorum ama sormak istediğim bir şey var.Kocanız bu hale yeni gelmedi peki siz neden yeniden herşeye rağmen hamile kaldınız ? Karnınızdaki yavrunun günahı nedir de yaşamını bencilce sonlandırıyorsunuz ? Yapmayın aldırmayın bırakın ilgilenmezse ilgilenmesin.Çalışın mesleğiniz yok mu mecbur size nafaka ödemek zorunda.
Hamile olduğumun farkinda değildim ki kavgadan sonra ogrendim.Meslegim var çocuk gelişimci muhasebe ve kuaförum pasif biri değilim bunları yaşadığıma inanamıyorum yuvam yikilmasin savaş verirken kendimi kaybetmisim
Teşke kendinizi birazda din yönünden eğitmiş olsaydınız
Teşke kendinizi birazda din yönünden eğitmiş olsaydınız
Herkes dünyayı sizin gibi imtihan yeri olarak görmek zorunda mı sizin gibi biri doğurup çocuk esirgemeye verin demiş sizi anneniz çocuk esirgemeye mi bıraksın isterdiniz.Bakamayacağın çocuğu doğurmanın nesini savunuyosunuz.Çocuklar sizin cennete gitmek için kullandığınız araçlar mı.Siz onu onca sıkıntının içinde büyütüp kendinizce cennetlik olacaksınız ama ohoo harcanan bi ömür yoklukta büyüyen bi çocuk anadan babadan sevgiden paradan herşeyden mahrum kalmış kimsenin umrunda değil yeter ki siz dini egolarınızı tatmin edip o sınavı geçin
Hamile olduğumun farkinda değildim ki kavgadan sonra ogrendim.Meslegim var çocuk gelişimci muhasebe ve kuaförum pasif biri değilim bunları yaşadığıma inanamıyorum yuvam yikilmasin savaş verirken kendimi kaybetmisim
Hanimlar yarın kürtaj olacam elim karnimda yavrumla son gecem 9 haftalık eşimle bosaniyoruz.Umrunda değiliz adamın ikiz kızlarım var bu arada dönüşümüz pek mümkün değil yaşamış olduğum evlilikten bahsetmiştim ama yavrumu aldırmaya mecburum vicdan azabım şimdiden başladı.Ailemi hic katmadan yardımci olun vefat ettiler kız kardeşim var sadece onda kalıyorum şimdilik
icinde kıpır kıpır eden bi canliya ve bu canli senin canindan kanindan nasil kiyacaksin..Hanimlar yarın kürtaj olacam elim karnimda yavrumla son gecem 9 haftalık eşimle bosaniyoruz.Umrunda değiliz adamın ikiz kızlarım var bu arada dönüşümüz pek mümkün değil yaşamış olduğum evlilikten bahsetmiştim ama yavrumu aldırmaya mecburum vicdan azabım şimdiden başladı.Ailemi hic katmadan yardımci olun vefat ettiler kız kardeşim var sadece onda kalıyorum şimdilik
+++++++ Kesinlikle sonuna kadar katılıyorumHerkes dünyayı sizin gibi imtihan yeri olarak görmek zorunda mı sizin gibi biri doğurup çocuk esirgemeye verin demiş sizi anneniz çocuk esirgemeye mi bıraksın isterdiniz.Bakamayacağın çocuğu doğurmanın nesini savunuyosunuz.Çocuklar sizin cennete gitmek için kullandığınız araçlar mı.Siz onu onca sıkıntının içinde büyütüp kendinizce cennetlik olacaksınız ama ohoo harcanan bi ömür yoklukta büyüyen bi çocuk anadan babadan sevgiden paradan herşeyden mahrum kalmış kimsenin umrunda değil yeter ki siz dini egolarınızı tatmin edip o sınavı geçin
Saldırmadan önce paylaşımları iyi okuyun benim paylaşımda çocuk ezirme kurumuna verin diye birşey yazmıyor öbür yazdıklarınızı cevaplamıcam cünki benim icin cok sacma
İlk konusunu actigi günden beri her gece başımı yastığa koyduğumda bu üyeyi düşünüyorum...Of offyani size cok üzüldüm cünkü sanirim size kalsa aslinda aldirmazdiniz. Bilemiyorum. Yerinizde olsam aldirmazdim sanirim. Ama burda ahkam kesmek istemiyorum,hayatin ne getirecegini bilemeyiz. Insallah hakkinizda hayirlisi olur,ama inanin yazinizi okuyunca gözlerim doldu
Hastane kayıtlarınız avukatta da orada açıkça belli mi eşiniz yüzünden kulak zarınızın patladığı?Yaa ne sevmesi onu yazarken ki ruh halim hala iyi şeyleri düşünüp ayrilmamaliyiz yönündeydi belki pişman olur die umuyordum adam edepsizlikte sınır tanimiyor ne olursa olsun bosanacam.Zaten hastane kayıtlarım avukata
İlk konusunu actigi günden beri her gece başımı yastığa koyduğumda bu üyeyi düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?