- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.350
- 598
- Konu Sahibi RuhumBuruk
-
Iyi de vergi yilda bir demissiniz ama her ay odenen , 3 ayda bir odenen vergiler varKuaför dükkanının sadece açma maliyeti var..
Öğrencilerimiz açıyorlar, maliyetinden haberim var, ütopik konuşmuyorum...
Kaç tane dükkân sahibi tanıyorsunuz ki hemen kira istemeyecek boşanmış bir kadından? Kaç tane marangoz tanıyorsunuz boşanmış bir kadına karşılıksız biçimde veresiye mobilya yapacak??? Vergi desen devlet küçük esnafa, asgari ücretliye, küçük çalışana, memura yüklemiş tüm vergiyi. Zenginlerin çoğundan alamıyor, gücü küçük ve dürüst insana yetiyor maalesef. İlk günden vergi memurları damlıyor inanın. Hele ki boşanmış bir kadınsanız erkek egemen dünyayla bu şekilde mücadele edemiyorsunuz. Gerçekçi olun lütfen, ülkenin gerçekleri bunlar.Dükkan kirası hemen verilmeyebilir, anlaşılabilir.
Vergi yılda bir kere olur.
Dukkanin mobilyalarıni marangoz veresiye yapar.
Ayrıca kuaför dükkanı el emegi ile döner, yani hemen kâra geçer.
Zorlastirmayin...
Konu sahibinin cesarete ihtiyacı var..
Gerçekçi bakıyorsanız eğer , kulak zari patlatacak kadar döven adamın bırakıp gitmiş karısına kuaför açmayacağını görebilmeniz lazım...Zorlaştırmıyorum gerçekci bakıyorum.
Bence siz pembe gözlüklerle bakıyorsunuz.
Bir dükkan için tamam dönüyor denmesi için en az 6 ay geçmeli. Ayrıca ciddi bir sermaye olmalı..
Ben çok masrafı olacağını bildiğim için eşin açsın dedim konu sahibine.
O adam bu saatten sonra ekonomik olarak kullanılıp zamanı gelince defedilmeli. Boşanırken de dükkan sözleşmesi konu sahibinin üstüne geçmeli..
Gerçekçi bakıyorsanız eğer , kulak zari patlatacak kadar döven adamın bırakıp gitmiş karısına kuaför açmayacağını görebilmeniz lazım...
Kuaför dükkanının sadece açma maliyeti var..
Öğrencilerimiz açıyorlar, maliyetinden haberim var, ütopik konuşmuyorum...
+10000000Aldırma diyen arkadaşlar: Kadının kocası kulak zarını patlatan, döven, aldatan bir tip. Üstüne hamile karısını evden kovup boşanma davası açmış. İstemiyor bile karısını, çocukları. Kadının annesi babası yok. Kardeşinin evinde kalıyor 1,5 yaşındaki ikizleriyle. Çalışmıyor. Nereye kadar kalacak kardeşinde? Adamdan nafaka alsa bile ne kadar olacak? Hem kira hem çocuklar hem bebek hem yeme içme fatura... Biraz gerçekçi olun. Bebeği olursa çalışamaz ki... Hiç olmazsa şimdi çocuklara birini bulup baktırır aldığı nafakayla. Bir yandan da çalışır, kurar hayatını. Kadın başının derdine düşmüş, oturmuş suçluyorsunuz niye aldırıyorsun diye. Durumu normal olsa, şımarıklıktan aldırmak istese hadi neyse, öyle değil ki durumu!!! Biraz empati lütfen!
Zaten her yaptığına sessiz kaldığın o evde durmaya devam ettiğin için adam kudurmus da kudurmusAslında arasam 1 konuşmama bakar ama sonrasi cehennem olur bana adam çok ilginc karakter demez yuvami çocuklarımı kurtardı yalvardin geldin diye beni iyice ezer boşanmaktan başka çarem yok
Kesinlikle hali hazirda çalışan kadınlar is bulamiyor 3 tane bebekle bu kadin ne yapacak nereye kadar kardeşinin yanıben eşimden boşandım ogşum 3.5 yaşında ve hala çalışamıyorum çünkü kreş saatlerine uygun bir iş bualamdım annemin emekli olmasını bekliyorum çalışmak için aldırmaya karşıyım ama sizin durumunuzda en dogrusu aldırmak 3 çocuga tek başınıza bakmanın imkanı yok hem maddı hem manevi olarak ama aldırıp tekrar o dönmeyin bu yüzsüzlüğü yapmayın boşanın bu adamdan
Yarım günlük is kur kursları var kuaforler içinKaç tane dükkân sahibi tanıyorsunuz ki hemen kira istemeyecek boşanmış bir kadından? Kaç tane marangoz tanıyorsunuz boşanmış bir kadına karşılıksız biçimde veresiye mobilya yapacak??? Vergi desen devlet küçük esnafa, asgari ücretliye, küçük çalışana, memura yüklemiş tüm vergiyi. Zenginlerin çoğundan alamıyor, gücü küçük ve dürüst insana yetiyor maalesef. İlk günden vergi memurları damlıyor inanın. Hele ki boşanmış bir kadınsanız erkek egemen dünyayla bu şekilde mücadele edemiyorsunuz. Gerçekçi olun lütfen, ülkenin gerçekleri bunlar.
O adamın yanına dönerse-ki boşanma davası açan kişi adam, istemiyor bunları, dönebileceği de şüpheli- döverken kulak zarını patlatan adam, bir seneye kalmaz öldürür de. Ya da kadının bacaklarını kırar, bir yerini sakatlar ve kadın iş göremez hâle gelir. Ondan sonrası daha rezil. Bunları da düşünmek lazım.bence de ütopik konuşuyorsunuz.
ama hadi hepsi oldu diyelim,
dükkanda üç çocuğa bakabilir yazmışsınız.
kuaför dükkanında, biri yenidoğan olmak üzere 3 bebek!!!
kim gider öyle bir dükkana ya, aklınız alıyor mu?
2 çocuklu evime bir misafir geliyor da her yer her yere dağılıyor.
konu sahibi doğuracaksa en az bir yıl olmak üzere kocasının yanındaki hayatına devam etmek zorunda kalacak benim görüşüm. başka fikirler pek kafama yatmadı açıkçası.
Kadının kursa ihtiyacı yok ki, mesleği biliyor zaten!Yarım günlük is kur kursları var kuaforler için
O kurslara çalışmayan kadınları zaten mesleği bilen kadinlari da alıyorlarKadının kursa ihtiyacı yok ki, mesleği biliyor zaten!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?