Kürtaj olmalı mıyım?

Kuaför dükkanının sadece açma maliyeti var..
Öğrencilerimiz açıyorlar, maliyetinden haberim var, ütopik konuşmuyorum...
Iyi de vergi yilda bir demissiniz ama her ay odenen , 3 ayda bir odenen vergiler var
Ne olursa olsun en az bir personel calistirsa maasi sgk si var , konu sahibi isyeri sahibi olucak bagkuru var
Dukkan kirasi , elektrigi , suyu , sampuani vs. Var bunlarin hepsi aylik gider olacak
Zaten ulkede kriz var insanlar once luks tuketim ve kisisel ihtiyactan vazgeciyor kuaforler de su anda ic acici durumda degil
Tamm konu sahibine cesaret verelim ama dedigim gibi dogru sekilde yonlendirmek lazim

Kaç tane dükkân sahibi tanıyorsunuz ki hemen kira istemeyecek boşanmış bir kadından? Kaç tane marangoz tanıyorsunuz boşanmış bir kadına karşılıksız biçimde veresiye mobilya yapacak??? Vergi desen devlet küçük esnafa, asgari ücretliye, küçük çalışana, memura yüklemiş tüm vergiyi. Zenginlerin çoğundan alamıyor, gücü küçük ve dürüst insana yetiyor maalesef. İlk günden vergi memurları damlıyor inanın. Hele ki boşanmış bir kadınsanız erkek egemen dünyayla bu şekilde mücadele edemiyorsunuz. Gerçekçi olun lütfen, ülkenin gerçekleri bunlar.

Gerçekçi bakıyorsanız eğer , kulak zari patlatacak kadar döven adamın bırakıp gitmiş karısına kuaför açmayacağını görebilmeniz lazım...

Kadın adama geri dönücekse aldirsin. Yoksa her gün nefret eder annesinden. Bakabilicek gücü varsa aldirmasin. Bilmiyorum ya iki ucu boklu değnek.
Aldirirsan vicdan azabı cekiceksen aldırma derim ben

Gerçekçi bakıyorsanız eğer , kulak zari patlatacak kadar döven adamın bırakıp gitmiş karısına kuaför açmayacağını görebilmeniz lazım...

Bence akıllı davranacak bir kadının gayet de kullanabileceği iradesizlik ve pasiflikte bir erkek cinsi konu sahibinin eşi..
Sizden daha iyi alt metin okuyabiliyorum bence..

Peki tamam sizin dediğiniz gibi kadın tek başına yapsın. Size göre çok kolaymış ya..

Allah askina ikizleriniz var ve bosanma asamasina gelmissiniz 9 haftalik hamilesiniz.benim aklim almiyor gercekten insan bosanacagi zaman bi gunde bosanmiyor ki 9 hafta once hersey mukemmeldi bi anda mi bosaniyosunuz.neden bosanacaginiz bi adamdan cocuk yaptiniz.yanlislikla oldu falan demeyin.insan bosanacagi biriyle neden cinsel iliski yasar aklim almiyor

Kürtaj olup olmamana bişey diyemem

Tek söyleyeceğim şey insanların heralde yaşantıları aynı doğrultuda gidiyor

Hiç hayatınızın seyri bı anda değişmedi

Hiç mi bi kadın eşiyle bir gün seks yapıp bı sonraki gün aldatildigini ogrenmedi

Bunlar olabilecek şeyler ne adamlar var aylarca yıllarca aldatıp hissettirmeyen

Normal olduğunu söylemiyorum yanlış anlaşılmasın

Konu sahibine hamile neden kaldın diyenler için söylüyorum

Eşimle can ciğer kuzu sarmasıyken hiç mi ertesi gün atisan olmadı acaba

Fındık kabuğunu doldurmayacak şeyler aile meselesine bazen boşanmaya kadar bile gidiyor unutmayalım ...

Allah yardımcın olsun konu sahibi hakkında hayırlısı olsun ..

Allah sana bir canlı emanet etmiş güvün yettiği kadar ona sahip çıkmalısın Allah'a sıgın sana mutlaka güç verir ve aldırmayıp bebeğini kucağına aldığında doğruyu yaptığın için vicdan rahatlığı yaşayacaksın

Kuaför dükkanının sadece açma maliyeti var..
Öğrencilerimiz açıyorlar, maliyetinden haberim var, ütopik konuşmuyorum...

bence de ütopik konuşuyorsunuz.
ama hadi hepsi oldu diyelim,
dükkanda üç çocuğa bakabilir yazmışsınız.
kuaför dükkanında, biri yenidoğan olmak üzere 3 bebek!!!
kim gider öyle bir dükkana ya, aklınız alıyor mu?
2 çocuklu evime bir misafir geliyor da her yer her yere dağılıyor.

konu sahibi doğuracaksa en az bir yıl olmak üzere kocasının yanındaki hayatına devam etmek zorunda kalacak benim görüşüm. başka fikirler pek kafama yatmadı açıkçası.

ben eşimden boşandım ogşum 3.5 yaşında ve hala çalışamıyorum çünkü kreş saatlerine uygun bir iş bualamdım annemin emekli olmasını bekliyorum çalışmak için aldırmaya karşıyım ama sizin durumunuzda en dogrusu aldırmak 3 çocuga tek başınıza bakmanın imkanı yok hem maddı hem manevi olarak ama aldırıp tekrar o dönmeyin bu yüzsüzlüğü yapmayın boşanın bu adamdan

+10000000
Söyleyecek başka bir şey kalmamış

Aslında arasam 1 konuşmama bakar ama sonrasi cehennem olur bana adam çok ilginc karakter demez yuvami çocuklarımı kurtardı yalvardin geldin diye beni iyice ezer boşanmaktan başka çarem yok
Zaten her yaptığına sessiz kaldığın o evde durmaya devam ettiğin için adam kudurmus da kudurmus
Aynen kuduz bir köpek olmuş
Şimdi gel beni al dersen hayat hem sana hem o 3 bebeğe zindan cehennem olur yapma bunu

Kesinlikle hali hazirda çalışan kadınlar is bulamiyor 3 tane bebekle bu kadin ne yapacak nereye kadar kardeşinin yanı

Yarım günlük is kur kursları var kuaforler için

O adamın yanına dönerse-ki boşanma davası açan kişi adam, istemiyor bunları, dönebileceği de şüpheli- döverken kulak zarını patlatan adam, bir seneye kalmaz öldürür de. Ya da kadının bacaklarını kırar, bir yerini sakatlar ve kadın iş göremez hâle gelir. Ondan sonrası daha rezil. Bunları da düşünmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…