Kürtaj olmalı mıyım?

RuhumBuruk ne yapmaya karar verdiniz? Yani bebegi doguracaginizi yazdiniz ama bosanacak misniz, eve mi doneceksiniz, bisanacaksaniz nerde yasayacaksiniz vs. Nasil bir planiniz var hayatinizla ilgili ?
Karar verdikten sonra bile aldirmak icin girişimlerde bulundum yalnız devlet kesinlikle almiyor özel yanaşmıyor bir muayyene buldum 4000 alirim dedi şuan wermem mumkun degil.Eski esimde imza yollarım dedi şimdi yollamam diyor ne yapmaya çalışiyor anlamış değilim.Cekismeli dava açmışti ya aradım artik ağzıma geleni saydım yok öyle uzatmak falan anlaşmalı bosanacaz nafakani veriyorsun çıkıp gidiosun dedim hyr uzatacak diyor kızları istiyor sanki çekişmeli de hakim sana mı verecek dedim vermezse yüzlerine bakmam diyor sacmalamaya başladi.Ona dönmek konusunda karnımdaki cocuk sıkıntı Allah affetsin ama onunla sağlam duramam calisamam bakacak biri yok onada dönmek istemiyorum belki bir gun mutlu olma sansim var oyle hiç sanmiyorum

Allah yardimciniz olsun. Cekismeli olursa da tedbir nafakasi diye bisey var sanirim. Bilen biri dogrusunu yazsin. Ona basvurun. Hakimler cocuklari anneye verir diye biliyorum. O konuda bir sansi olmaz. Bir avukattan yardim alma sansiniz var mi?

Allah yardimciniz olsun. Cekismeli olursa da tedbir nafakasi diye bisey var sanirim. Bilen biri dogrusunu yazsin. Ona basvurun. Hakimler cocuklari anneye verir diye biliyorum. O konuda bir sansi olmaz. Bir avukattan yardim alma sansiniz var mi?

Evet, dava açıldığında mahkeme zaten tedbir nafakasına hükmediyor. Dava açılış tarihi itibariyle nafaka işliyor.

15 Mayıs son regl günümdü.9+6 Şuan ama ultrason makineleri farkli farklı cikariyor.Devlet hastanesi almıyor hiç bir şekilde sadece muayenesi olan yerler uçuk fiyatlara aliyor.

Hem de ikizz ne kadar da güzell lütfen aldırmayın

Ben olsam aldırmazdım
Belki duygusal olacak ama o bir can
Çok yakın arkadaşım aldırmıştı Kİ evleneceklerdi
Evlendiler bile
Bana sır vermişti
Kuran’a el bastırdı
Sora dediki
Keşke aldırmadan sana söyleseydim dedi
Arkadaşı da aldır demiş
İçim cız etti
Ve günlerce kabus gördü
Hayallenme tarzı
Korktu geceleri
Ben kürtajın cinayet olduğunu düşünüyorum
Maddi durum falan geçicen o işi
Doğan bebek rızkıyla doğar
Babasız olucak ama olsun farketmez
Sağlık sorunu olmadığı sürece aldırmaya karşıyım ben
Allah sağlıklı hayırlı evlatlar kısmet etsin
Keşke pişman olmasanız

15 Mayıs son regl günümdü.9+6 Şuan ama ultrason makineleri farkli farklı cikariyor.Devlet hastanesi almıyor hiç bir şekilde sadece muayenesi olan yerler uçuk fiyatlara aliyor.
O makinalar cocugun gelisimine gore hesapliyo. Mesela ben adet tarihimi soyledigimde baska tarih cikiyodu.. asilama gunumu soyleyince baska bi tarih cikmisti

Hanimlar ikiz degil ikizlerim 1.5 yaşında ikiz mi dıe iki kez baktilar.Cinsiyeti belli degil 10haftalik olacak yarin benim hesabıma göre tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…