- 12 Temmuz 2018
- 886
- 1.203
- 43
- 37
- Konu Sahibi RuhumBuruk
-
Karar verdikten sonra bile aldirmak icin girişimlerde bulundum yalnız devlet kesinlikle almiyor özel yanaşmıyor bir muayyene buldum 4000 alirim dedi şuan wermem mumkun degil.Eski esimde imza yollarım dedi şimdi yollamam diyor ne yapmaya çalışiyor anlamış değilim.Cekismeli dava açmışti ya aradım artik ağzıma geleni saydım yok öyle uzatmak falan anlaşmalı bosanacaz nafakani veriyorsun çıkıp gidiosun dedim hyr uzatacak diyor kızları istiyor sanki çekişmeli de hakim sana mı verecek dedim vermezse yüzlerine bakmam diyor sacmalamaya başladi.Ona dönmek konusunda karnımdaki cocuk sıkıntı Allah affetsin ama onunla sağlam duramam calisamam bakacak biri yok onada dönmek istemiyorum belki bir gun mutlu olma sansim var oyle hiç sanmiyorumRuhumBuruk ne yapmaya karar verdiniz? Yani bebegi doguracaginizi yazdiniz ama bosanacak misniz, eve mi doneceksiniz, bisanacaksaniz nerde yasayacaksiniz vs. Nasil bir planiniz var hayatinizla ilgili ?
Allah yardımcınız olsun yasal süre geçti mi peki
10+3 bildiğim kadarıylaYasal suresi gecmediyse neden almasinlar?
2,5 ay degil mi yasal sure?10+3 bildiğim kadarıyla
10 hafta2,5 ay degil mi yasal sure?
Allah yardimciniz olsun. Cekismeli olursa da tedbir nafakasi diye bisey var sanirim. Bilen biri dogrusunu yazsin. Ona basvurun. Hakimler cocuklari anneye verir diye biliyorum. O konuda bir sansi olmaz. Bir avukattan yardim alma sansiniz var mi?
Almiyorlar ne dersen deYasal suresi gecmediyse neden almasinlar?
Yasal sureci neden gecirdinki?Almiyorlar ne dersen de
Hanimlar yarın kürtaj olacam elim karnimda yavrumla son gecem 9 haftalık eşimle bosaniyoruz.Umrunda değiliz adamın ikiz kızlarım var bu arada dönüşümüz pek mümkün değil yaşamış olduğum evlilikten bahsetmiştim ama yavrumu aldırmaya mecburum vicdan azabım şimdiden başladı.Ailemi hic katmadan yardımci olun vefat ettiler kız kardeşim var sadece onda kalıyorum şimdilik
Bu da mı ikiz!!?Hem de ikizz ne kadar da güzell lütfen aldırmayın
O makinalar cocugun gelisimine gore hesapliyo. Mesela ben adet tarihimi soyledigimde baska tarih cikiyodu.. asilama gunumu soyleyince baska bi tarih cikmisti15 Mayıs son regl günümdü.9+6 Şuan ama ultrason makineleri farkli farklı cikariyor.Devlet hastanesi almıyor hiç bir şekilde sadece muayenesi olan yerler uçuk fiyatlara aliyor.
Yasal süreç degil sikinti almiyorlar belki küçuk sehir dıe almiyorlar burada bilmiyorumYasal sureci neden gecirdinki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?