Kürtaj olmalı mıyım?

Canim benim, cevaplarini okudukca ruh halinin ne kadar kotu oldugunu hissedebiliyorum. Kendini ne kadar da degersiz goruyorsun boyle? Belki de burdan yardim aramak yerine psikiyatriye gitmen daha
Dogru olabilir

Bu bebek dogarsa çalışmanız mümkün olmayacak , zaten destek olcak kimseniz yok bu bebeği dogurmak akıl kârı mı ?
Bence aldirmalisiniz , esiniz de sahip çıkmayacak ne hakkınız var o bebeğe maddi manevi zarar vermeye ?
Sütünüz gelmez mama gerekir , bez gerekir , kıyafet gerekir , hasta olur doktor gerekir....
E bir de bunun manevi boyutu var Bebe ilgi bekler , şefkat gerekir , belki o doğduğu zaman yeni boşanmış olacaksınız ruhen bitik halde olacaksınız (boşanmak ölüm gibi demiştiniz) ee bu bebeğin suçu ne ?

O adama dönersem onun rahat tavır davranislarina kayitsiz kalamam elimden bişey çıkar.Bos kese göründügunde esimleydim evi terketmemistim sonrasında her şeyin normal olduğu görundu bir sebepten görememisler

Bende boyle düşünüyorum işte

O adama dönersem onun rahat tavır davranislarina kayitsiz kalamam elimden bişey çıkar.Bos kese göründügunde esimleydim evi terketmemistim sonrasında her şeyin normal olduğu görundu bir sebepten görememisler
Inancli biriyseniz o bebegi dogurmaniz gerekiyor. Zor bi durum ama cocuklari yetistirme yurduna verip kendinize bir is bulup kendi ayaklarinizin uzerinde durunca cocuklaei geri almaniz gerekiyor. Su an baska bi cozum yolu gorunmuyor.

Katılıyorum
Bebek de olursa kim bakacak, bu kadın nasıl işe gidecek, tek başına nasıl 3 çocuğa yetecek?
Bence de 3. çocuk maddi manevi akıl karı değil

Çok zor durumdasınız Allah hayırlı kapılar açsın okudukça içim parçalandı ne biçim insanlar var aldırmanızdan yanayım çünkü gerçekten sıkıntılı dönemdesiniz o bebege bakacak durumunuz yok bende aldırmaya karşıyım ama şu durumda olsam aldırırdım diğer kızlarıma sıkı sıkı tutunur onlar için dik dururdum

+++++

Canim benim, cevaplarini okudukca ruh halinin ne kadar kotu oldugunu hissedebiliyorum. Kendini ne kadar da degersiz goruyorsun boyle? Belki de burdan yardim aramak yerine psikiyatriye gitmen daha
Dogru olabilir
Nasıl görmeyeyim adam benle evlenmek icin 40gun içinde söz nişan kına dugun ev vs yaptı ne dediysem tmmdi adam elimi bırakıp ayağımı öperdi sonra beni cokkk yükseklerden yerlere birakti sırf erkek olmak icin ailesine erkek dedirtmek icin çok yalvardım yeter diye çok bekledim onu evi her terk Edip annesinde kaldığında eridim gunlerce aç kaldım yiyemiodum her vurduğunda avazim ciktigi kadar bağırdım sigmiyordu artık içime ama ben genede savaşıyordum düzelecek diye olmadi

Katılıyorum
Bebek de olursa kim bakacak, bu kadın nasıl işe gidecek, tek başına nasıl 3 çocuğa yetecek?
Bence de 3. çocuk maddi manevi akıl karı değil
Aynen öyle. .
Bebek kismetiyle falan da gelmiyor ki zaten başında durmayan bi esle 3. Çocuğa ne gibi bi gelecek sunulabilir ?

Çok geçmiş olsun zor bi karar , ancak senin bedenin senin kararın.
Kimse babasız çocuk dünyaya getirmek istemez ,ikizlerin varken çok zor olurdu doğurmak zaten.
Allah yardımcınız olsun.

Lütfen aldırmayın... Yıllar geçer, zamanla çalışarak pek çok şeyi elde edersiniz ama yitip giden yavrunuzu geri getiremezsiniz...

Kotu Olan ben degilim her fırsatta bizi yerle bir eden bir yaptığı diğerini tutmayan her şey yolundayken çıkmaza sokan esim.Vee eşim bilebilir nasil hamile kaldım ben kavgadan sonra regl olmayinca anladim
Iyude zaten resmi olarak hala evliyken babadan izinsiz bunu yapamazsınız? Bu hdm Allah katinda zaten haram ve buyuk gunah.ayrica hemde resmi olarak suc

mantık evet aldır diyor ama ben kıyamazdım ya valla kıyamazdım.....

Aldırmayın bence Allah onun da kısmetini vermiştir hani derler ya diğer çocuklarının birinden vazgeçtiğini düşün onun ölmesine izin verir misin aynı şey diye gerçekten öyle bunca şiddete üzüntüye rağmen orda duruyorsa vardır sebebi

Suclu olan kocaniz, degersiz biri varsa o da o adamdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…