- 21 Şubat 2018
- 164
- 376
- 103
- 45
- Konu Sahibi RuhumBuruk
-
Tabi kosmaz ana baba yok 2 çocuk hamileyim ve mesleğim var ama calisamiyorum sizce adam nie koşsun?Davayi bile yalandan acmis bana anlaşmalı teklifle geldi kabul ettim geri çekildi çekişmeli uzun surer dememe rağmen çünkü uzun sürsün ki ben bı yerde pes edeyim
Yazdiklarinizi biraz okudum. Psikolojik olarak yeni bir gebelige hic hazir degilsiniz. Sondayim oldururum keserim diyosunuz. Bu psikolojiyle varolan evlatlariniza bile zor annelik yapiyosunuzdur. Ayrica kese boş diyosunuz. Bu durumda buraya yazmaniza bile gerek yok. Mecburen kurtaj olucaksiniz.
O adama dönersem onun rahat tavır davranislarina kayitsiz kalamam elimden bişey çıkar.Bos kese göründügunde esimleydim evi terketmemistim sonrasında her şeyin normal olduğu görundu bir sebepten görememislerYazdiklarinizi biraz okudum. Psikolojik olarak yni bir gebelige hic hazie degilsiniz. Sondayim oldururum keserim diyosunuz. Bu paikolojiyle varolan evlatlariniza bile zor annelik yapiyosunuzdur. Ayrica kese boş diyosunuz. Bu durumsa buraya yazmaniza bilegerek yok. Mecburen kurtaj olucaksiniz.
Bende boyle düşünüyorum işteBu bebek dogarsa çalışmanız mümkün olmayacak , zaten destek olcak kimseniz yok bu bebeği dogurmak akıl kârı mı ?
Bence aldirmalisiniz , esiniz de sahip çıkmayacak ne hakkınız var o bebeğe maddi manevi zarar vermeye ?
Sütünüz gelmez mama gerekir , bez gerekir , kıyafet gerekir , hasta olur doktor gerekir....
E bir de bunun manevi boyutu var Bebe ilgi bekler , şefkat gerekir , belki o doğduğu zaman yeni boşanmış olacaksınız ruhen bitik halde olacaksınız (boşanmak ölüm gibi demiştiniz) ee bu bebeğin suçu ne ?
Inancli biriyseniz o bebegi dogurmaniz gerekiyor. Zor bi durum ama cocuklari yetistirme yurduna verip kendinize bir is bulup kendi ayaklarinizin uzerinde durunca cocuklaei geri almaniz gerekiyor. Su an baska bi cozum yolu gorunmuyor.O adama dönersem onun rahat tavır davranislarina kayitsiz kalamam elimden bişey çıkar.Bos kese göründügunde esimleydim evi terketmemistim sonrasında her şeyin normal olduğu görundu bir sebepten görememisler
Bu bebek dogarsa çalışmanız mümkün olmayacak , zaten destek olcak kimseniz yok bu bebeği dogurmak akıl kârı mı ?
Bence aldirmalisiniz , esiniz de sahip çıkmayacak ne hakkınız var o bebeğe maddi manevi zarar vermeye ?
Sütünüz gelmez mama gerekir , bez gerekir , kıyafet gerekir , hasta olur doktor gerekir....
E bir de bunun manevi boyutu var Bebe ilgi bekler , şefkat gerekir , belki o doğduğu zaman yeni boşanmış olacaksınız ruhen bitik halde olacaksınız (boşanmak ölüm gibi demiştiniz) ee bu bebeğin suçu ne ?
Azıcık mantıklı ol nasıl 6 ay sekteye uğruyor hayatı?
Kim hamile bir bayanı işe alıyor bu devirde?
Kaldı ki 3 çocukla yanında eşi varken uğraşmak zorken bu kadın ne yapsın, diğerleri de küçük ilgiye sevgiye ihtiyacı var...
Bebeği doğurursa en az 2 sene çalışamaz....
Arkadaşım önceki konularını biliyorum. Ben de boşanmış bir kadınım... vicdanın rahat oksun aldırırken...
Eğer o öküz kocanda bi damla umut olsaydı dene derdim ama bu kaçıncı deneme...
Dönme kararından, 2 çocukla hayatını kurarsın ama 3 zorlar...
İşe girersin, çalışırsın, kızlar nafaka alır toparlarsın...
Nasıl görmeyeyim adam benle evlenmek icin 40gun içinde söz nişan kına dugun ev vs yaptı ne dediysem tmmdi adam elimi bırakıp ayağımı öperdi sonra beni cokkk yükseklerden yerlere birakti sırf erkek olmak icin ailesine erkek dedirtmek icin çok yalvardım yeter diye çok bekledim onu evi her terk Edip annesinde kaldığında eridim gunlerce aç kaldım yiyemiodum her vurduğunda avazim ciktigi kadar bağırdım sigmiyordu artık içime ama ben genede savaşıyordum düzelecek diye olmadiCanim benim, cevaplarini okudukca ruh halinin ne kadar kotu oldugunu hissedebiliyorum. Kendini ne kadar da degersiz goruyorsun boyle? Belki de burdan yardim aramak yerine psikiyatriye gitmen daha
Dogru olabilir
Peki o yavrunun sucu ne?
Aynen öyle. .Katılıyorum
Bebek de olursa kim bakacak, bu kadın nasıl işe gidecek, tek başına nasıl 3 çocuğa yetecek?
Bence de 3. çocuk maddi manevi akıl karı değil
Hanımlar her şey düzelmişti adam mukemmeli oynuyordu bu cocuk kavgada olmadıO zaten her zaman muamma
Siddet, aldatma, siddetli gecimsizlik ustune cinsel iliski ustune cocuk???
Kim kulak zarini patlatan biriyle ayni yataga girer ki, kafalar 1milyon yani
Iyude zaten resmi olarak hala evliyken babadan izinsiz bunu yapamazsınız? Bu hdm Allah katinda zaten haram ve buyuk gunah.ayrica hemde resmi olarak sucKotu Olan ben degilim her fırsatta bizi yerle bir eden bir yaptığı diğerini tutmayan her şey yolundayken çıkmaza sokan esim.Vee eşim bilebilir nasil hamile kaldım ben kavgadan sonra regl olmayinca anladim
Nasıl görmeyeyim adam benle evlenmek icin 40gun içinde söz nişan kına dugun ev vs yaptı ne dediysem tmmdi adam elimi bırakıp ayağımı öperdi sonra beni cokkk yükseklerden yerlere birakti sırf erkek olmak icin ailesine erkek dedirtmek icin çok yalvardım yeter diye çok bekledim onu evi her terk Edip annesinde kaldığında eridim gunlerce aç kaldım yiyemiodum her vurduğunda avazim ciktigi kadar bağırdım sigmiyordu artık içime ama ben genede savaşıyordum düzelecek diye olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?