- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.810
- 83
- Konu Sahibi RuhumBuruk
-
Adamın kendini bişey zannetmesi üzerine mi gururunuzun kırılıp bebeği aldırma isteğiniz?!Hangi anne kıyar mecburum Allah kahretsin ki çok çok kötüye düştüm adamın oyuncağı oldum yuvam yikilmasin die çırpındıkça adam kendini bişey sandi
Adamın kendini bişey zannetmesi üzerine mi gururunuzun kırılıp bebeği aldırma isteğiniz?!
Heh hucre yigini diyenler var ya.. ya suna bak bacaginin cikintisi falani filani olusmjs ya bebek gorunumune gelmis. Yok sinirsel bisey yok yok bilmem ne..Resmi olarak evli değil misiniz? Eğer resmi nikahiniz varsa bebeği aldırırken babasının da imzası gerekiyor diye biliyorum.
Bu arada profil fotomda oğlum 9 haftalikti. Keşke bari bu kadar kocaman olmasını beklemeseydin. İlk öğrendiğinde aldirsaydin...
Nasil yaa cidden mi.. ben de kocani biraz daha cek sonra bosan yazmistim.. :OAdam dövüyor ya buraya yazmamış
Kulak zarı bile patlamış dayaktan
Soylediklerinz mantıklı ancak o pisligin her iskencesine katlanmış bi telefonuma bakar koşa koşa gelir lafına kırılmış bebek aldırıyor haspam.Aldırma diyen arkadaşlar: Kadının kocası kulak zarını patlatan, döven, aldatan bir tip. Üstüne hamile karısını evden kovup boşanma davası açmış. İstemiyor bile karısını, çocukları. Kadının annesi babası yok. Kardeşinin evinde kalıyor 1,5 yaşındaki ikizleriyle. Çalışmıyor. Nereye kadar kalacak kardeşinde? Adamdan nafaka alsa bile ne kadar olacak? Hem kira hem çocuklar hem bebek hem yeme içme fatura... Biraz gerçekçi olun. Bebeği olursa çalışamaz ki... Hiç olmazsa şimdi çocuklara birini bulup baktırır aldığı nafakayla. Bir yandan da çalışır, kurar hayatını. Kadın başının derdine düşmüş, oturmuş suçluyorsunuz niye aldırıyorsun diye. Durumu normal olsa, şımarıklıktan aldırmak istese hadi neyse, öyle değil ki durumu!!! Biraz empati lütfen!
O zaman adamın çok umrunda olduğu için affetmis onu da okudunuz mu?Adam dövüyor ya buraya yazmamış
Kulak zarı bile patlamış dayaktan
Eski konusunu oluşumuz mu, adam kulak zarını patlatmış, polise gideceği yerde üzüldü diye adama sarılmış. Boşanmaz bence de.Cocugu aldirmak yerine babasi olacak o adami bi sure daha cek idare et ve bu sure icinde korun ki 4. Olmasin... is bul parani kazan.. bunlari 3yila yay mesela. Sonra bosarsin..
Soylediklerinz mantıklı ancak o pisligin her iskencesine katlanmış bi telefonuma bakar koşa koşa gelir lafına kırılmış bebek aldırıyor haspam.
Pek bilgim yok ama kadın sığınma evleri bi seçenek değil mi en azından doğurup devlete teslim edebilir..
B
O zaman adamın çok umrunda olduğu için affetmis onu da okudunuz mu?
Bosansin bosanmasin burdan bakınca hep önüne seçenekler çıkacak o bebeği yaşatmak için. .Eski konusunu oluşumuz mu, adam kulak zarını patlatmış, polise gideceği yerde üzüldü diye adama sarılmış. Boşanmaz bence de.
Aynen bunlar düzelir geçinir de yaşama hakkı verilmeyen bi yavruya yazık olurAldatmalarını da affetmiş
Bana adamı yine affeder gibi geldi
Bari arada bebeğe yazık olmasın
Ömrünüzün sonuna kadar pişman olucak her yıl "doğsaydı şu yaşta olacaktı" diye hesap yapıcak herzaman cinsiyetini tahmin etmeye çalışıcaksınız. Vicdanınızın sesi hiç susmayacak.
O sizin evladınız kalbi var şuan bu hayatta kalmak size daha sıkı tutunmak için olanca hızıyla atıyor.
Kadının yanında olsaydım keşke, bugüne kadar her kapıyı onunla birlikte çalmış olurdum. Kadının psikolojisi iyi değil. Kendini adama mecbur görmüş. Sevgi sanıyor bunu. Adam dövüyor, bu “Aman kocam kimselere rezil olmasın, kv beni dövdüğünü bilmesin vb.” düşünerek bir şey yokmuş gibi gülüyor. Allah insanın yolunu yolsuza düşürmesin. Gerçekten çok zor bir durum. Keşke Avrupa ülkeleri gibi olsaydık (olmamamız da bizim hatamız, zira bize bu imkânları sağlamaları için hep birlikte mücadele etmiyoruz, yapmazsanız bir sonraki seçimde size oy vermeyeceğiz demiyoruz) da anneyi ve çocukları kirası devletçe ödenen bir eve alsalardı, devlet maaş bağlasaydı kadın kendini toparlayıp iş bulana kadar, ücretsiz psikolojik destek verilseydi ve en önemlisi adama en ağır cezalar verilseydi. Bunların hepsi aslında sosyal devletin yapmak zorunda olduğu şeylerdir ama bizim ‘sosyal devlet’i yönetenler asıl vicdan sahibi değildir, paraları cukkalar, eşine dostuna yedirir, bireysel malına mülküne bin katar ama bunları yapmaz. Bence gözünüzden ve ağzınızdan püskürttüğünüz o kızgın alevi bu kadına değil bu imkânları bize sağlamayan devlete yöneltin; böyle olsa bu kadın da aldırmazdı çocuğunu emin olun.(Son cümlelerim size değilSoylediklerinz mantıklı ancak o pisligin her iskencesine katlanmış bi telefonuma bakar koşa koşa gelir lafına kırılmış bebek aldırıyor haspam.
Pek bilgim yok ama kadın sığınma evleri bi seçenek değil mi en azından doğurup devlete teslim edebilir..
Belki avrupa ülkeleri gibi değil ama kadın sığınma evleri de çaresiz kadınlar için açılmış bi kucak değil mi?Kadının yanında olsaydım keşke, bugüne kadar her kapıyı onunla birlikte çalmış olurdum. Kadının psikolojisi iyi değil. Kendini adama mecbur görmüş. Sevgi sanıyor bunu. Adam dövüyor, bu “Aman kocam kimselere rezil olmasın, kv beni dövdüğünü bilmesin vb.” düşünerek bir şey yokmuş gibi gülüyor. Allah insanın yolunu yolsuza düşürmesin. Gerçekten çok zor bir durum. Keşke Avrupa ülkeleri gibi olsaydık (olmamamız da bizim hatamız, zira bize bu imkânları sağlamaları için hep birlikte mücadele etmiyoruz, yapmazsanız bir sonraki seçimde size oy vermeyeceğiz demiyoruz) da anneyi ve çocukları kirası devletçe ödenen bir eve alsalardı, devlet maaş bağlasaydı kadın kendini toparlayıp iş bulana kadar, ücretsiz psikolojik destek verilseydi ve en önemlisi adama en ağır cezalar verilseydi. Bunların hepsi aslında sosyal devletin yapmak zorunda olduğu şeylerdir ama bizim ‘sosyal devlet’i yönetenler asıl vicdan sahibi değildir, paraları cukkalar, eşine dostuna yedirir, bireysel malına mülküne bin katar ama bunları yapmaz. Bence gözünüzden ve ağzınızdan püskürttüğünüz o kızgın alevi bu kadına değil bu imkânları bize sağlamayan devlete yöneltin; böyle olsa bu kadın da aldırmazdı çocuğunu emin olun.(Son cümlelerim size değilM-e-s-e2911 )
İnanmayacaksınız biliyorum ama yarım saat içinde canavara döndü.Arkadaslar kişilik bozukluğu var bir öyle bir böyle ailesine erkek görünmek icin yapmadığı şey yok zaten bu duruma bunun için geldik benim sevdigim adam bu degil buysa ben ben degilim adam nasılsa bana dönecek kafasında dun akşam teyzeme aynen demis ben bir kere arasam herkesi siler gelir diyor suan keyfi bana yavrularima sahip çıkmıyor ben bir şeytani melek sandım ne anlatırsam anlatayım derdimi ifade edemem.Kolay mi bana direndim kürtaja götürdü doktorun gözunun icine baktım adam rizaniz yok galiba dedi sadece aglayabildim boş kese dedi esime 2 gun sonra gelin dediler bende evi terkettim ama şimdi bakıyorum ben nasil calisacam ona ne verecem bu adam icin bu bebekle ben garantiyim inanın onu öldururum sondayim her şeyin sonundayimAdam 9 haftadami böyle oldu ?? Umurunda olmadigim bir adamla seks yapmazdım heralde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?