Kürtaj olmalı mıyım?

Cocugu aldirmak yerine babasi olacak o adami bi sure daha cek idare et ve bu sure icinde korun ki 4. Olmasin... is bul parani kazan.. bunlari 3yila yay mesela. Sonra bosarsin..

Hangi anne kıyar mecburum Allah kahretsin ki çok çok kötüye düştüm adamın oyuncağı oldum yuvam yikilmasin die çırpındıkça adam kendini bişey sandi
Adamın kendini bişey zannetmesi üzerine mi gururunuzun kırılıp bebeği aldırma isteğiniz?!

Heh hucre yigini diyenler var ya.. ya suna bak bacaginin cikintisi falani filani olusmjs ya bebek gorunumune gelmis. Yok sinirsel bisey yok yok bilmem ne..

Puuu Allahın cezası, Allah bildiği gibi yapsın ne diyim..
Şöyle söyleyim 2 çocuğun varmış, 3.yü de doğur bence sonra pişman olursun,
hiç olmasaydı o zaman belki aldır diyebilirdim. Tabi bu benim fikrim..
Bugün demişsin ama, naptın durumundan da haberdar edersen mutlu olurum.

Bu adam zaten gelmiyordu o konu değil mi? Neyse bebeğe kıymayın lütfen.

Soylediklerinz mantıklı ancak o pisligin her iskencesine katlanmış bi telefonuma bakar koşa koşa gelir lafına kırılmış bebek aldırıyor haspam.
Pek bilgim yok ama kadın sığınma evleri bi seçenek değil mi en azından doğurup devlete teslim edebilir..
B
Adam dövüyor ya buraya yazmamış
Kulak zarı bile patlamış dayaktan
O zaman adamın çok umrunda olduğu için affetmis onu da okudunuz mu?

Cocugu aldirmak yerine babasi olacak o adami bi sure daha cek idare et ve bu sure icinde korun ki 4. Olmasin... is bul parani kazan.. bunlari 3yila yay mesela. Sonra bosarsin..
Eski konusunu oluşumuz mu, adam kulak zarını patlatmış, polise gideceği yerde üzüldü diye adama sarılmış. Boşanmaz bence de.

Aldatmalarını da affetmiş
Bana adamı yine affeder gibi geldi
Bari arada bebeğe yazık olmasın

Eski konusunu oluşumuz mu, adam kulak zarını patlatmış, polise gideceği yerde üzüldü diye adama sarılmış. Boşanmaz bence de.
Bosansin bosanmasin burdan bakınca hep önüne seçenekler çıkacak o bebeği yaşatmak için. .
Vicdanı şimdiden rahat değilse ben aldirmazdim.

Şaka gibisiniz.Kadın anasız babasız.Kardeşinin evinde sığıntı.İki küçük çocuk.Kardeşinin de illa

eşi çoluğuçocuğu var.Nereye kadar kalacak?Bir an evvel işe girip düzen kurması lazım?

O çocuğu doğurmaya kalkarsa o hamilelik sürecinde 2 çocuğunun kendisinin masraflarını

kim karşılıyacak??? Çocuk 5-6 aylık olana kadar çalışamıyacak.Sonra keşke doğurmasaydım

ne yapıcam nasıl yapıcam diye zaten kafayı sıyıracak?? Kadın mecbur bi anlayın yaaa.

Dogurun diyenler nasil bir kafada merak ediyorum. Kedi yavrusu mu dogurup be yapsin?

Konu sahibi, bu sartlarda dunyaya bir cocuk daha getirerek hem dogacak yavruya hem ikizlerinize hem size yazik edersiniz. Cocuk rizkiyla falan gelmiyor maalesef. Kotu giden evlilikleri de kurtarmiyor.

İkizleriniz zaten yeterince zor gunler geciriyorlar ve gecirecekler bu surecte. Onlari dusunerek hareket edin lutfen

Söyleyecek söz bulamıyorum ki ben... dayak yiyip seviyorum diyen bir kadın var karşımda şimdi de bebek aldırılıyor filan. Offf içim sıkıldı.

Kadının yanında olsaydım keşke, bugüne kadar her kapıyı onunla birlikte çalmış olurdum. Kadının psikolojisi iyi değil. Kendini adama mecbur görmüş. Sevgi sanıyor bunu. Adam dövüyor, bu “Aman kocam kimselere rezil olmasın, kv beni dövdüğünü bilmesin vb.” düşünerek bir şey yokmuş gibi gülüyor. Allah insanın yolunu yolsuza düşürmesin. Gerçekten çok zor bir durum. Keşke Avrupa ülkeleri gibi olsaydık (olmamamız da bizim hatamız, zira bize bu imkânları sağlamaları için hep birlikte mücadele etmiyoruz, yapmazsanız bir sonraki seçimde size oy vermeyeceğiz demiyoruz) da anneyi ve çocukları kirası devletçe ödenen bir eve alsalardı, devlet maaş bağlasaydı kadın kendini toparlayıp iş bulana kadar, ücretsiz psikolojik destek verilseydi ve en önemlisi adama en ağır cezalar verilseydi. Bunların hepsi aslında sosyal devletin yapmak zorunda olduğu şeylerdir ama bizim ‘sosyal devlet’i yönetenler asıl vicdan sahibi değildir, paraları cukkalar, eşine dostuna yedirir, bireysel malına mülküne bin katar ama bunları yapmaz. Bence gözünüzden ve ağzınızdan püskürttüğünüz o kızgın alevi bu kadına değil bu imkânları bize sağlamayan devlete yöneltin; böyle olsa bu kadın da aldırmazdı çocuğunu emin olun.(Son cümlelerim size değil M-e-s-e2911 )

Belki avrupa ülkeleri gibi değil ama kadın sığınma evleri de çaresiz kadınlar için açılmış bi kucak değil mi?
Okumuş eğitimli bir kadın üstelik çocuk gelişimci nasıl kendini bu kadar çaresiz görebilir ki?.
Bizler meslegimiz yok guvencemiz yok 5 kuruş birikim yokken yeni hayat kurma çabaları içindeyken coluk çocukla neden kendini bu kadar güçsüz hisseder ki..
O herifi tüm dertlerin derman olarak görmusse şimdi ne değişti?

Bu durumda başka çaresi yok ki empati kurun lütfen bu şartlarda hamileliğini sürdürmesi çok zor destekçisi yok zaten bu yüzdende bu kadar çekmiş ama dayakçı bir kocayla nereye kadar 2 evladı var onlarada yazık

Adam 9 haftadami böyle oldu ?? Umurunda olmadigim bir adamla seks yapmazdım heralde .
İnanmayacaksınız biliyorum ama yarım saat içinde canavara döndü.Arkadaslar kişilik bozukluğu var bir öyle bir böyle ailesine erkek görünmek icin yapmadığı şey yok zaten bu duruma bunun için geldik benim sevdigim adam bu degil buysa ben ben degilim adam nasılsa bana dönecek kafasında dun akşam teyzeme aynen demis ben bir kere arasam herkesi siler gelir diyor suan keyfi bana yavrularima sahip çıkmıyor ben bir şeytani melek sandım ne anlatırsam anlatayım derdimi ifade edemem.Kolay mi bana direndim kürtaja götürdü doktorun gözunun icine baktım adam rizaniz yok galiba dedi sadece aglayabildim boş kese dedi esime 2 gun sonra gelin dediler bende evi terkettim ama şimdi bakıyorum ben nasil calisacam ona ne verecem bu adam icin bu bebekle ben garantiyim inanın onu öldururum sondayim her şeyin sonundayim

umarım hakkınızda hayırlısı olur bazen hayat zor oluyor işte böyle konuları okudukça bazen hayattan çok şey beklediğim için kızıyorum. Size söyleyeceğim tek şey güçlü olun kimseye muhtaç değilsiniz aldırın veya aldırmayın ama şunu bilin güçlü olmak zorundasınız sizi hangisi zora sokmayacaksa onu yapın ve bu insana dönmeyin ne demek ararsam gelir ya böyle basit görmesine izin vermeyin lütfen her şeyden önce böyle bir babayla aynı evde yaşananlarına iznin vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…