U umran ozacem Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Ekim 2025 Mesajlar 1 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 25 1 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi umran ozacem #1 Kızlar selam lütfen aydınlatın. 5 gün önce kürtaj oldum ve şuan sağ bacağımda çok şiddetli bir ağrı var yaşayan varmıdır ?
Kızlar selam lütfen aydınlatın. 5 gün önce kürtaj oldum ve şuan sağ bacağımda çok şiddetli bir ağrı var yaşayan varmıdır ?
soGuk nevale .. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 6.822 En iyi cevaplar 1 Emoji Skoru 6.446 Puanlar 198 1 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi umran ozacem #2 umran ozacem .!.: Kızlar selam lütfen aydınlatın. 5 gün önce kürtaj oldum ve şuan sağ bacağımda çok şiddetli bir ağrı var yaşayan varmıdır ? Genişletmek için tıkla... hıc bı kurtajımda hatta rahım amelıyatımdan sonra bıle sıddeetlı agrı yasamadım. hatta sezaryenden sonra da . bacagına vuran agrının sebebı baska olabılır kanama devam edıyor mu? belkı üsütmüssündür? duzenlı antıbıyotık kullandın mı? Olumlu oy 0 Olumsuz oy
umran ozacem .!.: Kızlar selam lütfen aydınlatın. 5 gün önce kürtaj oldum ve şuan sağ bacağımda çok şiddetli bir ağrı var yaşayan varmıdır ? Genişletmek için tıkla... hıc bı kurtajımda hatta rahım amelıyatımdan sonra bıle sıddeetlı agrı yasamadım. hatta sezaryenden sonra da . bacagına vuran agrının sebebı baska olabılır kanama devam edıyor mu? belkı üsütmüssündür? duzenlı antıbıyotık kullandın mı?
mimisabu Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Eylül 2025 Mesajlar 1.446 Emoji Skoru 4.459 Puanlar 48 1 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi umran ozacem #3 umran ozacem .!.: Kızlar selam lütfen aydınlatın. 5 gün önce kürtaj oldum ve şuan sağ bacağımda çok şiddetli bir ağrı var yaşayan varmıdır ? Genişletmek için tıkla... sedyedeyken çatalla bacaklar yükseltip açılıyor ya, belki kaslar gerilmiştir. İnsan normalde o kadar süre bacaklarını öyle tutamaz ama anestezi olunca hissetmiyorsun, sonra çıkıyor acısı. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
umran ozacem .!.: Kızlar selam lütfen aydınlatın. 5 gün önce kürtaj oldum ve şuan sağ bacağımda çok şiddetli bir ağrı var yaşayan varmıdır ? Genişletmek için tıkla... sedyedeyken çatalla bacaklar yükseltip açılıyor ya, belki kaslar gerilmiştir. İnsan normalde o kadar süre bacaklarını öyle tutamaz ama anestezi olunca hissetmiyorsun, sonra çıkıyor acısı.