KÜRTAJ SONRASI BEBEK PLANLAYANLAR 2016

Çok geçmiş olsun.bence bir regl ol doktorunla görüş kan sulandirici ilk reglinde aşırı kanama yapabilir.eğer kan pihtilasma sorunu varsa gebeligi düşündüğünde hapla tedbir alınıyor benim arkadaş pihtilasmadan düşük olmuştu sonra sulandirici ile (dr kontrolünde) 2 doğum yaptı 1yil arayla.inşaallah seninde olur en kısa zamanda canım

Bende 9 subatta kürtaj oldum . Henüz adet olmadım . Ve ilişkiye girmiyoruz kürtaj beri tabi hamileyken de girmiyordum doktor bana ilk adetten sonra tekrar Korunmasız ilişkiye girip hamile kalabilirsin dedi benim de 10 haftalik bebegimin kalbi durdu .

Geçmiş olsun cnm
korunma bence
Ben korunmadım hamile de kalmadım.

Rahim hazır değilse zaten kalmıyorsun

Ya 29 mart yada 1 nisan
İnş cnm :)
Ayyyyy inanaır mısın benim de:)
Aslında takvim 29 mart diyor ama ben kürtaj sonrası düzensizlik olabilir diye kendime göre daha geç bir tarih tayin ettim:)

Aslında takvim 29 mart diyor ama ben kürtaj sonrası düzensizlik olabilir diye kendime göre daha geç bir tarih tayin ettim:)

Aynn cnm kürtajdan önce 20 ydi
Kürtaj sonrası 2 reglimi 17 günde oldum oldum.

İnş bu batım geleceksede 20 günde gelir

Kızlar dün ilk kontrolume gittim doktor herşey iyi dedi rahim toparlamış yumurtalar çok iyi hemen deneyebilirsiniz dedi fakat benim canım kocam oralı değil çok sıkıldım artık bana yaptığı bu haksizlıktan içime soğuma geldi artık sohbet etmek bile gelmiyor içimden off duygularım alt üst basedemiyorum>:)

Aynn cnm kürtajdan önce 20 ydi
Kürtaj sonrası 2 reglimi 17 günde oldum oldum.

İnş bu batım geleceksede 20 günde gelir
canm ne durumdasınız ?

Kürtajdan sonra 2 regl oldum 3. Daha olamadım
Cnm bekliyorum bklm

Sen ne durumdasın ?
bende dünden beri kahve leke geliyordu şmdi baya yoğun kahve geldi adet oldm sanırım kürtajdan snra 2. adetimm canm

Merhabalar kızlar. Bendé şubatın 4 ünde minigimin kalbinin durduğunu öğrendim 5inde .önce ilaçla düşürmeye çalıştım 8 saat sancı çektim düşmedi sonra kürtajla aldılar minigimi benden. 62 gün oldu minigim gideli dün adetim bitti artık tedaviye başlama zamanım geldi..
Dr uma göre çift rahimli (rahmim kalp şeklinde ortasında zar gibi perde var) olduğum için olabilir diyor başka dr lara da gittim perdeyi aldırMadan hamile kalma dediler. Bugün izmirde tüp bebek merkezine gidiyorum bu dr a histeroskopi yaptırmayı düşünüyorum inşaAllah bir iki gune histeroskopi olur hayırlısıyla sağlıklı bir rahme kavusurum
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin insaAllah

Selam hanımlar bende 1 martta kürtaj oldum 10 haftalıkken kalbi durmuş kuzumun aldılar benden onu. 32. Gün dura gittim kist oluşmuş ilaçla regl oldum ben 4. Gün ama anlamadım normalde 4. Gün daha azalırdı normal döngüme göre daha fazla sanki kürtaj sonrası ilk adette böyle olan varmı acaba bide ekstradan çözülsün diye coraspirin de içmiştim omu çoğalttı acaba

Evet canım ekstra hiç bir ilaç kullanmadigim halde ilk reglimde 4.gunu itibariyle çok kanama oldu toplam 11gun felan sürdü ama 2.reglimde herşey normaldi

Geçmiş olsun cnm

Benim rahminde kalp gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…