- 24 Şubat 2016
- 2.032
- 7.053
- 108
- 41
Bende 9 subatta kürtaj oldum . Henüz adet olmadım . Ve ilişkiye girmiyoruz kürtaj beri tabi hamileyken de girmiyordum doktor bana ilk adetten sonra tekrar Korunmasız ilişkiye girip hamile kalabilirsin dedi benim de 10 haftalik bebegimin kalbi durdu .Merhabalar arkadaşlar 14 ocakda kürtaj olmak zorunda kaldım 8 haftalık melegimin kalbi durduğu için
Doktorum bende sorun olmadığını bebeğimde olduğunu 2 ay korunmamı folik asite devam etmeni söyledi.
Ben korunmadım kürtajımın 27.günü ilk adetimi oldum.
Benim gibi olan varmı buyrun destekleşelim
Bende 9 subatta kürtaj oldum . Henüz adet olmadım . Ve ilişkiye girmiyoruz kürtaj beri tabi hamileyken de girmiyordum doktor bana ilk adetten sonra tekrar Korunmasız ilişkiye girip hamile kalabilirsin dedi benim de 10 haftalik bebegimin kalbi durdu .
Ya konuyu görenler ben de kürtaj olmuştum hamile kaldım yazsın bizlere de umut olsun:)
İnşallah 1 nisanda birlikte biz deriz:)Evet :)
İnşallah 1 nisanda birlikte biz deriz:)
Ayyyyy inanaır mısın benim de:)Ya 29 mart yada 1 nisan
İnş cnm :)
Ayyyyy inanaır mısın benim de:)
Aslında takvim 29 mart diyor ama ben kürtaj sonrası düzensizlik olabilir diye kendime göre daha geç bir tarih tayin ettim:)
Ayyyyy inanaır mısın benim de:)
Aslında takvim 29 mart diyor ama ben kürtaj sonrası düzensizlik olabilir diye kendime göre daha geç bir tarih tayin ettim:)
canm ne durumdasınız ?Aynn cnm kürtajdan önce 20 ydi
Kürtaj sonrası 2 reglimi 17 günde oldum oldum.
İnş bu batım geleceksede 20 günde gelir
Canım 29 ocak kürtaj 27 şubat ilk adetim.ama maalesef 2. Adetim hala gelmedi.ama geç yumurtlamış olabilirim.şimdiki bat 17 nisan olabilir.canm ne durumdasınız ?
canm ne durumdasınız ?
bende dünden beri kahve leke geliyordu şmdi baya yoğun kahve geldi adet oldm sanırım kürtajdan snra 2. adetimm canmKürtajdan sonra 2 regl oldum 3. Daha olamadım
Cnm bekliyorum bklm
Sen ne durumdasın ?
Canın sağolsun.inşallah mayısta mutlu haberi veririz.bende dünden beri kahve leke geliyordu şmdi baya yoğun kahve geldi adet oldm sanırım kürtajdan snra 2. adetimm canm
inşallah canm rabbim hayırlısını versin :)Canın sağolsun.inşallah mayısta mutlu haberi veririz.
Evet canım ekstra hiç bir ilaç kullanmadigim halde ilk reglimde 4.gunu itibariyle çok kanama oldu toplam 11gun felan sürdü ama 2.reglimde herşey normaldiSelam hanımlar bende 1 martta kürtaj oldum 10 haftalıkken kalbi durmuş kuzumun aldılar benden onu. 32. Gün dura gittim kist oluşmuş ilaçla regl oldum ben 4. Gün ama anlamadım normalde 4. Gün daha azalırdı normal döngüme göre daha fazla sanki kürtaj sonrası ilk adette böyle olan varmı acaba bide ekstradan çözülsün diye coraspirin de içmiştim omu çoğalttı acaba
Merhabalar kızlar. Bendé şubatın 4 ünde minigimin kalbinin durduğunu öğrendim 5inde .önce ilaçla düşürmeye çalıştım 8 saat sancı çektim düşmedi sonra kürtajla aldılar minigimi benden. 62 gün oldu minigim gideli dün adetim bitti artık tedaviye başlama zamanım geldi..
Dr uma göre çift rahimli (rahmim kalp şeklinde ortasında zar gibi perde var) olduğum için olabilir diyor başka dr lara da gittim perdeyi aldırMadan hamile kalma dediler. Bugün izmirde tüp bebek merkezine gidiyorum bu dr a histeroskopi yaptırmayı düşünüyorum inşaAllah bir iki gune histeroskopi olur hayırlısıyla sağlıklı bir rahme kavusurum
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?