Canım biz de senden bahsetmiştik.agustos topiğinde bi uğursuzluk vardı galibameraba kızlar bende 28 ocakta kürtaj oldum.. folik asite bugün tekrar başladm kürtajdan snra içmedm bi süre salak gbi
Canım salak gibi derken??meraba kızlar bende 28 ocakta kürtaj oldum.. folik asite bugün tekrar başladm kürtajdan snra içmedm bi süre salak gbi
amin canmm ağustos topiği uğursuz geldi bize ama inşallah başka aylar uğurlu gelcek :)Canım biz de senden bahsetmiştik.agustos topiğinde bi uğursuzluk vardı galiba
Allah bundan sonra sağlıklı bebekler nasip etsin.
hamile kalmadan 3 ay önce folik aside başlayın deniyor ya , hemen hamilelik düşünüyorsak bi an önce folk aside başlamak gerek ben bugn başladm işte sende başla :)Canım salak gibi derken??
Ben de içmedim.hala da içmiyorum.adet olunca başlayacağım.
Canım ben kaybettiğim bebeğimde de 3 ay kullanmıştım öncesinde.5 ayda anca hamile kaldım.etti mi sana 8 ay.hatta ben bi bebeğimiz olursa kemik omurga gelişimi açsından hiç sıkıntı olmaz diye dalga geçiyordum ama maalesef 12.haftada kalbi durdu.sen adet oldun mu canım.ben oşmadım hala.hamile kalmadan 3 ay önce folik aside başlayın deniyor ya , hemen hamilelik düşünüyorsak bi an önce folk aside başlamak gerek ben bugn başladm işte sende başla :)
bende ilk hamilelikte 3 ay önce başlamıştm hamilelikte de kullandm ama giden gidiyor.Allah verdi o aldı biz elimizden geleni yaptık. en azından kendmizi suçlayacak birşeyler yok şükürler olsn.. bende adet olmadm henüz ama yakındır dert etmiyorm ben olurum illaki :)Canım ben kaybettiğim bebeğimde de 3 ay kullanmıştım öncesinde.5 ayda anca hamile kaldım.etti mi sana 8 ay.hatta ben bi bebeğimiz olursa kemik omurga gelişimi açsından hiç sıkıntı olmaz diye dalga geçiyordum ama maalesef 12.haftada kalbi durdu.sen adet oldun mu canım.ben oşmadım hala.
40 günü geçince gel dedi doktorum.normalde de 30 günde bir olurum ama gecikti sanki.senin düzenin nasıldır?bende ilk hamilelikte 3 ay önce başlamıştm hamilelikte de kullandm ama giden gidiyor.Allah verdi o aldı biz elimizden geleni yaptık. en azından kendmizi suçlayacak birşeyler yok şükürler olsn.. bende adet olmadm henüz ama yakındır dert etmiyorm ben olurum illaki :)
bende normalde 28 günde bir oluyorm ama daha yarın 28. gün olcak bakalm olur muym :) bana doktr gel flan demedi hiç. 3 ay snra hamile kalmayı deneyebilrsn dedi sadece folk asit iç bile demedi yani. bende kafama göre takılıyorm40 günü geçince gel dedi doktorum.normalde de 30 günde bir olurum ama gecikti sanki.senin düzenin nasıldır?
Valla canım ben folic e adet olunca başlayacağım.bende normalde 28 günde bir oluyorm ama daha yarın 28. gün olcak bakalm olur muym :) bana doktr gel flan demedi hiç. 3 ay snra hamile kalmayı deneyebilrsn dedi sadece folk asit iç bile demedi yani. bende kafama göre takılıyorm
bende normalde 28 günde bir oluyorm ama daha yarın 28. gün olcak bakalm olur muym :) bana doktr gel flan demedi hiç. 3 ay snra hamile kalmayı deneyebilrsn dedi sadece folk asit iç bile demedi yani. bende kafama göre takılıyorm
Valla canım ben folic e adet olunca başlayacağım.
dr 2 ay bekle dedi ben ilk adete kadar korunacağım.sonra bırakacağım.kürtajdan sonra gitmişsindir kontrole.o zaman sıkıntı görmeyince belki çağırmamıştır.yurtdışında yaşıyorsun galiba.orda insanlar bizim kadar çok doktor meraklısı değil,belki de ondandır:)
sen bebeğini kaç ay beklemiştin?hemen olmuş muydu?
Ben de başlayayım o zaman.ben de biraz açlık etkisi yapıyor da kilo almayayım diye kullanmıyordum.bir de daha önce kullandım diye önemsememiştim.Doktor anneme çocuk düşünsede düşünmese de folic i kullansın demiş rahim toparlayıcı etkisi varmış sanırım :S
Canm çinde yaşıyodum çok şükr ki döndük biz türkiyeye bebeğimi istanblda bi doktr aldı kürtajla.. Benm 3.denemede flan oldu ama üstüne fazla durmuyodm hemen kalkıp lavobaya gidiyodm. 3.de sadece bi kere birlkte olmuştk hiç kalkmadm bi saat öyle yattm , öyle o gece olmuştu bebeğim. Bakalm bende korunmiyim diyorm hemen bebek yapim diyorm ama korkularm var işte tekrr kaybetme korkusu..Valla canım ben folic e adet olunca başlayacağım.
dr 2 ay bekle dedi ben ilk adete kadar korunacağım.sonra bırakacağım.kürtajdan sonra gitmişsindir kontrole.o zaman sıkıntı görmeyince belki çağırmamıştır.yurtdışında yaşıyorsun galiba.orda insanlar bizim kadar çok doktor meraklısı değil,belki de ondandır:)
sen bebeğini kaç ay beklemiştin?hemen olmuş muydu?
Kızlar bende 2subatta kürtaj oldum 7haftalik ölçüldü kalbi durdu bebeğimin 26si regl oldum ilk 3gun kanama kahvemsi ve azdı sonra fazla gelmeye başladı hala devam ediyor çok ve arada pihtili gelmesi normalmiki sizin nasıl olmuştu martin 3ü randevum vardı temizlenmeden gitmek istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?