KÜRTAJ SONRASI BEBEK PLANLAYANLAR 2016

meraba kızlar bende 28 ocakta kürtaj oldum.. folik asite bugün tekrar başladm kürtajdan snra içmedm bi süre salak gbi
Canım biz de senden bahsetmiştik.agustos topiğinde bi uğursuzluk vardı galiba
Allah bundan sonra sağlıklı bebekler nasip etsin.

meraba kızlar bende 28 ocakta kürtaj oldum.. folik asite bugün tekrar başladm kürtajdan snra içmedm bi süre salak gbi
Canım salak gibi derken??
Ben de içmedim.hala da içmiyorum.adet olunca başlayacağım.

Canım biz de senden bahsetmiştik.agustos topiğinde bi uğursuzluk vardı galiba
Allah bundan sonra sağlıklı bebekler nasip etsin.
amin canmm ağustos topiği uğursuz geldi bize ama inşallah başka aylar uğurlu gelcek :)

Canım salak gibi derken??
Ben de içmedim.hala da içmiyorum.adet olunca başlayacağım.
hamile kalmadan 3 ay önce folik aside başlayın deniyor ya , hemen hamilelik düşünüyorsak bi an önce folk aside başlamak gerek ben bugn başladm işte sende başla :)

dün gece eşimle uyumadan önce konuşuyorduk. hamile kalmak konusunda kararsızım dedim eşim neden ki diye sordu. korkuyorm dedm neyden korkuyrsun dedi. tekrar aynı şeyleri yaşamaktan bebeğimi kaybetmektn korkuyorm dedm . o da gülümseyerek korkma , o zman tekrar deneriz 3.yaparız dedi ama onun da korkuları var biliyorm.. hakkımızda hayırlsı olsn Rabbim bizi de güldürsün inşallah :)

hamile kalmadan 3 ay önce folik aside başlayın deniyor ya , hemen hamilelik düşünüyorsak bi an önce folk aside başlamak gerek ben bugn başladm işte sende başla :)
Canım ben kaybettiğim bebeğimde de 3 ay kullanmıştım öncesinde.5 ayda anca hamile kaldım.etti mi sana 8 ay.hatta ben bi bebeğimiz olursa kemik omurga gelişimi açsından hiç sıkıntı olmaz diye dalga geçiyordum ama maalesef 12.haftada kalbi durdu.sen adet oldun mu canım.ben oşmadım hala.

bende ilk hamilelikte 3 ay önce başlamıştm hamilelikte de kullandm ama giden gidiyor.Allah verdi o aldı biz elimizden geleni yaptık. en azından kendmizi suçlayacak birşeyler yok şükürler olsn.. bende adet olmadm henüz ama yakındır dert etmiyorm ben olurum illaki :)

40 günü geçince gel dedi doktorum.normalde de 30 günde bir olurum ama gecikti sanki.senin düzenin nasıldır?

40 günü geçince gel dedi doktorum.normalde de 30 günde bir olurum ama gecikti sanki.senin düzenin nasıldır?
bende normalde 28 günde bir oluyorm ama daha yarın 28. gün olcak bakalm olur muym :) bana doktr gel flan demedi hiç. 3 ay snra hamile kalmayı deneyebilrsn dedi sadece folk asit iç bile demedi yani. bende kafama göre takılıyorm

Valla canım ben folic e adet olunca başlayacağım.
dr 2 ay bekle dedi ben ilk adete kadar korunacağım.sonra bırakacağım.kürtajdan sonra gitmişsindir kontrole.o zaman sıkıntı görmeyince belki çağırmamıştır.yurtdışında yaşıyorsun galiba.orda insanlar bizim kadar çok doktor meraklısı değil,belki de ondandır:)
sen bebeğini kaç ay beklemiştin?hemen olmuş muydu?

Doktor anneme çocuk düşünsede düşünmese de folic i kullansın demiş rahim toparlayıcı etkisi varmış sanırım :S

Doktor anneme çocuk düşünsede düşünmese de folic i kullansın demiş rahim toparlayıcı etkisi varmış sanırım :S
Ben de başlayayım o zaman.ben de biraz açlık etkisi yapıyor da kilo almayayım diye kullanmıyordum.bir de daha önce kullandım diye önemsememiştim.

Canm çinde yaşıyodum çok şükr ki döndük biz türkiyeye bebeğimi istanblda bi doktr aldı kürtajla.. Benm 3.denemede flan oldu ama üstüne fazla durmuyodm hemen kalkıp lavobaya gidiyodm. 3.de sadece bi kere birlkte olmuştk hiç kalkmadm bi saat öyle yattm , öyle o gece olmuştu bebeğim. Bakalm bende korunmiyim diyorm hemen bebek yapim diyorm ama korkularm var işte tekrr kaybetme korkusu..

Rahim toparlayıcı etkisi olduğunu bilmiyodm .. Ben folbiol kullanıyorm folik asid olark sizler ne kullanıyosunuz

Kızlar bende 2subatta kürtaj oldum 7haftalik ölçüldü kalbi durdu bebeğimin 26si regl oldum ilk 3gun kanama kahvemsi ve azdı sonra fazla gelmeye başladı hala devam ediyor çok ve arada pihtili gelmesi normalmiki sizin nasıl olmuştu martin 3ü randevum vardı temizlenmeden gitmek istemedim

Geçmiş olsun cnm inş rabbim en kısa zamanda sapasağlam hayırlı evlat nasip eder

Sağol canım inşaallah hepimize.benim bir kızım var 5yasinda ona kardeş istiyorum tabi bende tekrar anne olmak ama nasip olmadı kaybettik drlar büyük olasılık tesadüfi diyorlar allah bidaha yaşatmasın hicbirimize.senin ilk regl kanaman nasıldı

Hanımlar bnmde bebeğimin kalbi 10 haftalıkken durdu 1 martta kürtaj oldum daha patolojiyi dahi almadım hem korkuyorum birdaha aynı olucak diye hamde deli gibi birdaha hamile kalmak istiyorum bnm lekelenmeler daha geçmedi Allahım sen dualarımızı duy anne olmayı nasip et bnm ilkti eşim ilaç kullandı öyle oldu en zoru yeniden ilaçlar testler falan baştan başladık anlıcağınız yani dr test yapmadı ama birdahakine kan sulandırıcı veririm dedi acaba ben başlasam mı coraspirine bizim üst kattaki tüp Bebek'le ikizleri oldu 2 yıl önce şimdi yine hamile gemde doğal yolla bilmeden hamile bilmeden zaten olmaz diye adet olması için coraspirin içmiş 1 hafta da deyince oda bilmeden beslemişsin işte bebeği iyi olmuş demiş zan hamileykende kullanmış 5 ay siz ne düşünüyorsunuz bu konuda uzun oldu biraz ama kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…