Kürtaj sonrası kanamanız kaç gün sürdü

kızalr bu konuyu açtığımda bebeğimi yeni kaybetmiştim şimdi anne oldum oğluma kavuştum kısa süre içinde sizde ümitsizliğe kapılmayın her son bir başlangıçtır unutmayın

kızalr bu konuyu açtığımda bebeğimi yeni kaybetmiştim şimdi anne oldum oğluma kavuştum kısa süre içinde sizde ümitsizliğe kapılmayın her son bir başlangıçtır unutmayın

darısı bizim başımıza....inş .

Allah oğluşuna sağlık ve sıhhat versin....

ayy ne güzel...kürtaj sonrası hemen gebe kalmışsın.çok sevindim buna...

inş. bende kürtaj olalı 2 hafta oldu.cumartesi günü muayeneye gittim.

doktorum yoktu.

bakalım bugün gideceğim.bende de kahverengimsi akıntılar var.

inş. bende de bişey yoktur.

ve inş. bende senin gibi hemen hamile kalırım.

inan hemen gebe kalmana ve bebişini eline almana çok sevindim...

doktorun sana kaç gün korunma verdi...bi de kürtaj sonrası muayene allttan mı oldun yoksa normal sulu ult. mu?

Son düzenleme:
sağol cnm darısı başına doktorum bana 1 kere adet gör yeterli dedi bende hiç korunmadım ilk adetten sonra hemen hamile kaldım muaynede alttan yapmadı cnmm

sağol cnm darısı başına doktorum bana 1 kere adet gör yeterli dedi bende hiç korunmadım ilk adetten sonra hemen hamile kaldım muaynede alttan yapmadı cnmm

bana da 1 kere adet gör tamam dedi.ben bekleyemeyeceğim galiba... :) çocuğum olmasını çok istiyorum çünkü.

ewet muayene alttan olmadı,çok şükür bir prob. yok..

artık darısı benim başıma...

tam kırk bir gün önce kürtaj oldum.sadece ilk gün kanamam oldu oda az bi miktardı.kırk bir gün geçti hala adet olmadım..randevu aldım bugün..sizce nolabilir endişelenmeli miyim?

merhabalar 25 ekımde 7 aylık bebeğimi kaybettim.ilk gebeliğimde ve üzerimden üzüntüsünü hala atamadım çok kötü bir duyguymuş.benım kanamam bugun 15 gun oldu ve hala devam ediyor.doktorum 3 haftaya kadar sürenler olabılıyor demıstı ama bu normal gıbı gelmıyor bana.cok az gelıyor acık kırmızı gıbı .kımı zaman o kadar azalıyorkı saatlerce gelmıyor herhalde bıttı dıyorum bu sefer bıraz daha artmıs sekılde gelıyor bide doktorum bana cok fazla maltofor demır ılacı verdı kullanmam için acaba o da bitmesine engel oluyor olabılırmı.ne dusuncegımı bılemıyorum artık

afedersiniz 7 aylık yazmısım 7 haftalık bebeğimdi

11 nisanda kürtaj oldum 1 hafta leke tarzında kanama gördüm daha sonra 6 mayısta adet oldum çok şükür ama bugün 14.günüm halen kanamam var bu sizce normalmi kürtajdan sonra ilk adeti benim gibi uzun süren varmı

benimde kanamam 30 gün sürdü 7 haftalıkken düzensiz kese yüzünden aldılar.21 gün boyunca normal geldi kanama.doktor adet düzenleyici 21 günlük ilaç vermişti bu bittikten sonrada adetin başlar dedi kürtaj kanamamın hemen ardından da adet kanamam oldu yoğun bir şekilde doktora kontrole gittiğimde adet kanamanın yoğun olması normal dedi.şimdi bi sonraki adetimi bekliyorum haziranı.doktor korunma vermedi hazirandan sonra da bebiş istiyorum inşallah.

benim 23 gün sürdü azalarak sonra 1 haftada pembe akıntı şeklinde geldi bazen....
40 gün sonra ilkj adetimi oldum...sanırım biraz yoğun geçecek

benim kanamam bir hafta surdu. o bir hafta sonunda bir sabah wc'de iken avuc ici kadar bir parca dustu agrisiz sancisiz...sonra kanamam tamamen kesildi ve o gunden 30 gun sonra (toplamda 38 gun sonra) regl oldum...

arkadaşlar çok kötüyüm ben 2 gün önce 26 mayısta rutin kontrolüm diye gittim 15 haftalık beklerken 13 haftalıkken kalbi durmuş dendi dünyya başıma yıkıldı eşimde kameraya çekecekti monitörden bebeği... inanamadık radyoloğa göründük o da aynı eyi söyledi ve o gün yatırdılar hastaneye. bebek büyük olduğu için anestezi ile alamayız dediler hap verdiler rahim açıldı ve tam 7 saat sonra suni sancı ile bebeği düşürdüm sonra anestzi verip içimi temizzlediler. hala inanamıyorum kabus gibi geliyor sabahları elimi karnıma koyyorum boşluk hissediyorum hep ağlıyorum eşim de çok üzülüyor bana ama elimden bişe gelmiyo... ilk bebeğimizdi ilk denememizde olmuştu çok ama çok bağlanmıştım... doğmasa bile evlat acısı ne kötü bir şeymiş... şimdi bebeğime otopsi yapılacak neden öldüğüne bakılacak... inşallah Rabbim isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip eder... sağlıkla sıhhatle tabiki...

oooffff canım seni çok iyi anlıyorum ben de 19 nisanda rutin kontrole gittim 9 haftalıktı bebeğim kalbi durmuştu benimde ilk hamileliğimdi,ilk hayal kuruşumdu,ilk annelik heyecanımdı((

benimde 28 gün sürdü, son günler azalarak olmuştu..
1 hafta sonrasında da adet gördüm..

Öncelikle geçmiş çok olsun diliyorum.Allah bir daha yaşatmaması dileğiyle. Mesajını tesadüfen okudum çünkü bende 26.05 de aynı Şehirde aynı gün aynı şeyleri yaşamışız. Şaşırdım doğrusu bende kontrol amaçlı gitmiştim ve neyle karşılaştık. Şok olduk... çok üzüldük ama Allahın takdiri bu. Sen hangi dr gidiyorsun?

merhaba canım... ben de çok şaşırdım bak şimdi. çok geçmiş olsun çok acı verici değil mi? yaşamayan bilemez... senin kaç haftalıktı? ben uzmanlarda ercan beye gidiyordum yani sorunsuz bi gebelikti hiiç bi kötü durum yoktu şok olduk... benim düşük yöntemiyle aldılar bebeği küçük bi doğum gibi oldu dedi doktorum. otopsiye gönderdik bebeği neden öldüğü araştırılsın diye... senin nasıl alındı? doktorun kim? insan yaşayınca sanıyor ki bir tek kendi başına geliyor böyle birşey ama meğer yaşanıyormuş... canı veren Allah alan da Allah ne diyelim hayırlısı...

oooffff canım seni çok iyi anlıyorum ben de 19 nisanda rutin kontrole gittim 9 haftalıktı bebeğim kalbi durmuştu benimde ilk hamileliğimdi,ilk hayal kuruşumdu,ilk annelik heyecanımdı((

sana da çok geçmiş olsun canım peki sebebini öğrendiniz mi neden durmuş? inşallah Allahım bir daha yaşatmaz isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah...

merhabalar.ben de 7 haftalık hamileyken 13 mayısta (tam da anneler günüydü) lekelenme şikayetiyle acile gittim. içerde kanama varmış düşük olmuş tamamlanmamış. ertesi gün kürtaj oldum. kanamam 13 gün sürdü. ilk 1 hafta falan büyük parçalar geldi. sonra küçük parçalar ve lekelenme ile bitti. kanamam çok yoğun olmadı. ne zaman adet olurum bilmiyorum zaten düzensizdi. 40 ına kadar ilişki yasak dedi doktor. korunma için de 1 2 ay bekle yeter dedi.
daha çok küçüktü ama yine de kaptırıyor insan kendini. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…