- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi Princess91
-
benim de bebeğimi haftaya elimden alacaklar. göz yaşlarım durmuyor allah kimseye yaşatmasın acısını
evet canım ilk. 5 haftalıkKaç haftalikti ilk gebeliğin mi uzulme demek saçma ama unutma ko veren de allah alan da bu dünya da içecek suyu yokmuş demek ki üzüldüm arkadaşım allah sabrini da veriyo kuzum merak etme
bende 2 ocakta evde dusuk yaptimyilbasi gunu hafif lekelenmelerim basladi,1 ocakta rengi pembeye dondu,doktora gittik hemen,rahimde minik bi kanama tespit ettiler,ilaclar verdiler.surekli yatman lazim dediler ve eve gonderdiler.
ertesi gun kasik agrilarim basladi,tam doktora gitmek icin evden cikarken bi anda icimden koptu gitti biseyler ve koca bi parca dustualdik sarip sarmalayip koyduk balkona,doktora giderken hala umudum vardi,acaba dusen bebegim degil de sadece pihti mi diye cok dua ettim ama doktor bebegimi goremedi..gitmis bebek yok dedi..
bende kanama var ya doktor bey belki kanama oldugundan goremiyorsunuzdur diyorum..ordadir bidaha bakin diyorum
uzgunum gitmis bebek dedi..halbuki bigun once gormustum kalp atislarini yavrumun..
ilk 1 hafta aglama krizlerim geliyordu ama artik aglamamaya soz verdim.
insanlar kocaman cinsiyeti belli olan bebeklerini suni sanciyla olu dogurmak zorunda kaliyor,bilmem kacinci dusuklerini yasiyor,derdini abartma Allahin gucune gider diyorum kendi kendime.
3 gundur cok sukur daha iyiyim.
veren Allah alan Allah.
zaten ilk 12 hafta kendiliginden sonlanan gebeliklerde genelde anomali olurmus ve vucut bu hamilelige izin vermezmis.
Allah hukum verenlerin en yucesi,boynum onun hukmu onunde kildan ince.
insallah birdaha boyle bi sinavdan gecmek zorunda kalmayiz.
((((
Allah daha beterinden korusun,lütfen biran önce toparlanmaya çalışın
amin cumlemizi korusun insallah.
tesekkur ederim cok daha iyiyim cok sukur.
sizinde basiniz sagolsun,umarim en kisa surede atlatirsiniz.
insan baslarda kabullenmek istemiyor ama kabullenmekten baska caresi yok.
yavas yavas vucut ritmimde yerine oturuyor cok sukur bin sukur.
adet olamamanin verdigi gerginlik vardi,bide 1 ay boyunca surekli lekelendim o da beni yipratti ama cok sukur adetimde sokuldu sonunda,o gerginligim biraz olsun gecti.
onceki msjinizi gordum,haklisiniz korkmakta insanin odu kopuyor ayni seyi yasar miyim diye ama kendimize iyi bakmatan ve dua etmekten baska caremiz yok.
folik asit kan ilac vs. aliyorum,beslenmeme daha dikkat ediyorum,Allahim ayni seyleri yasamaktan sana siginirim diye dua ediyorum.
bizede 1 ay koruma verdi ki zaten dengem altust olmustu,artik onumuze bakmamiz gerek,takdir edilen neyse onu yasayacagiz oyuzden kafamizin rahat olmasi gerek.
ben de adet olmayı bekliyorum,ama benşm daha çok çok yenine zaman adet olurum bilmiyorum.
çok fazla baş ağrım var.operasyondan sonra neredeyse hiç kanamam olmadı.
ilk adetle tekrar denemeye başlayacağım ben.
ALLAHIM NOLUR İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN,BERABERİNDE DE BANA İNŞALLAHHH
benim kendiliginden dusuk oldu,kurtaja gerek kalmadi.
10 gun yogun kanamam oldu,bildigin adet oldum,1 hafta temiz kaldim sonra ara kanamalarim basladi,iste simdide cok sukur adet oldum.
ben inofolic diye bi folic asit takviyesi kullaniyorum,dusuk yaptiktan bikac gun sonra basladim,zaten adet duzenleyici ozelligi var diye okumustum sanirim onunda etkisi var.
Allahim gonlune gore versin insallah.
emin ol vakti saati gelince Allahin izniyle gelirler.
Allahim bundan sonra nasip edecegi hamileligi saglikla afiyetle tamamina erdirir insallah hepimiz icin.
kızlar geçmiş olsun. bende temmuz ayında 8 hatalık bebeğimin kalbi durması sebebiyle kürtaj oldum. çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun. ben 2 aydır bebek düşünüyorum. bu ay ovulasyon testide kullandım. inş gebelik ol
saol canım evet dikkat etmek gerek. folik asitte alıyorum ben. ilk gebeliktede kullanmıştım. birde ben hemen hamile kalamiyorum ilk gebelikte 5. ay tutmuştu. bu aydan ümitliyim ama bakalım ne olacak ovulasyon testine çok uydum hayırlısı Allahtan bakalım.
banada öyle geliyordu ama çok araştırdım kullanan arkadaşların mesajlarını okudum canım. ben internetten 50 tane ovulasyon ve 8 gebeşilk testi aldım. eczaneden alınınca pahalı oluyor. adetim bittikten sonra ben kullanmaya başladım. normalde ilk idrarla yapılmıcak ve testi yapmadan 4 saat sıvı tüketimini azaltın diyorlar ben 4 saat değil 2,3 saat sıvı almadım. ve sabah ilk idrardan sonra 2. idrarla yaptım testlerimi. adetimin başladığı günden 14. gün yaptığımda C çizgisiyle T çizgisini aynı koyulukta gördüm. ama iki çizginin aynı koyulukta olması şart. silik çıkması geçerli değil. çizgileri aynı koyulukta gördükten sonra o günü ve ertesi günü değerlendirin. ama şuana dikkat et ben öyle yaptım. adetimin 10. gününden itibaren ilişki sıklığımı arttırdım. koyu çizginin ardındanda o gün dahil 3 kere birliktelik oldu. şimdi bekliyorum işte. sende böyle yapabilirsin.Ovülasyon testi bana çok karışık gibi geliyor..
nasıl kıllanacağız onu..çift çizgiyi gördüğümüz zaman mı hamile kalmak için doğru zaman gibi?
Ben Hamile kalmak istediğimde dr inofolic vermişti ve ilk denememizda hamile kaldım,sonrasında başka bir folic asitle devam ettik.
Bebeğim alındığında doktorum bir süre folik asite ara ver adet olduktan sonra tekrar başla dedi.
Şimdi adet olmayı bekliyorum.
Rabbim hayr'lar versin.Şer gördüğümüzde hayr aslında.sağlıklı evlat sahibi olmak için sabırsız davrandığımız için kayıplar üzüyor sanırım
Allah tekrarını yaşatmasın inşallaahhhh
Ovülasyon testi bana çok karışık gibi geliyor..
nasıl kıllanacağız onu..çift çizgiyi gördüğümüz zaman mı hamile kalmak için doğru zaman gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?