Kürtaj sonrası toparlanma süreci

Aaa ondan mı başladı sancılar?adet sancısı gibi ama dediğim gibi kayıbımı hatırlatıyor bana (

Evet haklısın ama ben 39 eşim 41 yaşında...Biz elimizden geldiğince dikkat edelim,yapmamız gerekeni yapıp sonra gerisini yaradana bırakalım öyle değil mi?
Allah razı olsun çok anlayışlıdır,yardımcıdır ama bu beslenme kısmında beni çok üzüyor
Her sabah keçi boynuzu pekmezli sütünü hazırlıyorum.beslenme çantası gibi muz ve mandalina hazırlıyorum mızırdanıyor,ve ben de tahammül edemiyorum çok üzülüyorum

sanirim ondan..sonucta 8-9 haftalik hamilelikte rahim portakal buyuklugune erismis olur,normalde erik kadar ancak olmasi gerek sanirim.adet gorene kadar kuculecek oyuzden agri yapar demisti doktor,hic uzulmeyin oyuzden..toparlaniyorsunuz demektir bu.
ah ya kiyamam keçi boynuzu pekmezli sütünü mu hazirliyorsunuz
insallah sifa olur yedigi ictigi.
bol bol bakara suresi 128. ayeti okuyun.
Hz. ibrahimin evlatlari icin duasi.
bide saffat suresi 100. ayet Hz. Ibrahimin evlat duasi var ve ali imran 38. ayet Hz. Zekeriyanin evlat dualari var.
onlari bol bol farz namazlarindan sonra okuyun.
aslinda burda topikler var dua topikleri.
herkes birbiri icin okuyor ama suan listeler kisi alimina kapatildi.
isterseniz takip edin,orda dua etmek guzel oluyor.
forumun adi Dualarimiz Sizinle.

Allah razı olsun,dualarımızı kabul etsin inşallahhh

24 aralıkta rutin kontrollerde o sabah kalbinin durduğunu öğrendik bebeğimizin.
Ve ertesi gün aldılar... 9 haftalıktı ve kazıyarak aldıkları için damarımı çatlattılar.
2 gün önceye kadar kanamam devam etti. Dünde ilk adetim geldi.
Hem ruhen hem bedenen çok yıpranık haldeyim...
Toparlanmış gibi duruyorum eşim için mecburum çok etkilendi çünkü

kazıyarak mı alıyorlar ((

ben o sistemi çok çok eskiden kullandıklarını,artık vakumla aldıklarını zannediyordum

Allah kucağımıza sağlıklı bebekler almayı nasip eylesin. acı acıdır unutulmuyor haızamız hep yerinde sonuçta ama
kazıyarak mı alıyorlar ((

ben o sistemi çok çok eskiden kullandıklarını,artık vakumla aldıklarını zannediyordum
benimde öyle oldu annem doktora kürtaja illa gerek varmı kendi düşmez mi dedi çünkü kalbi durmuştu benimkinin. doktor yok teyze kazıyıp alıcaz demişti. benimde 11-12 gün kanamam olmuştu az az. sonra geçti.

ben yavaş atan kalbi güçlenmiştir umuduyla gitmiştim doktora.Yani haftalık rutin kontrolümdü ve artık atmadığını öğrendik.çok uzun muayene edip kesinlikle atmadığını söylediğinde uygun zamanda alalım dedi dr.Hemen alalım dedim (
hangi yöntemle diye sormadım bile (

Kazıyarak almaları belki daha sağlıklı hem hiç parça kalmamış olur hem de oradaki dokular belki daha çabuk yeniler kendini

Neyse kızlar;
geçmişi çok irdelemeyip geleceğe sağlıklı yavrulara odaklanmalıyız.
Bakalım ilk kim bizlere müjdeli "Tekrar hamileyim"haberini verecek

Allah hepimize güç kuvvet versin yardım etsin inşallah

eveeeet artık üzülmeyelim. insanlar kaç kez peşpeşe yaşıyor bu durumu. beterin beteri var. bakalım benim bat.11 şubattt

eveeeet artık üzülmeyelim. insanlar kaç kez peşpeşe yaşıyor bu durumu. beterin beteri var. bakalım benim bat.11 şubattt

Benim dr 30-45 güne kadar adet olursun dedi..
arkadaşım senin operasyondan sonra ilk reglin mi?

Benim dr 30-45 güne kadar adet olursun dedi..
arkadaşım senin operasyondan sonra ilk reglin mi?
yok canım ben 30 temmuzda kürtaj oldum. doktor 2 adet dönemini geçir dedi. bizde dedik acele etmeyelim. kasım ayında başladık çalışmalara ama ovulasyon testi ilk dea bu ay kullandım. bir arkadaşım testi kullanıp gebe kaldığını dedi bende aldım işte. benim açıkcası daha önce yumurtlamadan vs haberim hiç yoktu.

hadi hayırlısı inşallahhh

operasyondan ne kadar sonra adet oldun hatırlıyor musun canım?

yalan olmasın canım çok net hatırlamıyorum ama zaten 30 unda operasyon oldu 10 gün kanamam sürdü. heralde eylül başıydı

Beinm operasyondan sonra neredeyse damla şeklinde o gün kanamam oldu..pazar,pazartesi sıfır kanama..Dün sancıyla beraber yine hafif pıhtı şeklinde açık kırmızı minik minik kanama..Öyle pedi kirletecek kadar değil miktarı.Peçeteye gelecek kadar
Ama sancım epey var,ağrı kesici de almamak için direniyorum

ameliyathaneden çıktıktan sonra doktorumu fln hiç görmedim....ne kadar korunmam gerektiğini,ne durumda olduğumu vs...vs... hiçbi bilgi vermediler....sadece vakumla mı yoksa kazıyarak mı alındı dedim.. bi doktor raporumu okuyup vakumla dedi.sizin nasıl oldu biliyormusunuz? ve vakumkla alınanlara doktor ne kadar korunma verdi?kontrole gitmemiz gerekiyormu

eveet bak benimde sancılarım vardı doktor bana bir ağrıkesici birde antibiyotik yazmıştı. sancın olursa iç demişti. sancıya dayanmıştım ama antibiyotiğimi bitirmiştim.

canım bende doktoru görmedim anneme recete yazıp vermiş ve 1 hafta sonra kontrole gelin dedi. biraz sancıların ve kanaman olabilir bu normal gececek dedi ultrasonla baktı güzel birşey kalmamış içerde dedi. 2 adet dönemi sonrası denemeye baslayabilirsiniz tekrar dedi. zaten sen eğer deniyorsunda 6 aya kadar olmuyorsa bu rahminin yeni bir gebeliğe henüz hazır olmadığını gösteriyor. kürtaj sonrası tıpkı doğum dan sonraki gibi lohusa oluyormuşuz zaten.

sa
ğol cnm bilgiler için sen ne zmn oldun

sa

ğol cnm bilgiler için sen ne zmn oldun
ben 30 temmuzda canım. herşey geçiyor emin ol. üzülücez tabi ağlıcazda hiç unutmucazda ama hissettiklerimiz hafiflicek hayatta herşeyde böyle olmuyor mu. Allah beterinden saklasın neler neler var. bugünlerimize şükürler olsun. sende sağol :)

Ben de antibiyotiğimi düzenli kullanıyorum.Bana 1 adet süresi korunma verdi,9haftalık gebeliğimdi ama 6,5haftada kalmıştı gelişimi.
Bu kadar küçük gebeliklerde çok daha uzun beklemeye gerek yok dedi..Muhtemelen vakumla alınmıştır benim de,diğer yöntemde sanırım biraz daha uzun süre korunma veriyorlar.Yine de kontrole gittiğinizde sormanızda fayda var.
Bana 0.gün kontrol verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…