Kürtaj sonrası toparlanma süreci

et ve süt ürünleri neden yenmemesi gerek canım anlayamadım ben ev yoğurdu yapıyorum zaten. genelde doğal beslenmeye çalışıyorum kan kaybettik sonuçta değerler illaki düşmüştür. d vitaminimide almaya çalışıyorum birde çörekotu yağı kapsülleri var ondan alıyorum 1 defa faydalıdır diye.

ben gönderilmesi gerektiğini bilmiyordum atıldı hepsi cnm doktor kontrolde parça düştü dedi ama onu da attılar..ilk gebelik ve ilk düşüğü normal sayıyorlar sanırım. sadece dediği sorunlu bebekler düşüyor yeniden olur sıkıntı yapmayın dedi...

Selam arkadaşlar bişey soracağım burada bircok deneyimli arkadas var lutfen cevap verin ben de 9 kasimda 14 haftalik düsük yaptım hemen ardından parçalar icin kürtaj oldum ve tam 40inci gun adetim oldu çok şükür gününde oldu dedim ve once adetim her zamanki gibi sürdü 6.gun kahverengi döndü ve azaldı bu gun daha bekledim o gün hiç kan gelmesi ve biz ilişkiye girdik sabah lavaboya gittiğimde tekrar kırmızı kan geldi acaba ilişkiye girdiğim için mi oldu yoksa adetim mi devam etti kafama karıştı adetim devam etse neden kirmizi gelsin kahverengiye dönmüştü diyorum sonra bir günaha bekledim beyaz akinti geldi ilişkiye girdik diğer akşam yine kan geldi kafayı yicem randevu aldim en erken cumaya var o gune kadar en azından buraya sormak istedim bu düzensizliği yaşayanlar varmi normal mi

doktor soylemisti vucudun yeni hamilelige hazirlanmasi icin beslenmeye dikkat etmek gerektigini.ben pekmezin cok faydasini gordum kanama agri zamaninda.ben kurtaj oldugum icin incelemeye gonderdik bebekte kromozom hatasi cikti.benim de ilk hamileligimdi.

hangi ildesin cnm çoğu doktor ilk düşükte ilgilenmiyor maalesef şanslısın böyle bir doktorun varsa.. en baştan bilmek iyidir cnm

ankaradayım.gitiiğim doktorlar ilklerde olur normaldir dedi ama burada bunları yaşayanları okudum ve içim rahat olsun diye bazı testler yaptırmak istedim eşimle birlikte genetik testi ve kan pıhtılaşması testi yaptıracağiz.Pıhtılaşma testi için acele etme diyorlar ama benim ne yaşadığımı kimse bilemez.Bir sorun varsa önlem almak istiyorum tabii takdir allahtan.Bu ilk ve son kaybımı olur ins.

Aynı şeyleri düşünüyoruz canım eğer yaptırırsan haberleşelim neler yaptırdın vs bende YAPTIRMA DÜŞÜNCESİNDEYİM

Bu konuda bilgim yok maalesef henüz kanamam devam ediyor hayırlısı. gidince bize de yazabilir misin

Aynı şeyleri düşünüyoruz canım eğer yaptırırsan haberleşelim neler yaptırdın vs bende YAPTIRMA DÜŞÜNCESİNDEYİM
merhaba ayın 9 unda genetik testi için eşimle kan vereceğiz sonuçlar 25 günde çıkıyormuş.Sonuç çıktıktan sonra kan pıhtılaşması testi yaptıracağım.Şimdilik bunları düşünüyorum

genetikte kromozomsal bir sıkıntı var mı diye mi bakılıyor cnm. Bir de özele mi gittiniz?

benim bebeğim 5 haftalıkken alındı. tam 8. gündeyim bugün. vakumlu kürtajdan sonra hiç ağrım kanamam yoktu çok iyiydim ama parça kaldığı için düşük hapı kullandırdı doktor. 3 gündür sancılarım ve kanamam asla bitmiyor. zaten kesem boş, sırf parça için bu işkenceyi çekiyorum. eziyet ya ilaçla bu iş eziyet. kanama ne zaman biter sancım ne zaman hiç bilmiyorum ve sabrım kalmadı artık üstelik sabahtan akşama kadar mesai çalışıyorum

acaba cytotec kaç gün kanama yapıyor boş rahimde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…