- 8 Ağustos 2015
- 1.062
- 2.229
- 133
- Konu Sahibi Princess91
-
Benimde ilk leke oldu sonra adete çevirdi gelir merak etme doktorum ilk adet gecike bilecegini söylemişti 6 7 hafta surer dedi merak etmecok sıkıntı yapma gelicek inşallah korunucakmisin peki? Ben korunmak zorunda kalmistim doktorum hatta 6 ay dedi ama 3 ay korundum ama her insan da farkli o toparlanma bazilarin hemen ilesiyor benim her adete yakin bi aci oluyordu karnımda hisediyordum daha ilesmediginibenimde bugün 40 gün oldu kızlar ya hala adet yok dünden beri ara ara kahverengi akıntı geliyor çok stresliyim
Neden Dr 6 ay körün dedi canım ne kadarlık ti bebeğin. Korunmayı bırakınca ne kadar süre sonra hamile kaldınBenimde ilk leke oldu sonra adete çevirdi gelir merak etme doktorum ilk adet gecike bilecegini söylemişti 6 7 hafta surer dedi merak etmecok sıkıntı yapma gelicek inşallah korunucakmisin peki? Ben korunmak zorunda kalmistim doktorum hatta 6 ay dedi ama 3 ay korundum ama her insan da farkli o toparlanma bazilarin hemen ilesiyor benim her adete yakin bi aci oluyordu karnımda hisediyordum daha ilesmedigini
benimde bugün 40 gün oldu kızlar ya hala adet yok dünden beri ara ara kahverengi akıntı geliyor çok stresliyim
inşallah canım ya korunmak istemiyorum ama kürtajdan bir ay sonra kontrole gittiğimde 4 cm lik kist oluşmuştu doktor hamile kalmana engel olmaz dedi ama bilmiyorum adetle atılır diye ümit ediyorum beklemek istemiyorumBenimde ilk leke oldu sonra adete çevirdi gelir merak etme doktorum ilk adet gecike bilecegini söylemişti 6 7 hafta surer dedi merak etmecok sıkıntı yapma gelicek inşallah korunucakmisin peki? Ben korunmak zorunda kalmistim doktorum hatta 6 ay dedi ama 3 ay korundum ama her insan da farkli o toparlanma bazilarin hemen ilesiyor benim her adete yakin bi aci oluyordu karnımda hisediyordum daha ilesmedigini
inşallah canım ya korunmak istemiyorum ama kürtajdan bir ay sonra kontrole gittiğimde 4 cm lik kist oluşmuştu doktor hamile kalmana engel olmaz dedi ama bilmiyorum adetle atılır diye ümit ediyorum beklemek istemiyorumBenimde ilk leke oldu sonra adete çevirdi gelir merak etme doktorum ilk adet gecike bilecegini söylemişti 6 7 hafta surer dedi merak etmecok sıkıntı yapma gelicek inşallah korunucakmisin peki? Ben korunmak zorunda kalmistim doktorum hatta 6 ay dedi ama 3 ay korundum ama her insan da farkli o toparlanma bazilarin hemen ilesiyor benim her adete yakin bi aci oluyordu karnımda hisediyordum daha ilesmedigini
öyle mi tamam canım akşam deniycem inşallah etkili olur çok teşekkür ederimisterseniz yoğurda kimyon ekleyip yiyin..adeti söküyor
Yurtdisindayi herkese genel olarak 6 ay diyorlar canim 3 ay korundum 4.ay kimyasal gebelik oldu. Sonra 5 aydada simdi hamileyim. Ozamanda bebegim 3 bucuk aylıkti ama buyumemis di bebegim gelismemisdi ve olmustu karnimdaNeden Dr 6 ay körün dedi canım ne kadarlık ti bebeğin. Korunmayı bırakınca ne kadar süre sonra hamile kaldın
İnşallah atılır sorun yapma sakın engel degilse zaten iyi huyludur ozaman korkma olur inşallahinşallah canım ya korunmak istemiyorum ama kürtajdan bir ay sonra kontrole gittiğimde 4 cm lik kist oluşmuştu doktor hamile kalmana engel olmaz dedi ama bilmiyorum adetle atılır diye ümit ediyorum beklemek istemiyorum
inşallah canım ya test yaptı zaten çok şükür iyi huylu çıktı bir an önce adet olup şu kistten kurtulmak sonra da hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğime kavuşmak istiyorum senin de sağlıkla devam eder inşallahİnşallah atılır sorun yapma sakın engel degilse zaten iyi huyludur ozaman korkma olur inşallah
Çok şükür canım Rabbim aratmamis hemen nasip etmiş kucağına almak nasip etsin insaAllah kuzunu.Yurtdisindayi herkese genel olarak 6 ay diyorlar canim 3 ay korundum 4.ay kimyasal gebelik oldu. Sonra 5 aydada simdi hamileyim. Ozamanda bebegim 3 bucuk aylıkti ama buyumemis di bebegim gelismemisdi ve olmustu karnimda
Allah razı olsun canım inşallah herkese nasip etsin hep dua ediyorum inşallah tum isteyenlere versin diyeÇok şükür canım Rabbim aratmamis hemen nasip etmiş kucağına almak nasip etsin insaAllah kuzunu.
Amin canı inşallah en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı şekilde nasip etsin Rabbim sağlıcakla kucagimiza alalım insaAllahAllah razı olsun canım inşallah herkese nasip etsin hep dua ediyorum inşallah tum isteyenlere versin diye
canım düşük kendiliğinden mi oldu düşükten sonra ne kadar korundunuz?Merhaba,
benim daha çok yeni(
geçen cumartesi günü zaten yavaş atan miniğimin kalbinin durduğunu öğrendik..8 haftalık hamileydim ama gelişimi 6,5haftalığa uygundu..
1ay sonra tekrar denemelere başlayabileceğimizi söyledi..çok karışık duygular yaşıyorum
tekrar hemen hamile kalmak istiyorum ama yine aynı şeyleri yaşar mıyım diye çok çok endişeliyim
Allahım herkese yardım etsin beraberinde de bana(
forumu okurken gördüm cnm mesajını normal yolla mı oldu bebeğin. başka test falan yaptırdınız mı?Merhaba arkadaşlar size kısa tutarak yaşadığımı anlatacağım. İlk önce 1,5 yıllık evliyim 26 yaşındayım evlendiğimden beri çocuk istiyordum ama nasip olmadı. Hep bi sorun var diye düşünüyordum eşimin başının etini yedim ve sonunda doktora gittik ve eşimin sperm sayısı tüp bebek için yeterli seviyede düşük çıktı. tedaviye artık hazırdık ilk olarak aşılama olacaktı. Benim adetimi bekledik o ay rahim filmim çekilecekti ve o gün geldi ve ben adet olmadım hala test yaptım bi ihtimal diye hamile olduğumu öğrendim. Kesinlikle musteşem bi duygu fakat kısa sürdü 11 haftalıkken kalbi durdu ve gitti benden 6 ocakta. İlk geçer dedim ama yok unutamıyorum çıkmıyor aklımdan üstünden 2 adet geçirdim. Şimdi eşim umursamaz tavrıyla beni deli ediyor. tamam oldu ama tüp bebek tedavisine devam etsek diyorum ama yanaşmıyor. "Bizim doğal yollarla oluyor" diye söylenip duruyor eşimin yaşı da 32 bu arada. Artık bıraktım peşini dilim bıraktı da kalbim bırakmıyor ama kararlıyım bi süre susucam akışına bırakıcam. Görümcemin yeni bir bebeği oldu ve adam kendini baba gibi hissediyormuş galiba yeterli onun için rabbim yardımcımız olsun
Bende 6 haftalıkken düşük yaptım sabah doktora gittik dedi ne kadar hızlı hamile kalmışsınız kan testleriniz iyi bebeğin kalp atışı var.. leke vardı ilaç verdi.. öğlen aldım ilacı kanama başladı akşama.. acile gittik sadece serum verildi ertesi sabah bebeğim yoktu.. kontrolde nedne olabilir dedim belli bir nedeni yok hamile kaldığınıza göre ikinizde sağlıklsınız dedi.. sonrada acaba nazarım mı değdi dedi moralim bozuldu.. Rabbim isteyen herkese sağlıklı gebelikler ve bebişler nasip etsinBende nazara inanıyorum çünkü herkes karnın belli falan deneyebasladi Dr um bile tanidikti çok iyi gelisimi falan dedi nazar insanımahvedermis
aslan pençesi ve civanperçemi çayı ne için içtin cnm ne işe yarıyorlarMerhaba,
konuya dahil olan herkese geçmiş olsun,Alllah tekrarını yaşatmasın inşallaahhhh
gebeliğimin 8.haftasında yavaş atmaya başlayan kalbimiz 9.hafta kontrolümüzde durdu
hiç ağrım kanamam olmadığından ve aç gittiğim için aynı gün kürtaj oldum.
operasyonun ardından birkaç saat hastanede kalıp sonra eve gittim.Akşam ilerleyen saatlerde ağrım çok çok şiddetlendi,(ben ağrı kesici neredeyse hiç kullanmam) artık daha fazla direnemeyince doktorun verdiği ağrı kesiciyi aldım ve 30dakika sonra ağrım geçti.
Kanamam neredeyse hiçç olmadı.
her gün aslan pençesi ve civanperçemi çayı içtim,Operasyonun 26.gününde regl oldum,dün bitti..
Doktorumun verdiği toz şeklindeki folikasiti kullanıyorum,bal-tarçın,çörek otu kullanmaya başladım,aslan pençesi çayı içiyorum.Eşime keçi boynuzu pekmezi ,kavrulmamış çiğ çerezler,muz yediriyorum..
İnşallah yavrum bana sağlıkla kardeşini çok bekletmeden gönderecek
aslan pençesi ve civanperçemi çayı ne için içtin cnm ne işe yarıyorlar
evet yeni olduğu için sanırım birde nasıl beslenmem gerek ararken yazdığınızı buldum ama ne işe yaradığını bilmiyorum yada günde ne kadar alındığını.. inşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza..Merhaba
Tedirgin ve heyecanlisiniz anladigim kadariyla...benim cok gecmiste kaldi yasadigim uzucu gunler..simdi kizimi kucagima alacagim o pek yakin olan gunun gelmesini bekliyorum..
Saglikla ve hayrlisiyla isteyen herkesin bebek sahibi olmasini diliyorum
Bende 6 haftalıkken düşük yaptım sabah doktora gittik dedi ne kadar hızlı hamile kalmışsınız kan testleriniz iyi bebeğin kalp atışı var.. leke vardı ilaç verdi.. öğlen aldım ilacı kanama başladı akşama.. acile gittik sadece serum verildi ertesi sabah bebeğim yoktu.. kontrolde nedne olabilir dedim belli bir nedeni yok hamile kaldığınıza göre ikinizde sağlıklsınız dedi.. sonrada acaba nazarım mı değdi dedi moralim bozuldu.. Rabbim isteyen herkese sağlıklı gebelikler ve bebişler nasip etsin
cok gecmis olsun ben de kalp atisiolmadigi icin 1 aralikta kurtaj oldum incelenmesi icin patolojiye gonderdik siz gonderdiniz mi ayin 9unda da genetik icin kan verecegiz.acim ilk zamanlara gore birsz azaldi artik her gun aglamiyorum toparlanmaya calisiyorumBende 6 haftalıkken düşük yaptım sabah doktora gittik dedi ne kadar hızlı hamile kalmışsınız kan testleriniz iyi bebeğin kalp atışı var.. leke vardı ilaç verdi.. öğlen aldım ilacı kanama başladı akşama.. acile gittik sadece serum verildi ertesi sabah bebeğim yoktu.. kontrolde nedne olabilir dedim belli bir nedeni yok hamile kaldığınıza göre ikinizde sağlıklsınız dedi.. sonrada acaba nazarım mı değdi dedi moralim bozuldu.. Rabbim isteyen herkese sağlıklı gebelikler ve bebişler nasip etsin
beslenme konusunu ben de cok arastirdim.kirmizi et basta olmak uzere et ve sut urunleri kullanmayacagim.evde yapilan yogurt yenebilir tabii.sigara kahve aliskanligim yok.gdo lu islenmis paket gidalari da hayatimdan cikaracagim.her sabah folik asit iciyorum bal pekmez yiyorum ve bol sebze meyve.allahim bu aciyi bir daha yasatmaz umarim hic birimizeevet yeni olduğu için sanırım birde nasıl beslenmem gerek ararken yazdığınızı buldum ama ne işe yaradığını bilmiyorum yada günde ne kadar alındığını.. inşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?