- 24 Aralık 2010
- 1.429
- 1.165
- 333
- Konu Sahibi Princess91
-
İnşallah canım bizde hamile oluruz bebeğini sana bağışlasın allahım sağlıklıca kucağına alırsın inşallah 2 kurtaj arkasina birdaha mi hamile oldun canım hemen? Insallah bu ay bende ümitliyim inşallah olur dua edin nolur
Anladim canım benim inşallah şimdi bebeğini sağlıklıca alırsın kucağına.ilk kürtajdan 10 ay sonra, 2.kürtajdan 3 ay sonra hamiş kaldım.ha, ilk kürtajım 8 yıl önceydi...
Ay canım hayırlı olsun allahım sağlıklıca kucagina almayı nasip etsin inşallah. Her şerde hayır vardır işte biz bilemeyiz allah bilir. Kadire geceniz mübarek olsun bizede bol bol dua edin inşallah bizde hamile olalim hayırlı sağlıklı evlatlar olsun inşallah.Kürtajdan sonra adet olmadan hamile kaldım oysaki 6 sene beklemiştim
Sağol canım oğlum şu an sekiz aylık yani büyüdü bileAy canım hayırlı olsun allahım sağlıklıca kucagina almayı nasip etsin inşallah. Her şerde hayır vardır işte biz bilemeyiz allah bilir. Kadire geceniz mübarek olsun bizede bol bol dua edin inşallah bizde hamile olalim hayırlı sağlıklı evlatlar olsun inşallah.
Ayy canım senin için sevindim hayırlı olsun inşallah haklısın beklerken zor ama hamile olduğumda ozaman beklediğim zamanı unutmuştum ama inşallah yine oyleolacak ama cenneteki meleklerimizi de asla unutmayalımSağol canım oğlum şu an sekiz aylık yani büyüdü bile
Allahım nerde evlat isteyen varsa en kısa sürede o mutluluğu yaşatsın
Beklemek çok zor bilirim sabretmek ne zaman olacağını bilememek yoruyor insanı ama allahım en hayırlı zamanda veriyor ve unutmayın olduğu zaman ne kadar zamandır beklediğinin hiç bir kıymeti kalmıyor her şeyi unutuyorsun
Gelişme yok canım.tek gelişme ben artık bu fikri kafamdan attım.bat ımı tam bilmiyorum desem inanır mısın.sadece dün ovulasyonum pozitifti ama o derece saldım ki ilişki bile olmadı.hakkımızda hayırlısı..
Çok geçmiş olsun canım benim insallah burdaki mesaji şimdi gördüm umarım şimdi daha iyisindir. Allahım sana ve tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bende gecen hafta hamile olduğumu öğrendim evde testle yarın doktorda randevum var inşallah herşey yolundadır ilkini kaybedince ikinciye cok ama cok korkuyorum inşallah benimle olur lutfen sizlerde bana dua edin.Meraba arkadaslar bende sayfaya yeni üye oldum 8 aylık evliyim evliligimin 3 ayında hamile oldugumu ogrendim evde test yaptım cok sevınmıstım sonra doktordan randevu aldık gittik adet tarihime göre 5 haftalık hamile olmam gerekiyordu doktor karnımdan baktı kese yok vajinadan baktı yine yok kan testine yolladı 169 cıktı tabi ben bilmyirom degerin ne kadar düsük oldugunu eşim işe gitri ben sonucla doktor odasına gittim ve hayatımda duymadgım şey basıma gelmisti kimyasal gebelik yutkunamadım göz yasımı tutamadım zor attım kendimi dısarı tek basıma aglıya aglıya eve geldim adet oldum onunla birlikte deger gittikce 0 landı.. aradan yaklasık 3 ay gecti yeniden istedik ilk denememizde tekrar hamile kaldım bu sefer kalbn atisını duymadan kimseye haber vermek istemedik 5.5 haftalıkken keseyi gördüm 3 hafta once cumartesi günü saat 2 de hersey güzeldi aksam anneme iftara gittik eve girmemle sıcak biseyler hissetmeye basladım bi baktımki pantonum sırılsıklam kan olmus :-(( kanı görür gormez annee diye bagırmam bir oldu doktora gittik kese duruyodu yatıs verdi evde sadece wc ye kalk dedi oylede yaptım progeston kullandım ama biseylerden süphelendşm ertesi gün gittigimizse kese sönmüs balon seklindydi kürtaj önerdi 3 doktor gezdim 3 üde aynı seyi söyledi bi umutt yaa .. sonra sabahın 7sinde sancıyla uyandım ölüyorum sandım ölüyorum ben gökhan diyorum o sancıyla yere yumruk atıyorum hemen arabayla hastaneye götürdü beni hemen kürtaj a aldılar uyandıımda sancım hala vardı Allah kimseye yasatmasın bu yaşadıklarımı Alalh düsmanımın basına vermesin suan az da olsa kanamam hala devam ediyor yarın icin randevu aldım bugun kurtaj olalı 20 gun oldu :-((((
Çok geçmiş olsun canım benim insallah burdaki mesaji şimdi gördüm umarım şimdi daha iyisindir. Allahım sana ve tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bende gecen hafta hamile olduğumu öğrendim evde testle yarın doktorda randevum var inşallah herşey yolundadır ilkini kaybedince ikinciye cok ama cok korkuyorum inşallah benimle olur lutfen sizlerde bana dua edin.
Vallah ben hamile değilmişim adet oldum bugun gecikmeyle doktorumda zaten bisey görmedi testler yaniltti beni hayırlısi olsun canım. Benimde kurtajdan sonra 3 hafta lekenlenme surdu şimdi 3. Adeti görüyorum bende hayırlı evlatlarımiz olur inşallahCanım ilk kaybından nekadar süre sonra hamile kaldın ve benim 1 ay sonra damla damla kanamam geldi 4yada 5 güm boyunda simdi 2 gündür gelmiyor acaba adet mi oldum anlıyamadım bel ağrım cok calısıyorm bütün gün ayaktayım işten cıkıcam haftaya ilk adetimi olmusmuyum acaba doktora gidicem bu arada kürtajda cıkan parcaları inceletmeye yolladık sonuca bakcaz bende bebis istiyormm ama doktor 3 ay Korun dedi korunmadan ilk adetinden sonra hamile kalıp saglıkla doğuran varmı yardımcı olunnn lütfennmm ne zaman korunmayı bıraakauım sizce 1 ay oldu tam
Aminn insallah ümidimizi kaybetmeyelim sen korunmayı ne zaman bıraktın ben 24 haziranda oldum kürtaj 1 adetimi gördüm galiba 2 gün önce bitti cok az geldi 4 gün sürdü anlamadım yanı bısey hafta ya cuma randevu aldım bi bakınmak istiyorum insallah tezzz zamanda hayırlı evlatlarımız olur hepimizinVallah ben hamile değilmişim adet oldum bugun gecikmeyle doktorumda zaten bisey görmedi testler yaniltti beni hayırlısi olsun canım. Benimde kurtajdan sonra 3 hafta lekenlenme surdu şimdi 3. Adeti görüyorum bende hayırlı evlatlarımiz olur inşallah
Amin allah razi olsun hepinizn inşallah 2 adet gördüm bu ay bırakmıştım bu ay olmadı artık hayırlısı öbür aya olsun inşallahAminn insallah ümidimizi kaybetmeyelim sen korunmayı ne zaman bıraktın ben 24 haziranda oldum kürtaj 1 adetimi gördüm galiba 2 gün önce bitti cok az geldi 4 gün sürdü anlamadım yanı bısey hafta ya cuma randevu aldım bi bakınmak istiyorum insallah tezzz zamanda hayırlı evlatlarımız olur hepimizin
Olcak bu ay inşallah
Ayy bende sevinmistm cnm olsun olur insallah bu ay. Bn napym ya bnde tik yok kurtajdan snra adet duzenm alt ust oldu 30 gunde bir adet olurken artk 22 gunde bir oluyorm gebelik namina bisy yok zatn bakalm hayrlisi ya sn neler yapiyosn.Yok kuzum değilim o bana moral olsun diye yaptım sen ne yaptın ne alemdesin bugün 25. Günümdeyim hiç bi belirti yok
Insallah kuzum bnmmm.Olcak bu ay inşallah
Ayy bende sevinmistm cnm olsun olur insallah bu ay. Bn napym ya bnde tik yok kurtajdan snra adet duzenm alt ust oldu 30 gunde bir adet olurken artk 22 gunde bir oluyorm gebelik namina bisy yok zatn bakalm hayrlisi ya sn neler yapiyosn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?