- 21 Şubat 2016
- 231
- 194
- 103
- Konu Sahibi Princess91
-
Evet kuzum rabbim 5 ay sonra tekrar nasip etti.ama biliyorsun ocakta bir kürtajım var.onun için bu erken haftalarda rahatça hamileyim diyemiyorum.keseyi bebeği gördük ama kalp atışı duyulmadı henüz.dr 8 eylülde çağırdı.Cnmm hamileymissn merk edip girdm uzun zamndr grmiyodm cok sevndm rabbim saglkli bi sekilde kucagna almayi nasp etsn..ada_aras
Calismalar devam da cnm bakalm ne olucak yani 6 aydir olmaddi ama bakalm normalde 12 eylulde adet olmam lazm addetim bitteli dha 3 gun oluyor nasip hersy ya umarm eski yasadgn aciyi tekrr yasatmaz rabbm size stres ypma fazla kalp atislarrinida duyarsn merk etme..Evet kuzum rabbim 5 ay sonra tekrar nasip etti.ama biliyorsun ocakta bir kürtajım var.onun için bu erken haftalarda rahatça hamileyim diyemiyorum.keseyi bebeği gördük ama kalp atışı duyulmadı henüz.dr 8 eylülde çağırdı.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Sen ne durumdasın?bat ne zaman?çalışmalar devam mı?
slm kızlar bende 20 gün önce 13 haftalık bebeğimi kaybettim suni sancı verildi sonra da temizleme işlemi yapıldı kendime gelemiyorum hiç aklımdan çıkmıyor çok mutsuzum daha adet olmadım ilk adete kadar korunuyorum doktor 3 ay korun dedi beni kendime getirecek tek şey yeni bir hamilelik korunmak istemiyorum ne yapayım sizce
Cok gecmis olsun canım çok zor olduğunu biliyorum bende ağustos ayında 3.5 aylık bebeğimi 3 gün süren sancı ile düşürdüm inanılmaz bir acı öleceğimi düşündüm peki şu an korunuyormusunMeraba arkadaslar bende sayfaya yeni üye oldum 8 aylık evliyim evliligimin 3 ayında hamile oldugumu ogrendim evde test yaptım cok sevınmıstım sonra doktordan randevu aldık gittik adet tarihime göre 5 haftalık hamile olmam gerekiyordu doktor karnımdan baktı kese yok vajinadan baktı yine yok kan testine yolladı 169 cıktı tabi ben bilmyirom degerin ne kadar düsük oldugunu eşim işe gitri ben sonucla doktor odasına gittim ve hayatımda duymadgım şey basıma gelmisti kimyasal gebelik yutkunamadım göz yasımı tutamadım zor attım kendimi dısarı tek basıma aglıya aglıya eve geldim adet oldum onunla birlikte deger gittikce 0 landı.. aradan yaklasık 3 ay gecti yeniden istedik ilk denememizde tekrar hamile kaldım bu sefer kalbn atisını duymadan kimseye haber vermek istemedik 5.5 haftalıkken keseyi gördüm 3 hafta once cumartesi günü saat 2 de hersey güzeldi aksam anneme iftara gittik eve girmemle sıcak biseyler hissetmeye basladım bi baktımki pantonum sırılsıklam kan olmus :-(( kanı görür gormez annee diye bagırmam bir oldu doktora gittik kese duruyodu yatıs verdi evde sadece wc ye kalk dedi oylede yaptım progeston kullandım ama biseylerden süphelendşm ertesi gün gittigimizse kese sönmüs balon seklindydi kürtaj önerdi 3 doktor gezdim 3 üde aynı seyi söyledi bi umutt yaa .. sonra sabahın 7sinde sancıyla uyandım ölüyorum sandım ölüyorum ben gökhan diyorum o sancıyla yere yumruk atıyorum hemen arabayla hastaneye götürdü beni hemen kürtaj a aldılar uyandıımda sancım hala vardı Allah kimseye yasatmasın bu yaşadıklarımı Alalh düsmanımın basına vermesin suan az da olsa kanamam hala devam ediyor yarın icin randevu aldım bugun kurtaj olalı 20 gun oldu :-((((
Çok geçmiş olsun canım bende kürtaj olalı 25 gün oldu bebeğim 14 haftaliktı bebek büyük olduğu için düşükte çok zor oldu dr 3 ay korun dedi hemşire ise ilk adetin bitsin tekrar dene dedi bende senin gibi korunmak istemiyorum hatta korunmuyorum da hakkımıza hayırlısı ne ise Rabbım onu nasip etsinslm kızlar bende 20 gün önce 13 haftalık bebeğimi kaybettim suni sancı verildi sonra da temizleme işlemi yapıldı kendime gelemiyorum hiç aklımdan çıkmıyor çok mutsuzum daha adet olmadım ilk adete kadar korunuyorum doktor 3 ay korun dedi beni kendime getirecek tek şey yeni bir hamilelik korunmak istemiyorum ne yapayım sizce
teşekkürler canım sanada geçmiş olsun keşke ilk adete kadar korunsaydın en azından senin sağlığında önemli eminim çok kan kaybetmişsindir tabi bu benim fikrim yine de hakkında hayırlısı olsun sana kürtaj yapılmadı mıÇok geçmiş olsun canım bende kürtaj olalı 25 gün oldu bebeğim 14 haftaliktı bebek büyük olduğu için düşükte çok zor oldu dr 3 ay korun dedi hemşire ise ilk adetin bitsin tekrar dene dedi bende senin gibi korunmak istemiyorum hatta korunmuyorum da hakkımıza hayırlısı ne ise Rabbım onu nasip etsin
Kürtaj oldum sonrasında 8 gün kanamam oldu dr rahim tertemiz toparlanmış dedi birde tahlil yaptırdım üşüyorum kan ilacı yazın dedim sendeki kan bende olsa hergün kan veririm dedi doktorum yani kansızlık falan yok tek sorunum ilişkiden sonraki gün siyah lekelenme oluyor Rabbım tez vakitte sağlıklı bebekler nasip etsin hepimizeteşekkürler canım sanada geçmiş olsun keşke ilk adete kadar korunsaydın en azından senin sağlığında önemli eminim çok kan kaybetmişsindir tabi bu benim fikrim yine de hakkında hayırlısı olsun sana kürtaj yapılmadı mı
Kizlar kurtajdan sonra hamile kalan var mi ne kadar sure sonra hamile kaldiniz korunmayi birakinca ne kadar surdu hamile kalmak cevap verirseniz cok sevinirim
canım sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah benimki de 13 haftalıktı yarın 40 gün olacak kürtaj olalı daha adet olmadım ilk adeti olduktan sonra korunmayacam bir sorun olmazsa sen ne zaman ilk adetini olmuştunMerhaba,
ben bu topikte yazıyordum..kötü günler geçirmiştim.Hamdolsun Allahım çok bekletmedi ve kürtajdan sonra 1ay korundum 2ay sonrada hamile kaldım..Toplamda 3ay sonra hamile kaldım yani
Darısı isteyen herkesin başına inşallahhhhh
bebeşini sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım darısı hayırlı zamanda bize olsun bende yarın 40 gün olacak kürtaj olalı daha adet olmadım çok endişeliyim yapışıklık olur diye sen kaçıncı gün adet olmuştun doktor 3 ay korun dedi bebeğim 13 haftalıktı ama bir sorun olmazsa adetten sonra korunmayı bırakacağım çünkü dayanamıyorumMerhaba,
ben bu topikte yazıyordum..kötü günler geçirmiştim.Hamdolsun Allahım çok bekletmedi ve kürtajdan sonra 1ay korundum 2ay sonrada hamile kaldım..Toplamda 3ay sonra hamile kaldım yani
Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin canım ben de şubatta kürtaj oldum temmuz a kadar korundum. Korunmayı bıraktiktan sonra 3 gün önce 2.adetimi oldum. Bu ay çok umitlenmistim bide adetim geçmisti ama olmamış hayırlısı. Korkuyorum bir daha hamile kalmazsam kalirsam yine kaybedersem diye Allah korusunMerhaba,
canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah sen kürtajdan sonra kaçıncı gün adet olmuştunSelam kızlar bende 11 nisan kurtaj olmuştum ben 3 ay korundum 3 ayin sonunda biraktim sonra kimyasal gebelik geçirdim ve sonrasindada bubayda hamileyim allahım isteyen herkese naip etsin inşallah sabredin ve sakin ümidinizi yitirmeyin allahım ol derse olur. Cok zor gunler atlattik burda beraber paylaştık acılarımızi allahim inşallah hepinizin yüzünü guldurur hep dua ediyorum hepiniz için inşallah olacak hepinizin guzel haberini okuyacağız inşallah
canım sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah benimki de 13 haftalıktı yarın 40 gün olacak kürtaj olalı daha adet olmadım ilk adeti olduktan sonra korunmayacam bir sorun olmazsa sen ne zaman ilk adetini olmuştun
bebeşini sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım darısı hayırlı zamanda bize olsun bende yarın 40 gün olacak kürtaj olalı daha adet olmadım çok endişeliyim yapışıklık olur diye sen kaçıncı gün adet olmuştun doktor 3 ay korun dedi bebeğim 13 haftalıktı ama bir sorun olmazsa adetten sonra korunmayı bırakacağım çünkü dayanamıyorum
Sağol canım ben 37. Günde adet oldum kurtajdan sonracanım sağlıkla kucağına alırsın inşallah sen kürtajdan sonra kaçıncı gün adet olmuştun
Merhaba canım,
çok çok teşekkür ederim,darısı isteyen herkesin başına inşallaahhhhhh..
Ben ilk adetimi hiç gecikme olmadan 28.günde olmuştum..2.adetim 8gün gecikmişti ve hamile olduğumu zannederek çok umutlanmıştım..sonraki ay pes etmeden ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim ve adetlerim hep düzenli olmasına rağmen 20.günde yumurtlamayı gördüm o ay hamile kaldım hamdolsun..Ovulasyon testi kullanmanı tavsiye ederim
Şimdi kızımızı bekliyoruz hayrlısıyla
benimde bugün 40 gün oldu kızlar ya hala adet yok dünden beri ara ara kahverengi akıntı geliyor çok stresliyimSağol canım ben 37. Günde adet oldum kurtajdan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?