- 26 Ekim 2015
- 17
- 6
- 86
- 34
Mrb hande hnm 3 yil olmus yazali ama yeni kürtaj olan biri ve senin gibi bi durumdan müzdarip oldugum icin yazıyorum. Bende 7 martta kurtaj oldum 1 ay oldu Makatimda yanma ve buyuk tuvalette agri bende de oldu. Su an ki durumnu merak ettim bebek sahibi olmuşsunuz hayirlisyla insaallahkızlar ben de 8 gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğin kalbi durmuş.kürtaj basit korkulmayacak bi işlem de insan boşlua düşüyor 6 ay kadar hamilelik düşünmüyorum şu an.benim kanamam ilk gün pembe pembe az geldi 3 gün sonra biraz yoğun geldi bi pedi doldurmadı ama,sonra yine kesildi düm yine biraz yoğun geldi yine bi pedi doldurmadı.bu olabiliomus ama acaba diyorum enfeksiyon falan mı kaptım makatta yanma var biraz büyük tuvaletim çıkarken acıyor biraz bu sorunu yaşayan oldu mu
Canim konunun uzerinden gecmis baya ama noldu yapisiklik olusmus mu bende sorunlu bi kurtaj oldum da korkuyorumyani kürtajdan 10 gün sonra kan pırtıları nedeniyle 2. kez kürtaj oldum ilk adetim çok az oldu araştırdım yapışıklıktan olabiliyormuş çok korkuyorum hiç doğum yapmadım çünkü acaba rahim filmi çektirsemmi çok üzülüyorum
Canim nasil oldun baya zaman gecmis yapisiklik olmusmumrb güzel annemiz allah bebeğini sana bağışlasın inş.
yazın bana çok moral oldu hamileliğini de duyunca , bende çok meşhur olduğu için iyi denilen bi doktora gittim aynı senin gibi başıma gelmeyen kalmadı ,3 hafta içimde kalmış ölmüş bebeğim 11+3 tüm ama 8 haftalıkken ölmş kürtaj oldum kontrol bile etmedi başka bi dr a gidiyorum yumurtalığımda iltihap dolmuş ve şişmiş diğeri kontrol etmediği için sardı belkideneyse ilaçlar verdi iltihap için günümde adet oldum ama suyla karışık pembemsi 2-3 damla bişy 2 gün öyleydi gelmiyordu çok korktum yapışıklık olur diye doktorlardan fayda yok dedim civan perçemi içtim bi söküttü 3 gündür hala çok yoğun pıhtılar geliyor , inş normaldir içim temizleniyordur diye umut ediyorum ama bilgimde yok senin adetlerin nasıldı kürtaj sonrası ? birde ne kadar bekledin yeni hamilelik için ? test yapıldımı önceki bebeğin neden öldüğünü ? ilaç kullanıyormusun şimdi?
çok soru sordum kusura bakma ama senin yazını okuyunca yüreğim umutla doldu inan , iyi ki yazmışsın , allah yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inş inş inşşşşş..
Canim enfeksiyondan sonra cocugun oldumu hamile kaldin mi tekrar.bende kurtaj sonrasi enfeksiyon oldum da8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve ben de kürtaj oldum. Benim 9 cm büyüklüğünde miyomum var hamilelikle bh boyuta ulaştı. Bebeğin kalbinin durmasini myoma bağladılar çünkü patoloji normaldi.
Kurtajdan sonra bir hafta kadar başta kırmızı sonralari kahverengi lekelenmelerim oldu çok yoğun kanamam olmadi. Kurtajda Tam 21 gün sonra adet gördüm. Bunun öncesinde aşırı antibiyotik ve iğne kullandım zira kürtajdan on gün sonra Enfeksiyon olduğunu öğrendim. Hemde çok yoğun. Güya bu ayın sonunda ameliyat olacaktim (myom ameliyatı) ama enfeksiyon tamamen geçmedi. Bir hafta daha antibiyotik kullandım. Şimdi kürtaj olalı otuz beş gün oldu ve bende yine ağrılar başladı. Özellikle Afedersiniz idrara cikinca sol yanıma bıçak saplanir gibi oluyo. Galiba yine iltihap var.
Usandim doktora gitmekten. Hele şu elle muayene olayı yokmu içim çıkıyo yaa
Allah hepinize acil şifa versin. Bebislerinize kavuştursun...
Merhaba arkadaşlar sekiz haftalık bebeğimi kaybettim ve dün kürtaj oldum.on yaşında bir oglum var ve ilk defa başıma geldi bu olay çok kötüyüm.bu süreci nasıl atlatıyor insanlar?Rabbim bebeğini kaybeden annelere Eyüp peygamberimizin sabrından versin.
Dayanılması çok zor bir aşı yaşadık,yaşıyoruz..
Allah yardımcımız olsun.
Canım moralini bozma hayırlısı böyleymiş bu dunyada yiyecegi ekmek varsa zaten nolursa olsun dogardi.ustelik bir tane de oglun var.hic olmayanlar napsin.bak ben 3 senelik evliyim hamile kalamadim en son bu ramazanda hamile kaldim oda gelisimi durdugu icin 15 gun once kurtaj oldum.bide ustune enfeksiyon kapmisim yerle birim yani.o yuzden sikma canını hemen yeniden hamile kalmaya odaklan.kurtajdan sonra cok daha cabuk hamile kaliniyormus.2 ay sonra basla.calismalara.Allah gönlüne gore versin insallahİçim bomboş canım hiç bir şey yapmak istemiyor dün sekiz haftalık bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum.bu süreci nasıl atlatacagım bilemiyorum.sizler nasıl geçirdiniz acaba?
Kanama kürtajda yok denecek kadar az oldu ben de deMerhaba arkadaslar bebegmin 8+6 da kalbi atmadigi icin olmus. Kurtaj ile alindi. Ama kurtajdan sonra benden ucuncu gundeyim kan pek gelmedi azcik kahvrengi leke geliyor. Normal mi? Cevremdekiler daha cok kan gelmesi lazim diyor endise ediyorum. Kontrolum haftaya ve doktorum da aslinda iyi bir doktor ama tecrubesi olan varmi?
Daha çok yeni kürtaj olmuşsun canım doktoruna git bence bu kadar sancı normal değil.Merhaba arkadaşlar pazartesi kurtaj oldum 7. Haftada bebeğin kalp atışları olmadığı için sizlere sorum şu olucak kurtaj sonra ilk gün hariç gider günler inanılmaz karın agrım var karın alt bölgemde çok afedersiniz tuvalete gitmek kabusum oldu çok şiddetli sancılar giriyor ağlıyorum artık benim gibi bu durumu yaşamış olanlarınız varmı aranızda napıcağımı bilemiyorum artık kürtaj öncesi düşük riskin ve kanamam olduğu için de çok acı çekiyordum yine karın bölgem çok ağrıyordu bir aydır kıvranıyorum
Yarın kontrolüm var çok korkuyorum enfeksiyon falan mı kaptım diye çok saol canmDaha çok yeni kürtaj olmuşsun canım doktoruna git bence bu kadar sancı normal değil.
Umarım hiç bir problem yoktur..Geçmiş olsun tekrar.iyi haberlerini bekliyorum..Yarın kontrolüm var çok korkuyorum enfeksiyon falan mı kaptım diye çok saol canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?