kürtaj sonrası yaşadıklarınız

Mrb hande hnm 3 yil olmus yazali ama yeni kürtaj olan biri ve senin gibi bi durumdan müzdarip oldugum icin yazıyorum. Bende 7 martta kurtaj oldum 1 ay oldu Makatimda yanma ve buyuk tuvalette agri bende de oldu. Su an ki durumnu merak ettim bebek sahibi olmuşsunuz hayirlisyla insaallah

Kızlar ilk adet notmaldi ama 2.hala gelmedi var mı bu durumu yaşayan 43.gün bugün.sadece geç yumurtlama mıdır bu?yoksa başka bi sorun olabilir mi

Canim konunun uzerinden gecmis baya ama noldu yapisiklik olusmus mu bende sorunlu bi kurtaj oldum da korkuyorum

Canim nasil oldun baya zaman gecmis yapisiklik olmusmu

Canim enfeksiyondan sonra cocugun oldumu hamile kaldin mi tekrar.bende kurtaj sonrasi enfeksiyon oldum da

Rabbim bebeğini kaybeden annelere Eyüp peygamberimizin sabrından versin.
Dayanılması çok zor bir aşı yaşadık,yaşıyoruz..
Allah yardımcımız olsun.
Merhaba arkadaşlar sekiz haftalık bebeğimi kaybettim ve dün kürtaj oldum.on yaşında bir oglum var ve ilk defa başıma geldi bu olay çok kötüyüm.bu süreci nasıl atlatıyor insanlar?

İçim bomboş canım hiç bir şey yapmak istemiyor dün sekiz haftalık bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum.bu süreci nasıl atlatacagım bilemiyorum.sizler nasıl geçirdiniz acaba?

İçim bomboş canım hiç bir şey yapmak istemiyor dün sekiz haftalık bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum.bu süreci nasıl atlatacagım bilemiyorum.sizler nasıl geçirdiniz acaba?
Canım moralini bozma hayırlısı böyleymiş bu dunyada yiyecegi ekmek varsa zaten nolursa olsun dogardi.ustelik bir tane de oglun var.hic olmayanlar napsin.bak ben 3 senelik evliyim hamile kalamadim en son bu ramazanda hamile kaldim oda gelisimi durdugu icin 15 gun once kurtaj oldum.bide ustune enfeksiyon kapmisim yerle birim yani.o yuzden sikma canını hemen yeniden hamile kalmaya odaklan.kurtajdan sonra cok daha cabuk hamile kaliniyormus.2 ay sonra basla.calismalara.Allah gönlüne gore versin insallah

Merhaba arkadaslar bebegmin 8+6 da kalbi atmadigi icin olmus. Kurtaj ile alindi. Ama kurtajdan sonra benden ucuncu gundeyim kan pek gelmedi azcik kahvrengi leke geliyor. Normal mi? Cevremdekiler daha cok kan gelmesi lazim diyor endise ediyorum. Kontrolum haftaya ve doktorum da aslinda iyi bir doktor ama tecrubesi olan varmi?

Kanama kürtajda yok denecek kadar az oldu ben de de

Kızlar, kürtajdan sonra öyle garip şeyler yaşadım ki, benim durumumda olan var mı merak ediyorum.
7 haftalık gebeliğim bebeğimin gelişiminin durması ve kalp atışı olmaması sebebiyle geçtiğimiz 9 Aralık'ta sonlandırıldı. Üzerinde 32 gün kadar geçmişti ki kasık ve belimde şiddetli kasık ağrıları başladı 2 gün kadar devam etti ve azalarak geçti. 36. günü başka bir doktora görünmek istedim, doktor dediki rahim içinde sıvı birikmiş ve muhtemelen kan.. Biriken kanı atamamışsın, kürtajı yapan doktoruna git sana bir ilaç verir o şekilde atarsın dedi.. Tabi ben biraz geçiştirdim bu durumu ve tam 50.günümde hala adet görememe sebebiyle kürtajımı yapan doktoruma gittim ve durumu da anlattım. Ultrasonla baktı fakat sıvı kaybolmuştu?? Dediki muhtemelen rahim ağzında kapanma yada tıkanıklık oluştu. Bana doğum kontrol hapı verdi günde 2 kez içiyorum 1 kutu bitince adet görecekmişim. Eğer kasıklarda ağrı olur ve kanama gelmezse doktoruma gidecekmişim, rahim ağzını açacakmış Böyle şeyler yalayan var mı aranızda?

Doğumdan Hemen Sonra Doğum Kontrol Hapı Kullanılabilir mi?
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ebru ALPER, merak edilen; Doğumdan Hemen Sonra Doğum Kontrol Hapı Kullanılabilir mi? sorusunun cevabını Kadınlar Kulübü TV için yanıtladı.

Sevgili Kadınlar Kulübü forum üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) Sizleri ilgilendiren en yeni videolarımızla sayfamıza davetlisiniz.

Merhaba arkadaşlar pazartesi kurtaj oldum 7. Haftada bebeğin kalp atışları olmadığı için sizlere sorum şu olucak kurtaj sonra ilk gün hariç gider günler inanılmaz karın agrım var karın alt bölgemde çok afedersiniz tuvalete gitmek kabusum oldu çok şiddetli sancılar giriyor ağlıyorum artık benim gibi bu durumu yaşamış olanlarınız varmı aranızda napıcağımı bilemiyorum artık kürtaj öncesi düşük riskin ve kanamam olduğu için de çok acı çekiyordum yine karın bölgem çok ağrıyordu bir aydır kıvranıyorum

Ben 70 gün kadar önce kürtaj oldum bebeğin kalp atışlarını durmuştu. Hala adet olamadım bu süreçte 4 farklı doktora gittim ama sorun yok deyip adet söktürücü verip gönderdiler.Bazen karnımda sertlik hissediyorum. Varmı benimle aynı durumda olan ne yapacağımı şaşırdım.

Daha çok yeni kürtaj olmuşsun canım doktoruna git bence bu kadar sancı normal değil.

Annem 42 yaşındayken karnında öldü bebeği ve düşük yaptırıp kürtajla temizlediler. Kürtajdan sonra birkaç gün yorgunluğu olmuştu ama sonra ayağa kalktı Bişeyi yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…