kürtaj sonrası yaşadıklarınız

Cnm kürtaj dan sonra beta baktirmadi.. Muayene etti, yaptrmam gereken tahlilleri verdi sonuclari alinca gel dedi, ilk regl de yaptrmm gereknler var sonra gitcem işte.. Beta ya neden bakilmasi gerekiyo ki
Cnm kürtaj dan sonra beta baktirmadi.. Muayene etti, yaptrmam gereken tahlilleri verdi sonuclari alinca gel dedi, ilk regl de yaptrmm gereknler var sonra gitcem işte.. Beta ya neden bakilmasi gerekiyo ki
Kürtajdan sonra sıfırlanana kadar takip ediliyor.benim diğer kayıplarda da yapıldı bunda da istedi Cumartesi baktık 210 a düşmüş bir hafta sonra tekrar bakalım dedi.eğer Artış varsa Parça kalmış olma ihtimali oluyor sanırım o Yüzden takip öndmli

Ama ultrasonla.baktı parca kalsa gorurdu.. Hep ayni dr a mi gittin.. Merak ettim suan yaa.. Dr um da gerçekten cok iyi diye dusunuyorum.. Bn ilkinde baska dr a gitmistim o da istememisti beta benden ??

Ama ultrasonla.baktı parca kalsa gorurdu.. Hep ayni dr a mi gittin.. Merak ettim suan yaa.. Dr um da gerçekten cok iyi diye dusunuyorum.. Bn ilkinde baska dr a gitmistim o da istememisti beta benden ??
Ben yaklaşık üç senedir aynı Dr a gidiyorum aslında her dr Beta takibi yapar diğer torpiklerden arkadaşlarda yaptırdığını yazmışlardı. Senden neden istemediler bilmiyorum.benim Dr da usg baktı Parça gözükmüyor dedi ama hcg istedi yine de bir hafta sonra da tekrarla dedi bilmedim şimdi

Benden 2 dr da istemedi yaa.. Hayirlisi ne diyim :) zaten bnce artik bi onemi yok.. Suan dusundugum tek sey genetik test sonuclari.. Korkutuyo benii...

Ge

geçen gün bir yazıya denk geldim bir kadında da aynı sorun vardı bir operasyon geçirmiş bu sorun geçmiş ama yurt dışında yaşıyordu kadın burda Dr lar ne diyor
Gebelik oluştuktan sonra rahim ağzına dikiş atılıp rapor alıp yatacağım sonrası allaha kalmış artık dua edeceğiz

Cok üzüldüm gercekten cok gecmis olsun, tedavisi feln yok mu? Hergun yeni bi sey ogreniyrm burda.. Rabbim sana sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah... Biz de bi gun bu guzel duyguyu tadariz inşallah
Tedavi yok sadece tekrar hamile kalınca önlem alma şansımız var onun da garantisi yok bekleyip göreceğiz artık bekleyen isteyen herkese versin rabbim cinsiyeti belliydi hareketlerini hissediyordum çok istiyordum zaten kendimi de çok alıştırmışım bi buçuk ay oldu kaybedeli hala hafta sayıyorum allah kimseye yaşatmasın

Ben daha 9 haftalik olmasina ragmen gittigine inanamiyorum, bazen yasadiklarim ruyaymis da bebegim hala duruyomus gibi hissediyrm.. O yuzden seni anliyorum ya da anlamaya calisiyrm.. Allah sabir versin en kisa zaman da guzel haberler alasin insallah :)

Zor ya haftaya bakmıyor o çok istiyorsan hele bide kendini alıştırdıysan her türlü zor hepimiz için en hayırlısı olsun inş

mrb kızlar benimde bir sorum olacak 2 kere boş gebelik 1 tanede 8 haftalıkken kalbi durdu ilk ikide bilmiyordum 3.de kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım ama gene olmadı araştırmak istiyorum izmirde önerebileceğiniz doktor ve yaptırabileceğim testler önerebilr misiniz ne yapacağımı nereye gideceğimi bilmiyorum...

Cok emin degilim ama ege univ. Iyimis galiba.. Iyi araştırıp bi dr a git cnm ve 3 kaybin.oldugunu arastrma istedigini soyle genetik testler felan veriyo rahim filmi kan tahlilleri eşin icin Spermiogram feln istiyorlar.. Peki kalbi duran bebegi patalojiye gonderdiler mi kromozom analizi yapildi mi ?

2.den sonra ege üni genetik test yaptırmıştım sorun yoktu.son gebelikte pataoljiye gtti ama normal çıkmış dedi doktor kromozom analizine bakıldı mı bilmiyorum.

2.den sonra ege üni genetik test yaptırmıştım sorun yoktu.son gebelikte pataoljiye gtti ama normal çıkmış dedi doktor kromozom analizine bakıldı mı bilmiyorum.
Patalojidrn sonra kromozama gönderiyorlar bnde sonuc bekliyrm suan.. Rahim filmi cekildi mi cnm.. Bide hepsi kurtaj mi

Gecmis olsun herkese
Bos gebelik teshisiyle 7+5 gunluk keseyi Pazartesi kurtaj yaparak aldi doktorum. Genel anestezi altinda universite hastanesindeydim. Patolojiye gonderdi 3 haftaya çıkar dedi. Bir adet gecsin yeniden hamile kalabilecegimi de söyledi.
Pazartesi kurtaj sonrası yogun kanamam ve agrim oldu. Birkac saat sonra gecti. Sali da hafif kanama vardi. Cuma ve bugun de kahverengi lekelenmem var. Bu ay duzensiz kanama ve lekelenme olmasi cok doğal. Ocak 4 gibi adet olmaliyim. Ondan sonra duzene girer zaten.

Geçmiş olsun..

Arkadaslar mrb, ya ben 30 kasimda bebgin kalp atisi ypk diye kurtaj olmstum, kanamam 16 gun feln surdu az az.. Simdi yine kanamam var ama az az degil daha fazla 24 gunde adet olmus olabilir miyim ? Adetimn 3.gunu kan tahlillerim var kacirmak istemiyrm

Geçmiş olsun..
Bence adettir. Olmadığını düşünsen ,3. Gününü kaçırmak daha kötü. Kürtaj sonrası biraz düzen şaşabilir galiba. Tekrar geçmiş olsun..

Mrb. Ben Yaklasık 2ay önce kürtaj oldum.9 aralık da ilk adetimi oldum normalde bugün adet olmam lazımdı olmadım. Ama bende yaklasık bir haftadır sık idrara çıkma.susama.mide bulantısı ve göğüs büyümesi oldu. Adet öncesi hiç bu belirtileri yasamamıstım ilk defa bunları yasıyom. Kürtaj sonrası adet öncesi belirtiler değişiyor mu

Merhaba ben 16 haftalık hamileydim 3 boyutlu ultrason için doktora gittik hem de cinsiyeti öğrenecektik ki doktor hiç suyun kalmamış dedi. Bizim için büyük bir şok oldu çünkü herşey yolundaydı doktora her gittiğimde herşey harika gözüküyor diyordu. Bu suyun bitmesi 2-3 günlük bir olaymış çünkü bebek 15+3 haftalık boyuttaydı. Doktor ne olur ne olmaz diye (ilki 8 haftalık düşük olmuştu) coraspirin verdi. Kan sulandırıcı kullandığım için beni fakülteye yönlendirdi. Doğumhanede tek başıma vajinadan verdikleri hapla (3 kez) suni sancı verdiler ve resmen doğum yaptım. Daha sonra da kalan varsa diye anestezisiz mini bir kürtaj oldum. Bebek'ten kan örneği ve eşim ve benden kan aldılar genetik araştırma için 31 aralık sabah 6.00 da artık bebeğim yoktu...allahtan öğleden sonra beni bıraktılar yeni yıla üzgün şaşkın ama en azından ailemle birlikte geçirdim. 7.gün hala her tuvalete gittiğimde kırmızı kan geliyor ne zaman bitecek merak ediyorum. Bir de üstüne düşükten üç gün sonra göğüslerim şişti gerildi birden onu fark edince şok oldum süt gelmeye hazırlandı vücudum. Doktor bi ilaç verdi ve de sargı beziyle sıkı sar dedi. Şimdi biraz daha yumuşadılar, hiç aklıma bu gelmediği için şok oldum. Tamam ben iyiyim ne loğusalığı yaa diye kendimi telkin ederken bu olunca insan alt üst oluyor şu kanamada bitse kendimi daha iyi hissedeceğim inşallah. Ancak hastaneden çıkarken rapor almak aklıma gelmediği için pazartesi hastaneye gidip rapor aldık göğüslerimin durumunu söyledim ancak doktor beni kontrol etmedi. Ne zaman gelelim kontrole dedim 6 hafta sonra dedi. Yukarıda hep bir hafta sonra doktora gidildiği yazılmış ne yapayım ben kendi özeldeki doktoruma mı gideyim hafta bitmeden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…