Canım Bir hafta sonra kendi doktorun normalde çağırıyo. Ultrasonda bakıyor. Bence kendi doktoruna bi görün için rahat eder hemMerhaba ben 16 haftalık hamileydim 3 boyutlu ultrason için doktora gittik hem de cinsiyeti öğrenecektik ki doktor hiç suyun kalmamış dedi. Bizim için büyük bir şok oldu çünkü herşey yolundaydı doktora her gittiğimde herşey harika gözüküyor diyordu. Bu suyun bitmesi 2-3 günlük bir olaymış çünkü bebek 15+3 haftalık boyuttaydı. Doktor ne olur ne olmaz diye (ilki 8 haftalık düşük olmuştu) coraspirin verdi. Kan sulandırıcı kullandığım için beni fakülteye yönlendirdi. Doğumhanede tek başıma vajinadan verdikleri hapla (3 kez) suni sancı verdiler ve resmen doğum yaptım. Daha sonra da kalan varsa diye anestezisiz mini bir kürtaj oldum. Bebek'ten kan örneği ve eşim ve benden kan aldılar genetik araştırma için 31 aralık sabah 6.00 da artık bebeğim yoktu...allahtan öğleden sonra beni bıraktılar yeni yıla üzgün şaşkın ama en azından ailemle birlikte geçirdim. 7.gün hala her tuvalete gittiğimde kırmızı kan geliyor ne zaman bitecek merak ediyorum. Bir de üstüne düşükten üç gün sonra göğüslerim şişti gerildi birden onu fark edince şok oldum süt gelmeye hazırlandı vücudum. Doktor bi ilaç verdi ve de sargı beziyle sıkı sar dedi. Şimdi biraz daha yumuşadılar, hiç aklıma bu gelmediği için şok oldum. Tamam ben iyiyim ne loğusalığı yaa diye kendimi telkin ederken bu olunca insan alt üst oluyor şu kanamada bitse kendimi daha iyi hissedeceğim inşallah. Ancak hastaneden çıkarken rapor almak aklıma gelmediği için pazartesi hastaneye gidip rapor aldık göğüslerimin durumunu söyledim ancak doktor beni kontrol etmedi. Ne zaman gelelim kontrole dedim 6 hafta sonra dedi. Yukarıda hep bir hafta sonra doktora gidildiği yazılmış ne yapayım ben kendi özeldeki doktoruma mı gideyim hafta bitmeden ?
Merhaba ben 16 haftalık hamileydim 3 boyutlu ultrason için doktora gittik hem de cinsiyeti öğrenecektik ki doktor hiç suyun kalmamış dedi. Bizim için büyük bir şok oldu çünkü herşey yolundaydı doktora her gittiğimde herşey harika gözüküyor diyordu. Bu suyun bitmesi 2-3 günlük bir olaymış çünkü bebek 15+3 haftalık boyuttaydı. Doktor ne olur ne olmaz diye (ilki 8 haftalık düşük olmuştu) coraspirin verdi. Kan sulandırıcı kullandığım için beni fakülteye yönlendirdi. Doğumhanede tek başıma vajinadan verdikleri hapla (3 kez) suni sancı verdiler ve resmen doğum yaptım. Daha sonra da kalan varsa diye anestezisiz mini bir kürtaj oldum. Bebek'ten kan örneği ve eşim ve benden kan aldılar genetik araştırma için 31 aralık sabah 6.00 da artık bebeğim yoktu...allahtan öğleden sonra beni bıraktılar yeni yıla üzgün şaşkın ama en azından ailemle birlikte geçirdim. 7.gün hala her tuvalete gittiğimde kırmızı kan geliyor ne zaman bitecek merak ediyorum. Bir de üstüne düşükten üç gün sonra göğüslerim şişti gerildi birden onu fark edince şok oldum süt gelmeye hazırlandı vücudum. Doktor bi ilaç verdi ve de sargı beziyle sıkı sar dedi. Şimdi biraz daha yumuşadılar, hiç aklıma bu gelmediği için şok oldum. Tamam ben iyiyim ne loğusalığı yaa diye kendimi telkin ederken bu olunca insan alt üst oluyor şu kanamada bitse kendimi daha iyi hissedeceğim inşallah. Ancak hastaneden çıkarken rapor almak aklıma gelmediği için pazartesi hastaneye gidip rapor aldık göğüslerimin durumunu söyledim ancak doktor beni kontrol etmedi. Ne zaman gelelim kontrole dedim 6 hafta sonra dedi. Yukarıda hep bir hafta sonra doktora gidildiği yazılmış ne yapayım ben kendi özeldeki doktoruma mı gideyim hafta bitmeden ?
Mrb. Ben Yaklasık 2ay önce kürtaj oldum.9 aralık da ilk adetimi oldum normalde bugün adet olmam lazımdı olmadım. Ama bende yaklasık bir haftadır sık idrara çıkma.susama.mide bulantısı ve göğüs büyümesi oldu. Adet öncesi hiç bu belirtileri yasamamıstım ilk defa bunları yasıyom. Kürtaj sonrası adet öncesi belirtiler değişiyor mu
Kaç Haftalıktı7 Aralık'ta kürtaj oldum ve hala adet olmadım.Doktorun dediğine göre 4 Ocak'ta olabilirdim ama 3 gün geçti. Pazartesiye kadar bekleyip kontrole gideyim diyorum.
Çok şükür doktora kendi doktoruma gittim. Tamamen temiz dedi birşey kalmamış hatta kanama azalmış dedi rahatladım aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyordum. Bu üç ayı iyi değerlendirip kendime bakacağım. Şu an zaten raporluyum biraz dinlenip hem kafaca hem de fiziksel olarak kendime gelmeye çalışacağım..Cnm benim bildiğim de 1 hafta 10 gün içinde Bi muayene oluyo.. Benim kanamam 17 gün sürdü Dr büyük olduğu için sürer demişti ki 8 haftalıktı benimki.. 24.gün de adet olmuştum adet olduğumu da muayene olmaya gittim o Zaman öğrenmiş oldum çünkü çok az leke şeklindeydi.. Bence git Dr a için rahat etsin çok çok geçmiş olsun bu arada Rabbim daha büyük acılar göstermesin
şuan Adet oldun mu canım7 hafta 5 günlüktü kürtaj olduğumdaHifa erva
hayır hala olmadımşuan Adet oldun mu canım
Bireysel Farklılıklar oluyo. Ben 26 gün sonra oldum. Benim arkadasım 40 gün sonra adet oldu. Daha uzun süre olmazsan bi doktora görünhayır hala olmadım
Canım nasılsın hamile kaldın mı?Hifa erva bir reglden sonra deneyebilirsiniz dedi
Canım nasılsın hamile kaldın mı?
Ben yumurtlama takibi yapayım dedim ama yapamafım bu ay.senin ikinci adetin ne zaman geldi?aynı gününde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?