kürtaj sonrası yaşadıklarınız

Canım Bir hafta sonra kendi doktorun normalde çağırıyo. Ultrasonda bakıyor. Bence kendi doktoruna bi görün için rahat eder hem

Cnm benim bildiğim de 1 hafta 10 gün içinde Bi muayene oluyo.. Benim kanamam 17 gün sürdü Dr büyük olduğu için sürer demişti ki 8 haftalıktı benimki.. 24.gün de adet olmuştum adet olduğumu da muayene olmaya gittim o Zaman öğrenmiş oldum çünkü çok az leke şeklindeydi.. Bence git Dr a için rahat etsin çok çok geçmiş olsun bu arada Rabbim daha büyük acılar göstermesin

Cnm bilemiyorum ama gebelik testi yaptın mı acaba.. Çünkü kürtaj sonrası gebelik olasılığı artıyormuş... Eğer değilsen de bence her adette bile değişebilir belirtiler ama bu kadar ağır belirti olur mu bilemiyorum

7 Aralık'ta kürtaj oldum ve hala adet olmadım.Doktorun dediğine göre 4 Ocak'ta olabilirdim ama 3 gün geçti. Pazartesiye kadar bekleyip kontrole gideyim diyorum.

Çok şükür doktora kendi doktoruma gittim. Tamamen temiz dedi birşey kalmamış hatta kanama azalmış dedi rahatladım aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyordum. Bu üç ayı iyi değerlendirip kendime bakacağım. Şu an zaten raporluyum biraz dinlenip hem kafaca hem de fiziksel olarak kendime gelmeye çalışacağım..

Biraz once tuvalet kagidinda belli belirsiz birkac ince kıl gibi kahverengi cizgi gordum. Lekelenme oluyor galiba. Aslinda insallah regl başlıyordur.

Merhaba ben 1 buçuk ay önce düşük yaptım 8 haftalık hamileydom kurtaj oldum kanamam 1 hafta sürdü 2 hafta sonra adet oldum ve bugün tam 35gun oldu ve hala adetim suruyo

Kürtajdan 40 gün sonra adet oldum çok şükür. ilk iki gün yoğundu.sonraki gün hafifledi ve ertesi sabah bitmişti. Şimdi yumurtlama günümü yakalayıp yeniden hamile kalmak istiyorum. Sağlık herşeyin başı

E="bugza, post: 44785573, member: 308814"]Kürtajdan 40 gün sonra adet oldum çok şükür. ilk iki gün yoğundu.sonraki gün hafifledi ve ertesi sabah bitmişti. Şimdi yumurtlama günümü yakalayıp yeniden hamile kalmak istiyorum. Sağlık herşeyin başı[/QUOTE]
Canim söylemiştim dimi. Tabi senin kararın ama doktor bana 3 ay bekle dedi. Rahmin toparlanması için. Ara ara rahimde agrim oliyo hala. Senin kararın tabi doktor bekle demedi mi

Rabbim bebeğini kaybeden annelere Eyüp peygamberimizin sabrından versin.
Dayanılması çok zor bir aşı yaşadık,yaşıyoruz..
Allah yardımcımız olsun.

B bugza canım kusra bakma sat 15 mary görmemişim.hakkımızda hayırlısı olsun.

kızlar kürtaj olduktan sonra korunmanıza gerek yok dedi doktor, kürtaj olduktan sonra 12. gün ilişkiye girmeye başladık biz de... kürtajdan 14-15 gün sonra falan lekelendim bir kaç gün, ilişkiye ara verdik...kürtajdan sonra 37. gün baya regl oldum, hiç bir reglim bu kadar kanamalı olmamıştı 5 gündür ara vermedi azalmadı normalde benim 3 gün kanar sonra kahverengi sürerdi bir iki gün.. bide reglin ilk günü önceden şişmiş göğüslerim sönerdi. ama 5 gündür o kadar kanamaya rağmen göğüslerimin sızısı geçmedi göğüs kanserimi olcam die telaşlanıyorum özellikle uçları sızlıyor tüp bebekle gebe kalmıştım ilaçlar göğüs kanseri mi yaptı ki niye sızlıyor bunlar hala tamam kanamanın çok olması kürtajdan sonra oluyormuş okuduklarıma göre, ya göğüsler ağrır mı uçları sızlamaya devam eder mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…