Bende senin gibiyim, içimde çok duygusalım ama pratikte her zaman her koşulda mantıktan yanayım.
Benim ikinci gebeliğimdi yaptığım düşük, oldukça acılı ve zor bir süreç geçirdim, eşim yanımdaydı destekti. Düşünsene ağrıdan yerlerde kıvranıyorsun altına havlu koyacak kadar kanaman var müdahale için iki gün beklemek zorundasın ve evde aklı eren bir çocuğun var, ona belli etmemen lazım, fiziki ve psikolojik acı had safhada, aynı anda evdeki çocuğun için normal hayata devam etmelisin….ben de çok üzüldüm, çok hırpalandım, ikiz bebeklerimizi görmeye gidip üzüm salkımı gibi bir sürü keseyle karşılaştık ve düşük başladı.
Acı benim acım üzüntü eşimle benim üzüntüm, kime ne benim düşüğümden
Abim duyunca aradı geçmiş olsun kızım var mı bir ihtiyacın dedi, yengende bir düşük yapmıştı süreci biliyorum o yüzden eve gelip rahatsız etmek istemiyorum, toparlandığında haber ver bana ziyaret etmek isterim dedi. Bu kadar yani budur bir erkeğin yapması gereken. Kadınlar zaten gelmiş ki bence onlara da gerek yok
Konu sahibi insanların evden cenaze çıkmış gibi davranmasını bekliyor
Geç düşüktür ölü doğumdur bir nebze anlarım da 8 haftalık ya daha bebeğin kalp atışı bile duyulmayanlar var 8.haftada
İlgi isteyebilir, nazlı olabilir, gereksiz duygusal olabilir, dramdan besleniyor olabilir, düşüğü bahane edip mağduru oynamak istiyor da olabilir, hepsini anlarım da insanları suçlamayı anlamıyorum