Kürtaj sonrası

Kızlar 10 martta kürtaj oldum ilk adetimi 41. Günde gördüm Dr um hiç korunmana gerek yok demişti.Bu arada bebeğim 8 haftalık kalp atısı olmadıgı için alınmıştı adetimi olduktan sonra korunmadım ve hemen hamile kaldım çok şükür.Şuan 5 haftalıgız korkularım var endişelerim var ama çok mutluyum hep iyi şeyler düşünmeye çalısıyorum sizde öyle yapın korunduğunuz dönemde vitaminler için vücudunuz toparlarsın folik asiti bırakmayın illa bebek olacak diye de ilişkiye girmeyin hepinize rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Gerçekten hemen kaldınız mı ?Sağlıkla kucağımıza alın inşallah.Rabbim bize de nasip etsin çok korkuyorum ilk bebeğimdi benimde 7-8aysonra ancak olmuştu .Peki daha kalp atışlarını duydunuz mu .Kürtaj olduktan sonra folik asiti hemen kullanmak gerekiyor mu ?Ne yiyip içmeliyim valla bilmiyorum

Cnm daha 5 haftalık kalp atısını henüz duymadık inş duyarız ben vitamin içtim eşimle beraber

Bende 25 mayisda oldum 7 hastalıktı bebeğim kendime gelemedim hala

Siz adet gördünüz mü acaba ya ben adet oldum ama çok fazla geliyo kan çok korkuyorum benimde ilk düşüğün Allah bizede bi evlat nasip edermi acaba çok endiseliyim

Bende 4.düşüğümü 5 haziran da yaptım 6 haftalık kalp atışını duydum 7 haftada kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum bende tüm tetkikleri görmeden açıkçası çok yanaşmıyorum korkuyorum aslında kromozom analizi genetik bakıldı ama tekrar başka hastanede sıfırdan baktıracağım

Hepinize gecmis olsun.Rabbim bir daha gostermesin bende 4 mayista kurtaj oldum 7+4tr kalp atisi duyulmadi bos gebelikmis.ama hala adet olmadim.haziranin 2 sinde iki gun yogun kahverengi akintim oldu camur gibiydi doktora sordum adet degildir olur arada dedi.40 gunude gecti hala bekliyorum 60 gunu bulabilirmis.doktor 1 ay korun demisti ama simdi napcam bilmiyorum adetimi beklesem yoksa korunmayi biraksammi bilemedim.oglumda cok karde istiyo ona kaybettigimizi soylemedik etkilenmesin diye cok canim sıkılıyo napcami bilemedim

Sizede çok geçmiş olsun bir çocuğunuz var en azından ne güzel o size tsesslli olur arkadaş olur darısı olmayanlara inş

Ben 41. Gün olmştm cnm bence bekle bir haftaya kdr olursun olmazsanda Dr a git söktürücü iç ol öyle korunma derim ben sana çünkü rahim kendini toparlayıp eski düzene girsin bi

Hanınlar merhaba. Tarihlerimiz hemen hemen aynı. Adet olan var mı? Benim 33 gün oldu kürtaj olalı ama adete dair hicbişey yok

Acaba adet olmadan korunmadınız mı?Benim bugün kürtaj olalı 15.günüm ben bu ay korunmayı düşünüyorum şimdi sizler deyince sanırım 40 geçerse şaşmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…