- 27 Ekim 2017
- 732
- 241
- 33
- 38
Yani sorun ne belli dğeil mi? Rabbimden umut kesilmez... Ol der ve olur inşallahEn son ki gebelikte parça genetiğe gitmişti umudum ondaydı dün aradılar hücre bölünmesi olmamış yani geçersiz çok canım sıkıldı tek ümidim genden çıkacak sonuçtaydı malesef
Canım sen hangi sehirdesin? Farklı doktorlar dene benceHiçbir sebep Yok kendiliğinden düşüyor kafam çok karışık elbet sebep var ama ne
Bir kızım var 7 yaşında sonrası hep düşük oldu tüm tetkikleri yaptırdık rahim filminden sperm testine herşey normal pıhtılaşma ya da bakıldı ondada birşey çıkmadı ama yok işte bulamıyorlar devlete de gittim özelede Ankara Dayım canımYani sorun ne belli dğeil mi? Rabbimden umut kesilmez... Ol der ve olur inşallah
Cok gecmiş olsun canım.. ankarada Kaan Aydos var duymussundur. Durumunu ona bi mail at bence cevap veriyor.Bir kızım var 7 yaşında sonrası hep düşük oldu tüm tetkikleri yaptırdık rahim filminden sperm testine herşey normal pıhtılaşma ya da bakıldı ondada birşey çıkmadı ama yok işte bulamıyorlar devlete de gittim özelede Ankara Dayım canım
İsmen duydum evet özele artık para verip sonuç alamamaktan bıktım çık para gitti sonuç yine kalbi durduCok gecmiş olsun canım.. ankarada Kaan Aydos var duymussundur. Durumunu ona bi mail at bence cevap veriyor.
Sen mail at canım illaki cevaplıyor. Ben tahlil sonuclarımı durummu anlattım cevapladı ve dediği hersey dogrucıktı.İsmen duydum evet özele artık para verip sonuç alamamaktan bıktım çık para gitti sonuç yine kalbi durdu
Teşekkür ederim canım bakayım bi çok sağol birde genetik le ilgili bilgin var mı direk genetiğe mi gidiyoruz yoksa önce kadın Doğuma gidip oramı yönlendiriyor bilemedim şimdiSen mail at canım illaki cevaplıyor. Ben tahlil sonuclarımı durummu anlattım cevapladı ve dediği hersey dogrucıktı.
Canim gecmis olsun ayni gun ayni sebepten kurtaj oldum simdi 1. Adetimi bekliyorum bugun 28. Gun gelmedi hala sen oldun mu ? 6 ay dedi dr. Rahim iyice toparlasin dedi ama benim yas geciyor dedim 2 3 adet bekle dedi. Bak nerdeyse 1 ayimiz gecti vakit geciyor iste.Merhaba herkese ,ben 22 mayısta 8 haftalık bebeğimi 6+5 olduğu gelişmediği sağlıksız kalp atışı yok dedikleri için kürtaj oldum .ilk hamileliğimde 7ay sonra olmuştu .Kendimi çok kötü hissediyorum.Doktor iki ay bekle hamile kalırsın Temmuz’da dedi .çok korkuyorum yine aynı olursa diye .İki ay nasıl geçecek hemen kalınmaz mı ?
Benim de adet olmam lazım olmadı buğünlerde beklemek istemiyorum ama korkuyorum daCanim gecmis olsun ayni gun ayni sebepten kurtaj oldum simdi 1. Adetimi bekliyorum bugun 28. Gun gelmedi hala sen oldun mu ? 6 ay dedi dr. Rahim iyice toparlasin dedi ama benim yas geciyor dedim 2 3 adet bekle dedi. Bak nerdeyse 1 ayimiz gecti vakit geciyor iste.
Kadın dogum yönlendiriyor.Teşekkür ederim canım bakayım bi çok sağol birde genetik le ilgili bilgin var mı direk genetiğe mi gidiyoruz yoksa önce kadın Doğuma gidip oramı yönlendiriyor bilemedim şimdi
benim de gelemedi daha bir kaç damla bişeyler var ama yok gelen giden, halbuki 1 haftadan başlamıştı belirtileri..Benim de adet olmam lazım olmadı buğünlerde beklemek istemiyorum ama korkuyorum da
Yas da onemli tabi ama beklemek faydali tabi rahim toparlasin iyice kendini ilk adetimiz bir geleydi iyiydi. Zaten ay dedigin ne ki cabucak geciyor. Bak yili yariladik. Uzulme artik sen de.İki ay bekle dedi doktor bir ay oldu işte ama olsun istiyor insan
Merhaba canim sana moral olmak için yazmak istedim kasim ayinda 12 haftalik bebegimin kalbi durdu ve alındı. Çok üzüldüm doktor muayene sonrasi 2 ay yeterli rahim iyi durumda dedi. Aralikta adrt oldum ocakta adet oldum denedim subayta gebelik haberini aldim aynen 2 ay bekledim. Yani bir problem yoksa kalınabilir. Allah sağlıklı evlat nasip etsinMerhaba herkese ,ben 22 mayısta 8 haftalık bebeğimi 6+5 olduğu gelişmediği sağlıksız kalp atışı yok dedikleri için kürtaj oldum .ilk hamileliğimde 7ay sonra olmuştu .Kendimi çok kötü hissediyorum.Doktor iki ay bekle hamile kalırsın Temmuz’da dedi .çok korkuyorum yine aynı olursa diye .İki ay nasıl geçecek hemen kalınmaz mı ?
geçmiş olsun sana da canımKürtaj sonrası ilk adetimi oldum. 35 günde.. darısı bekleyenlere..
Lekelenme vardı benimde Maydonoz kaynatıp ictim.işe yaradı.geçmiş olsun sana da canım
bugün 31 gün oldu kürtaj olalı, hala yok ki belirtilerim bir haftadır vardı, 2 3 damla leke geldi sonrası yok..
hayırlısıyla darısı başıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?