Kürtaj sonrası

Hiçbir sebep Yok kendiliğinden düşüyor kafam çok karışık elbet sebep var ama ne

Biri 7 biri 6 haftalık 2 gebeliğimindede kalp atışını duyuyorum sonraki kontrolde kalbi duruyor sonrası kürtaj

En son ki gebelikte parça genetiğe gitmişti umudum ondaydı dün aradılar hücre bölünmesi olmamış yani geçersiz çok canım sıkıldı tek ümidim genden çıkacak sonuçtaydı malesef
Yani sorun ne belli dğeil mi? Rabbimden umut kesilmez... Ol der ve olur inşallah

Yani sorun ne belli dğeil mi? Rabbimden umut kesilmez... Ol der ve olur inşallah
Bir kızım var 7 yaşında sonrası hep düşük oldu tüm tetkikleri yaptırdık rahim filminden sperm testine herşey normal pıhtılaşma ya da bakıldı ondada birşey çıkmadı ama yok işte bulamıyorlar devlete de gittim özelede Ankara Dayım canım

Cok gecmiş olsun canım.. ankarada Kaan Aydos var duymussundur. Durumunu ona bi mail at bence cevap veriyor.

Benimde kürtajdan sonra bugün 36. Gün daha adet olmadım ama olucak gibiyim bu günlerde. Kan pıhtılaşma ve genetik test yaptırdık eşimle birlikte geçen hafta. 1 ayı geçermiş sonucun çıkması. Bende iki adet geçirip duruma göre bakıcam artık. Allah herkese sağlık evlat nasip etsin insallah

Sen mail at canım illaki cevaplıyor. Ben tahlil sonuclarımı durummu anlattım cevapladı ve dediği hersey dogrucıktı.
Teşekkür ederim canım bakayım bi çok sağol birde genetik le ilgili bilgin var mı direk genetiğe mi gidiyoruz yoksa önce kadın Doğuma gidip oramı yönlendiriyor bilemedim şimdi

Canim gecmis olsun ayni gun ayni sebepten kurtaj oldum simdi 1. Adetimi bekliyorum bugun 28. Gun gelmedi hala sen oldun mu ? 6 ay dedi dr. Rahim iyice toparlasin dedi ama benim yas geciyor dedim 2 3 adet bekle dedi. Bak nerdeyse 1 ayimiz gecti vakit geciyor iste.

Benim de adet olmam lazım olmadı buğünlerde beklemek istemiyorum ama korkuyorum da

İki ay bekle dedi doktor bir ay oldu işte ama olsun istiyor insan
Yas da onemli tabi ama beklemek faydali tabi rahim toparlasin iyice kendini ilk adetimiz bir geleydi iyiydi. Zaten ay dedigin ne ki cabucak geciyor. Bak yili yariladik. Uzulme artik sen de.

Merhaba canim sana moral olmak için yazmak istedim kasim ayinda 12 haftalik bebegimin kalbi durdu ve alındı. Çok üzüldüm doktor muayene sonrasi 2 ay yeterli rahim iyi durumda dedi. Aralikta adrt oldum ocakta adet oldum denedim subayta gebelik haberini aldim aynen 2 ay bekledim. Yani bir problem yoksa kalınabilir. Allah sağlıklı evlat nasip etsin

Kürtaj sonrası ilk adetimi oldum. 35 günde.. darısı bekleyenlere..
geçmiş olsun sana da canım
bugün 31 gün oldu kürtaj olalı, hala yok ki belirtilerim bir haftadır vardı, 2 3 damla leke geldi sonrası yok..
hayırlısıyla darısı başıma.

geçmiş olsun sana da canım
bugün 31 gün oldu kürtaj olalı, hala yok ki belirtilerim bir haftadır vardı, 2 3 damla leke geldi sonrası yok..
hayırlısıyla darısı başıma.
Lekelenme vardı benimde Maydonoz kaynatıp ictim.işe yaradı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…