Kürtaj ve sonrası testler

Evet mol vs olsa bekle derdim, hiç bekleme dedi Dr. Genetik tarama yapılmadı fetusa. İkinci gebeliğimden kızım var çok şükür
Peki pıhtılaşma vs için siz test yaptırdınız mı.
Periferik kanda kromozom analizi
Trombofili tahlili. Bu ikisi mesela. Doktorumda bana benzer şeyler söyledi çünkü o yüzden soruyorum kusura bakmayın lütfen.

Ya şimdi hatırlıyorum da bende de aynısı oldu. Kalp atışını dinleyememiştik, doktor görüyorum atışı ama şu an duyamayız çok küçük bilmem ne demişti. Halbuki duyuluyor yani o haftalarda genelde. Tabi bizim sonraki kontrol taa 4 hafta sonra olunca ben uzun bi süre o şekilde durmuşum ölü bir bebekle

Evet evet yani tahmin ediyorlar bence. Ya da anlıyolar ama bilemiyorum söylemiyorlar mı farklı durumlar mı oluşuyor.

İlk gebelik kaybımdan sonra bakılmadı, 1 düşükte gerek yok dediler ben de tamam dedim. Kızım doğduktan sonra sezaryen olmasına rağmen vücudunun sağ kısmının kaslarını kasıyordu, bunun bir nedeni anne karnında beyninin küçük bir kısmını ilgilendiren bir damarına pıhtı atması olabileceği için tekrar gebe kalmadan önce baktırmak istedim. Kızıma egzersizler yaptık düzeldi sorunu yok. Ben yine de var trombofili paneli baktırdım, başka analiz yaptırmadım, bir heterozigot mutasyon çıktı ama ilaç kullanmayı gerektirmiyor şu an kullanmıyorum henüz gebeliğin başındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…