• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj ve sonrası testler

Evet mol vs olsa bekle derdim, hiç bekleme dedi Dr. Genetik tarama yapılmadı fetusa. İkinci gebeliğimden kızım var çok şükür
Peki pıhtılaşma vs için siz test yaptırdınız mı.
Periferik kanda kromozom analizi
Trombofili tahlili. Bu ikisi mesela. Doktorumda bana benzer şeyler söyledi çünkü o yüzden soruyorum kusura bakmayın lütfen.

9. Hafta kontrolünde öğrendik durdu muhtemelen bir iki gün öncesinde durmuş dedi doktor ama benim tahminim en azından hissim bir önceki kontrolde de bi terslik olduğunu anlamıştı. Çünkü kalp atışı görünüyor ama duyamıyorum demişti. 8. Haftada bana o zamanda aklımda soru işareti vardı. Bir hafta sonrada durduğunu öğrendim
Ya şimdi hatırlıyorum da bende de aynısı oldu. Kalp atışını dinleyememiştik, doktor görüyorum atışı ama şu an duyamayız çok küçük bilmem ne demişti. Halbuki duyuluyor yani o haftalarda genelde. Tabi bizim sonraki kontrol taa 4 hafta sonra olunca ben uzun bi süre o şekilde durmuşum ölü bir bebekle

Ya şimdi hatırlıyorum da bende de aynısı oldu. Kalp atışını dinleyememiştik, doktor görüyorum atışı ama şu an duyamayız çok küçük bilmem ne demişti. Halbuki duyuluyor yani o haftalarda genelde. Tabi bizim sonraki kontrol taa 4 hafta sonra olunca ben uzun bi süre o şekilde durmuşum ölü bir bebekle
Evet evet yani tahmin ediyorlar bence. Ya da anlıyolar ama bilemiyorum söylemiyorlar mı farklı durumlar mı oluşuyor.

Peki pıhtılaşma vs için siz test yaptırdınız mı.
Periferik kanda kromozom analizi
Trombofili tahlili. Bu ikisi mesela. Doktorumda bana benzer şeyler söyledi çünkü o yüzden soruyorum kusura bakmayın lütfen.
İlk gebelik kaybımdan sonra bakılmadı, 1 düşükte gerek yok dediler ben de tamam dedim. Kızım doğduktan sonra sezaryen olmasına rağmen vücudunun sağ kısmının kaslarını kasıyordu, bunun bir nedeni anne karnında beyninin küçük bir kısmını ilgilendiren bir damarına pıhtı atması olabileceği için tekrar gebe kalmadan önce baktırmak istedim. Kızıma egzersizler yaptık düzeldi sorunu yok. Ben yine de var trombofili paneli baktırdım, başka analiz yaptırmadım, bir heterozigot mutasyon çıktı ama ilaç kullanmayı gerektirmiyor şu an kullanmıyorum henüz gebeliğin başındayım

Ay çok sevindim sağlıkla mutlulukla huzurla büyütün inşallah. Dua edin lütfen sağlıkla bana da nasip olsun.
Ay çok sevindim sağlıkla mutlulukla huzurla büyütün inşallah. Dua edin lütfen sağlıkla bana da nasip olsun. ❤️🥹
Amiinn🩷 inşallah siz de tez vakitte sağlıklı bir hamilelik yaşayıp sağlıkla kucağınıza alırsınız. Hissettiğiniz duyguları anlayabiliyorum, bir çıkmaza girmişim gibi hissetmiştim ve bir daha iyi olmayacakmışım gibime geliyordu. Ama Allahın yazdığının önüne geçemiyoruz bu acıların mükafatı bir gün geliyor ev neşe doluyor siz de böyle düşünün inşallah kucağınız dolsun bi minik kuşla🌸🌸

Back
X