kürtaj yasak mı

persephone__

zamanı tanrı yaşar,insanoğlu hep ölmek için doğmuş
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
1.339
1.678
53
32
arkadaşlar annem hamile ama doğurmak istemiyor daha doğrusu babam da istemiyor ve bakacak ne maddi ne manevi güçleri var. annem 45 yaşında ama babam 61 yaşında. haliyle sorun. bir de 42 yaşında abim var düşünün. her yönden çok kötü olmuş ve nasıl olmuş ben bile şaşırdım. annemin arkadaşı da kürtajın artık çok zor olduğunu söyledi resmen kök söktürürler alana kadar dedi. Son zamanlarda zorunlu olmayan şekilde kürtaj olan var mı bunun şartları var mı ?

düzenleme : ben çok isterim arkadaşlar bana kalsa hiç aldırılmasın hep kardeş istemişimdir zaten ama onların kararına karışamam

düzenleme 2 : arkadaşlar lütfen "şöyle yapsalarmış böyle yapsalarmış" demeyin zira konu benim değil annemle babamın meselesi. benim karışmaya hakkım yok. benim sormak istediğim kürtaj hakkında bilgi almak.

Son düzenleme:

Yaşları kaç olursa olsun o bi can değil mi ama(( dogduktan sonra kiyamiyolar da dogmadan ne değişiyor. Kiymasalar keske( benim teyzem 40 yaşında amcam da 55 su an bi bebekleri oldu (surpriz bebek o da Allah inşallah yolunu açık eder kiymasinlar

ben çok isterim arkadaşlar hep kardeş istemişimdir zaten ama onların kararına karışamam

Keşke korunsalarmış,kürtajın ismi bile kulağa hoş gelmiyorken bir canlıya kıymak çok üzücü

gencecik insanlar çocuğu olsun ister olmaz allah annenle baba nasip ettiyse vardır biliği dimi

Yazıktır günahtır annen düşük yapar belki de kac yaşında insanlar çocuğun nasıl yapıldığını biliyorlar ona göre davranmaları gerekirdi

Devlet hastanelerinde kürtaj yapmıyorlar yaş ileri olsa da

babanız ilk evliliğini 15 yaşında mı yapmış?16 yaşında baba olduğuna göre.

Doktorum bana artık kürtajın çok çok daha kolay olduğunu, vakumla kolayca aldıklarını söylemişti. Kürtaj çok basit ama önemli olan bir can. Hem bebek kısmetiyle gelir, Allah yardım eder. İnsan kendi parçasına, canına nasıl kıyar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…