- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi persephone__
-
arkadaşlar annem hamile ama doğurmak istemiyor daha doğrusu babam da istemiyor ve bakacak ne maddi ne manevi güçleri var. annem 45 yaşında ama babam 61 yaşında. haliyle sorun. bir de 42 yaşında abim var düşünün. her yönden çok kötü olmuş ve nasıl olmuş ben bile şaşırdım. annemin arkadaşı da kürtajın artık çok zor olduğunu söyledi resmen kök söktürürler alana kadar dedi. Son zamanlarda zorunlu olmayan şekilde kürtaj olan var mı bunun şartları var mı ?
10 haftalığa kadar serbest.
Anneniz 45 , ağabeyiniz 42 yaşında mi? Orayı anlayamadım
abim babamın ilk evliliğindenAnnen 45 yaşındayken abin nasıl 42 yaşında oluyor. Yanlış mı yazdın
gencecik insanlar çocuğu olsun ister olmaz allah annenle baba nasip ettiyse vardır biliği dimiarkadaşlar annem hamile ama doğurmak istemiyor daha doğrusu babam da istemiyor ve bakacak ne maddi ne manevi güçleri var. annem 45 yaşında ama babam 61 yaşında. haliyle sorun. bir de 42 yaşında abim var düşünün. her yönden çok kötü olmuş ve nasıl olmuş ben bile şaşırdım. annemin arkadaşı da kürtajın artık çok zor olduğunu söyledi resmen kök söktürürler alana kadar dedi. Son zamanlarda zorunlu olmayan şekilde kürtaj olan var mı bunun şartları var mı ?
düzenleme : ben çok isterim arkadaşlar bana kalsa hiç aldırılmasın hep kardeş istemişimdir zaten ama onların kararına karışamam
Abin nasıl 42 yaşında oluyor annen 45 yaşındaysa
aynen öyleMuhtemelen baba bir anne ayrı abisi
arkadaşlar annem hamile ama doğurmak istemiyor daha doğrusu babam da istemiyor ve bakacak ne maddi ne manevi güçleri var. annem 45 yaşında ama babam 61 yaşında. haliyle sorun. bir de 42 yaşında abim var düşünün. her yönden çok kötü olmuş ve nasıl olmuş ben bile şaşırdım. annemin arkadaşı da kürtajın artık çok zor olduğunu söyledi resmen kök söktürürler alana kadar dedi. Son zamanlarda zorunlu olmayan şekilde kürtaj olan var mı bunun şartları var mı ?
düzenleme : ben çok isterim arkadaşlar bana kalsa hiç aldırılmasın hep kardeş istemişimdir zaten ama onların kararına karışamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?