kürtaj yasak mı

hanfendi ben de evliyim ve neden başkalarını kendi norm değerlerinize göre yargılıyorsunuz bence sizin yaptığınız çok daha ayıp lütfen uzatmayalım
ne alaka ayip diye birsey var. ondan haric korunmasini bilsinler madem aldirnakta neymis . kac yasinda gelmisler kondomu biliyordur herhalde

kusura bakma bana cok ters ne zaman cınsellık yasadıgımı kızımla danıscak halım yok. hangı cocuk bunu duymak ıster

İyi ama hamileyim ve istemiyorum demekle kızım biz seks yaptık demek aynı şey mi.

Belli ki kızına hamileliğini haber verip izleyeceği yoldan bahsetmiş.
Her hamile haberi aldığımız insana aaa bakın seks yapmışlar mi diyoruz.
Çok garip buldum yaklaşımınızi.

anne baba farkli ama

yahu arkadaşlar fake olmadığımı da hamile olsam söyleyeceğimi de burda bilen biliyor. neden sürekli yargılıyorsunuz yardımcı olmaktansa ? ha neden soruyorum yeni öğrendik henüz doktora gitmedi. isterseniz annemi de kaydedeyim üye olarak ona da fırça atın doğru yolu gösterin. cidden çok ayıp çok kırıcı.

Başlığı okuyunca sen hamilesin sandım....
Neyse kii sen değilmişsin
Seninkilere de Rabbim yardım etsin bir kolaylık versin.

arkadaşlar lütfen "şöyle yapsalarmış böyle yapsalarmış" demeyin zira konu benim değil annemle babamın meselesi. benim karışmaya hakkım yok. benim sormak istediğim kürtaj hakkında bilgi almak.

Dediğim gibi devlette yapmıyorlar özelde ise yapılıyor mu bilmiyorum sormanız lazım kürtaj yaptırmak zorlaştı 10 haftaya kadar yasal olmasına rağmen

ne alaka ayip diye birsey var. ondan haric korunmasini bilsinler madem aldirnakta neymis . kac yasinda gelmisler kondomu biliyordur herhalde

Neden ayıp siz eşinizle birlikte olup çocuk yapmışsınız konu sahibinin anne babası da birlikte olmuş ben ya da konu sahibi gibi neyi ayıp

Kadın her gece başkası ile mi düşüp kalkmış sanki

Aynen bana da garip geldi anne biz seks yaptık demiyoruz biz de değil mi hamilelik haberimizi verirken

Ayy ne güzel bu yaştan sonra bi kardeşiniz olurdu
Çevremde bi kaç tanıdığım var çocukları evlendikten sonra çocuk yapmışlar cok ta mutlular

Ben çok isterdim annemin sonradan bi çocuk yapmasını ama çok erken rahmini aldırdı

İstemiyorlarsa da yapacak bişey yok tabikide

Devlette yasak değil resmi olarak ama yaşadığım yerde (küçük bir Doğu ili ve çevresi) bikaç tanıdığım aldırmak istedi aldıramadı. En son 2 hafta önce bir tanıdığım 7 haftalık hamileliğini sonlardırdı evlilik dışı olduğu için. Ve özel bir kadın doğum muayenehanesinde oldu işlem. Ücret de 1500 tl idi.

Devlette ileri yaş, riskli gebelik falan diye yapabilirler bir ihtimal. Ama yaptıramazlarsa özel kliniklerde halledebilirler rahatça.

Tabi bu söylediklerim 10 haftadan küçük gebelikler için geçerli. Daha büyükse kimse yapmaz en azından yasal olarak yapılamaz

Küretaj 10. Haftaya kadar yasal. Riskli durumlarda ileri haftalarda da zorunlu küretaj yapılabiliyor. Annenizin gebeliği zaten riskli gebelik statüsünde değerlendirilir(40+). Umarım en doğru kararı verir. Hakkınızda hayırlısı olsun

annen baban sana nıye böyle bır konuyu danısıyorlarkı . sacma geldı bana. resmem seks yaptık kızım sen arasıtır oldu bu. ınsam arkasına sorar doktora sorar kızıma danısmam.
Vallahi çok tuhafsiniz ben hamile olsam anneme söylerdim ve söyledimde ne var bunda
Aaa kızım utanmiyormusun sevişmeye demedi bana
Annem böyle bi durumu bana açıklasa bende öyle düşünmezdim inanın

10 haftaya kadar özel muayene haneler ve özel hastanelerde kürtaj yapılıyor.
Devlette yapdıranı duymadım hiç bilmiyorum.

Nacizane fikrim annenizi doğurması için teşvik edin,cesaret verin eğer babanızda istiyorsa.

Vallahi çok tuhafsiniz ben hamile olsam anneme söylerdim ve söyledimde ne var bunda
Aaa kızım utanmiyormusun sevişmeye demedi bana
Annem böyle bi durumu bana açıklasa bende öyle düşünmezdim inanın

Bu mantıkla bakarsak düğün yapmak da ayıp, ahanda düğün sonu gerdeğe girecek bunlar diye düşünür millet

Dünyaya leylekler getiriyo bizi zaten cinselliğe bu kadar öcü gibi bakılması çok ilginç ya

Anneniz isterse aldirabilir bence bi sorun olmaz iyi düşünüp tasinsin ama sonradan pişman olmicaksa aldırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…