- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi persephone__
-
Gördük çöpe gitmeyen yavrucağızları, yarısı sokakta yarısı esirgeme kurumunda. Ayrıca herkes inançlı olmak zorunda mı, insanı zorla bir dine mensup yapıyorlar ya.Soylediklerinize dikkat edin lutfen.. sizin gibi insanlar uzerinden kurtaji desteklemiyoruz biz.. yavrucazlar cope gitmiyo yani.. birde cikmissiniz edebiyat uzerinden yuruyorsunuz.. cok ilgincsiniz..
Ahhh evet tam'da bu noktaya deginmek istedim.. renginizi belli ettiginiz icin size mersi diyorum .. ve yanilmadim dusuncelerimde..Gördük çöpe gitmeyen yavrucağızları, yarısı sokakta yarısı esirgeme kurumunda. Ayrıca herkes inançlı olmak zorunda mı, insanı zorla bir dine mensup yapıyorlar ya.
Bebegi hiiiccc istemiyorlarsa dogunca sosyal hizmetlere versinler? Abin alsin buyütsun? Sen de bakabilirsin? Evlatlik versinler? Öldürmekten iyidir?
Ben elhamdülillah Müslümanım, siz internet başından insanların düşüncelerini inançlarını sorgulayamazsınızAhhh evet tam'da bu noktaya deginmek istedim.. renginizi belli ettiginiz icin size mersi diyorum .. ve yanilmadim dusuncelerimde..TRAJIKOMIKSINIZ
Eşinin imzası ve eşiyle gidebilir nüfus cüzdanları ikisininde lazım bu kadar iki buçuk aya kadar alınıyorarkadaşlar annem hamile ama doğurmak istemiyor daha doğrusu babam da istemiyor ve bakacak ne maddi ne manevi güçleri var. annem 45 yaşında ama babam 61 yaşında. haliyle sorun. bir de 42 yaşında abim var düşünün. her yönden çok kötü olmuş ve nasıl olmuş ben bile şaşırdım. annemin arkadaşı da kürtajın artık çok zor olduğunu söyledi resmen kök söktürürler alana kadar dedi. Son zamanlarda zorunlu olmayan şekilde kürtaj olan var mı bunun şartları var mı ?
düzenleme : ben çok isterim arkadaşlar bana kalsa hiç aldırılmasın hep kardeş istemişimdir zaten ama onların kararına karışamam
düzenleme 2 : arkadaşlar lütfen "şöyle yapsalarmış böyle yapsalarmış" demeyin zira konu benim değil annemle babamın meselesi. benim karışmaya hakkım yok. benim sormak istediğim kürtaj hakkında bilgi almak.
Derdınız ne yahu? Onca kişi tepki verdi size, haa evet bi siz doğrusunuz. Son cümle neden zoruma gitsin? Diyorum ki size anlamıyorsunuz anlatılmak isteneni. Tecavüze uğrayan napsın diyorum, hangi şekilde olursa olsun cana kıymak doğru değil diyorsunuz. Peki bu durumda rıza alınmış mı karşı taraftan? Günah günah diye diye iyice şaşırdınız. Ne günah söyle bakalım ne günah? Zorla sahiplenilen kadın küretaj olmamalı diye ayet mi var? Hayat çok çok toz pembe anlaşılan gözünüzde. Kocaları tarafından zorla sahiplenilen eşler var neyin hesabını yapıyorsun sen bana? Evet konu sahibinin anne ve babası korunmalıydı ama şuan vahh etmenin anlamı yok.Hayirdir noldu .. son cumle zorunuza gitti galiba .. evet sizinle polemige daha fazla girmek istemiyorum .. cunku neyin ne oldugunu cok iyi anladim hani dedinizya "Allah rizkini verir diye diye bu hale geldik" buradan belli ettiniz renginizi .. hadi by
Bir an önce gidin ve öğrenin, geç olmasın.bebek kaç haftalık bilmiyoruz, daha yeni öğrendik arkadaşlar hamileliği
Belli her halinizden.. ben az cok tahmin edebiliyorum, cunku bir donem eski bir arkadasim etrafidaki insanlar hamile kalinca ve kurtaj olmak isteyince ben hallederim derdi hep, sizinde bundan farkiniz yok iste, az cok tahmin edebiliyorumBen elhamdülillah Müslümanım, siz internet başından insanların düşüncelerini inançlarını sorgulayamazsınızTek argümanınız anca bu... Vicdanınızla alakası yok yani Siz doğrudan komiksiniz
Bebegi hiiiccc istemiyorlarsa dogunca sosyal hizmetlere versinler? Abin alsin buyütsun? Sen de bakabilirsin? Evlatlik versinler? Öldürmekten iyidir?
By by demistim sana .. hatirlatirim yine soyluyorum hadi by .. Allah islah etsinDerdınız ne yahu? Onca kişi tepki verdi size, haa evet bi siz doğrusunuz. Son cümle neden zoruma gitsin? Diyorum ki size anlamıyorsunuz anlatılmak isteneni. Tecavüze uğrayan napsın diyorum, hangi şekilde olursa olsun cana kıymak doğru değil diyorsunuz. Peki bu durumda rıza alınmış mı karşı taraftan? Günah günah diye diye iyice şaşırdınız. Ne günah söyle bakalım ne günah? Zorla sahiplenilen kadın küretaj olmamalı diye ayet mi var? Hayat çok çok toz pembe anlaşılan gözünüzde. Kocaları tarafından zorla sahiplenilen eşler var neyin hesabını yapıyorsun sen bana? Evet konu sahibinin anne ve babası korunmalıydı ama şuan vahh etmenin anlamı yok.
Neymiş efendim rengimi belli etmişim. Pardon? Sen benim dini yaşantımı nereden biliyorsun tasası sana mı düştü?
Yok böyle bişey yalnız. Çocuklar gibi " zoruna mı gitti" demek de ne oluyor?
Sizinle ortak nokta bulamayacağımızı anlamış olarak iyi geceler diliyorum.
SevgiliHayirdir noldu .. son cumle zorunuza gitti galiba .. evet sizinle polemige daha fazla girmek istemiyorum .. cunku neyin ne oldugunu cok iyi anladim hani dedinizya "Allah rizkini verir diye diye bu hale geldik" buradan belli ettiniz renginizi .. hadi by
Yargılamıyor musunuz? Allah yukarıda yalanın en büyüğünü attınız şu an.Belli her halinizden.. ben az cok tahmin edebiliyorum, cunku bir donem eski bir arkadasim etrafidaki insanlar hamile kalinca ve kurtaj olmak isteyince ben hallederim derdi hep, sizinde bundan farkiniz yok iste, az cok tahmin edebiliyorumbu argumani sen attin ortaya bende yorum yaptim.. ben kimseyi sorgulamiyorum, yargilamiyorum sadece insanlik adina yorum yaptim, vicdan adina yorum yaptim..
Yasak artik kurtaj bebek ozurlu olmadigi surece saglikli bebegi aldirmak artik turkiyede yasak amaa tabiki kimsenin bu yasagi dinledigi yok muaynehaneler ve ozel hastaneler catir catir kurtaj yapiyolar. Doktoruma her muayneye gittigimde ogun bir kurtaj olan bayanla karsilasiyodum okadar cok yapiyolardi yani. Ama cok ilginc bu yasta hamile kalmadi gercekten degisikmis canim cok sasirdim aslinda keske isteseler bu allahin hediyesidir belki bu yastan sonra bianda hamile kalinmasi sanki bi isaret gibi tabi onlarin verecegi bi karar.arkadaşlar annem hamile ama doğurmak istemiyor daha doğrusu babam da istemiyor ve bakacak ne maddi ne manevi güçleri var. annem 45 yaşında ama babam 61 yaşında. haliyle sorun. bir de 42 yaşında abim var düşünün. her yönden çok kötü olmuş ve nasıl olmuş ben bile şaşırdım. annemin arkadaşı da kürtajın artık çok zor olduğunu söyledi resmen kök söktürürler alana kadar dedi. Son zamanlarda zorunlu olmayan şekilde kürtaj olan var mı bunun şartları var mı ?
düzenleme : ben çok isterim arkadaşlar bana kalsa hiç aldırılmasın hep kardeş istemişimdir zaten ama onların kararına karışamam
düzenleme 2 : arkadaşlar lütfen "şöyle yapsalarmış böyle yapsalarmış" demeyin zira konu benim değil annemle babamın meselesi. benim karışmaya hakkım yok. benim sormak istediğim kürtaj hakkında bilgi almak.
Benim anlatmak istediğimi anladınız değil mi siz? Açık açık dinsiz ilan edildim. Üzücü gerçekten. Aile içi istismara uğramış biri olarak benim anlatmak istediğim çok başkaydı.SevgiliJolyss ,
Size kibarca iyi geceler dileyen birine ağır olmamış mı bu ithamınız?
İşi dine getirip kürtaj cinayettir diyen birinin, tanımadığı insanlara katil yada ima ile dinsiz diyerek kul hakkına girmesi çekişki değil midir?
Çok dinimize düşkünseniz kul hakkı çok günahtır, bilginize
Not: zaruri durumlar hariç kürtaja karşıyım
Kul hakkinin ne oldugunu cok iyi biliyorum merak buyurmayin.. evet kurtaj cinayettir yine tekrar ediyorum ha bir insani yasarken oldurmussunuz, ha dogmadan oldurmussunuz bu cinayet degilde nedir ? Ayrica kurtaji destekleyenler bence kul hakkina giriyo, ben degil, ben insanlik yapip fikrimi soyledim kotu birseyde demedim.. yahu hayati tehlike varsa, olay farkli tabikide ama kalkipta keyfi kurtaj yaptirmak insanliga sigmaz ..SevgiliJolyss ,
Size kibarca iyi geceler dileyen birine ağır olmamış mı bu ithamınız?
İşi dine getirip kürtaj cinayettir diyen birinin, tanımadığı insanlara katil yada ima ile dinsiz diyerek kul hakkına girmesi çekişki değil midir?
Çok dinimize düşkünseniz kul hakkı çok günahtır, bilginize
Not: zaruri durumlar hariç kürtaja karşıyım
Benim anlatmak istediğimi anladınız değil mi siz? Açık açık dinsiz ilan edildim. Üzücü gerçekten. Aile içi istismara uğramış biri olarak benim anlatmak istediğim çok başkaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?