Belki de adam aldıramayınca bebeğe babalık eder diye düşünüyor.
Ya da adam çok zorba kadın ileride o çocuğu doğurmayacaktın gibi sözlere maruz kalmamak için de tamam deyip,doktora gittiğinde doktorun almıyorum demesini umuyordur.
Adam bana gaddar geldi.
Konu sahibi düzgün bir yerde doktor almam dese o adam kadının sağlığını da düşünmez düşüğe zorlar bir şeyler yapar.
Yasal süreç geçtikten kürtaj sizin de sağlığınızı tehlikeye sokar bir de bunu düşünün embriyo büyüyorKızlar merhaba. 11 haftalık hamıleyım ama eşim bebegı aldırmak ıstıyor ama bn ıstemıyorum. Bu konuda benı zorluyor. Nette 10 haftaya kadar yasal oldugu yazıyor. 10 haftayı gecen gebelıklerı kurtaj yapan doktorlar ozel klınıkler falan varmıdır? Ne olur kımse kurtaj etmez deyın bana Bılgısı olan kısılerden acıl cevap beklıyorum allah razı olsun..
evet niye beklemişler ki.Evet baktım şimdi..
Eşi demek ki kesin boşanmak istiyor..
Ama yine de bu kadar bekledikten sonra niye?
Tek sorun kiloysa hamilelikten sonra alacak zaten kilo..
Biraz bekleyiversin..
Cok uzun hıkaye ama suanda onmlı olan tamam kurtaj olmayı kabul edıyorum desem bebegı aldırabılırmıyız aldıramaZmıyız? Evet yasal surec 10 hafta ama yıne de yapan doktorlar olamaz mı?
bana da tam tersi gibi geliyorBence @papyonkilikli övmek için söylemedi, eğer kabul edersen sadece merdivenaltı değil elit yerlerde yapıyor haberin olsun dedi, yani kabul etme demek istedi bence
Konu sahibi de zaten kabul etmiş gibi görünüp kürtajın olmamasını istiyor
Kızlar merhaba. 11 haftalık hamıleyım ama eşim bebegı aldırmak ıstıyor ama bn ıstemıyorum. Bu konuda benı zorluyor. Nette 10 haftaya kadar yasal oldugu yazıyor. 10 haftayı gecen gebelıklerı kurtaj yapan doktorlar ozel klınıkler falan varmıdır? Ne olur kımse kurtaj etmez deyın bana Bılgısı olan kısılerden acıl cevap beklıyorum allah razı olsun..
can olmuş ne demek?hamımlar öyle demeyin, adamı boşayıp çocuğu doğurmak ne demek.. çocuklu daha genç bir kadın bekar. yaşam savaşı asıl ozaman başlıyor, çocuğu istemeyen adam neden baksın? doğduktan sonra kadına bin beter yazık, nasıl devam edicek ne şartlarda hayata?? aldırabiliceğin elbet bir özel klinik bulursun, doktoru ikna etmelisin, büyük ihtimal sana özel bir kağıt imzalatır sorumluluk almadığına dair, taa üni.de bi kız biara ortadan kaybolmuştu, sonradan duyduk aldırmış, onunda zannedersem 10. haftayı geçmişti. A Ayrainci sen özel klinikleri gez vakit kaybetmeden, ve ağlama , çocuğu aldır eğer can değil ve cinayet olmıycaksa. adamı boşarsın zaten. baktınki can olmuş alınmıyor, doğurduktan sonra yurtlar belirli süreli alıyor, 5 yada 10 yıl sonra temelli almak üzere de verebiliyosun , sosyal hizmetlerde çalışan arkadaşım var ona sordum şimdi. istediğin zamanda gidip görüyorsun sen annesisin çünkü ve evlatlık verilmiyor sen alacağın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?