boşanmak isteyen adamla ısrarla birliktelik kurmak ve bu birlikteliği riskli hale getimekte normal değil..zaten kendisi burda genel kapsamlı açıklama yapmak dururken kk içinde konuşmakla meşgul .Bilemiyorum önceki konularını okuyanlar eşinin daha önce konu sahibinden boşanmaya karar verdiğini yazmışlar.Adam zaten boşanmak istiyomuş e öyle olunca da bebeği istemez tabi.Birini de zorla baba yapmak ne bilim bence de çok akıl işi değil.
işte olmasam hüngür hüngür ağlayacağım. kocaman bebek. bir anneyi babayı bırak insan nasıl kıyar ki. inş Rabbim o yavrunun yüzüsuyu hürmetine anne babaya akıl fikir verirde toparlanıp bebklerine sahip çıkarlar.ONBİRİNCİ HAFTADA HAMİLELİK - BEBEĞİN BOYU, KİLOSU, BÜYÜKLÜĞÜ
11. gebelik haftasında bebeğin uzunluğu yaklaşık 4 cm kadardır, ağırlığı 7 gram kadardır. Bebeğin kafasının büyüklüğü boyunun yarısı kadardır.
Bebeğin organ ve dokularının gelişimindeki en kritik süreç bitmiştir çünkü ilk 10 hafta bebek gelişiminde en kritik ve en hassas dönemdir, ilaç ve toksik maddelere karşı bebeğin en hassas olduğu dönemdir.
Bu haftaya kadar bebeğe embriyo denirken bu haftadan itibaren artık fetus diye adlandırılır, 11. haftadan doğuma kadar olan döneme fetal dönem denir. Bu haftalarda bebek ve anne rahmi arasında kan dolaşımı başlar ve plasenta (bebeğin eşi) görev yapmaya başlar. Bebeğin kalp, damar sistemi, beyin, sinir sistemi, iskelet sistemi işlevsel hale gelmiştir. Bebek 11. haftadan itibaren fetal dönemin başlamasıyla artık hızlı büyüme ve olgunlaşma sürecine girer ve doğuma hazırlanır. Bebeğin el ve ayak tırnakları gelişmeye başlar, saç folikülleri oluşur.
11. haftada bebeğin görüntü ve videoları:
görüntü 1
görüntü 2
görüntü 3
görüntü 4
görüntü 5
görüntü 6
görüntü 7
Allah sizin gibi dusunen ailelere cocuk nasip ettigi icin uzuluyorum iste .Kızlar merhaba. 11 haftalık hamıleyım ama eşim bebegı aldırmak ıstıyor ama bn ıstemıyorum. Bu konuda benı zorluyor. Nette 10 haftaya kadar yasal oldugu yazıyor. 10 haftayı gecen gebelıklerı kurtaj yapan doktorlar ozel klınıkler falan varmıdır? Ne olur kımse kurtaj etmez deyın bana Bılgısı olan kısılerden acıl cevap beklıyorum allah razı olsun..
boşanmak isteyen adamla ısrarla birliktelik kurmak ve bu birlikteliği riskli hale getimekte normal değil..zaten kendisi burda genel kapsamlı açıklama yapmak dururken kk içinde konuşmakla meşgul .
Hayır madem aldıracaksın konu sahibi, adam sana 1 aylıkken aldıralım demiş ''ne tesadüf'' yasal süreyi geçtikten sonra aldırmaya karar veriyorsun.
Allah sizin gibi dusunen ailelere cocuk nasip ettigi icin uzuluyorum iste .
Bilemiyorum önceki konularını okuyanlar eşinin daha önce konu sahibinden boşanmaya karar verdiğini yazmışlar.Adam zaten boşanmak istiyomuş e öyle olunca da bebeği istemez tabi.Birini de zorla baba yapmak ne bilim bence de çok akıl işi değil.
Var tabi olmaz mı dolu insanlar 6 aylık bebeklerni aldıryolar boyle yerlerde bence konu sahbi ailesyle konşsun en mantklısıKonu sahibi aldırmak istemiyor.Eşi aldırmaya zorluyor.11 haftayı geçti, beni zorla merdivenaltı bi doktora götürse aldıracak yer bulabilir mi var mı böyle yerler diyor.
Konu sahibi aldırmak istemiyor.Eşi aldırmaya zorluyor.11 haftayı geçti, beni zorla merdivenaltı bi doktora götürse aldıracak yer bulabilir mi var mı böyle yerler diyor.
Hanımlar konu sahibini yargılamak yerine sorusunu cevaplasanız ne kaybedersiniz? Sizi de anlıyorum yanlış anlamayın, farklı şekillerde yardımcı olmaya, anneyi kürtaj yapmamaya yönlendiriyorsunuz ama belli ki kadıncağız derdini anlatacak halde değil. Hem aralarında ne olduğunu bilmeden konuşuyorsunuz. Yani ne olmuş ne bitmiş bilmiyoruz bize sadece biliyorsak cevabı söylemek düşer. Lütfen neyin ne olduğunu bilmeden insanları yargılamaya, eleştirmeye kalkmayın.
Konu sahibi, yasal süreç 10 hafta ise mutlaka merdivenaltı yapan yerler vardır ancak kendi sağlığınız için lütfen o yerlere gitmeyin, sağlığınızdan olursunuz.Mune yine insanlar polemiğe giriyorlar bu arada.
Canim kimse onu kolundan tutup zorla goturemezki bunun polisi var askeri var afaleti var konu sahibi kendide istemiyor istese zaten boyle bisey hic dusunmezdi..Konu sahibi aldırmak istemiyor.Eşi aldırmaya zorluyor.11 haftayı geçti, beni zorla merdivenaltı bi doktora götürse aldıracak yer bulabilir mi var mı böyle yerler diyor.
bence zorla baba yapmak değil. adam önlemini alaymış madem yada boşanmak isticek kadar kopmuşsun ilişkiye de girme o vakit.... ve 10 haftalık olmuş yani var yani zoru moru kalmamış o çocuk olmuş.... aldırsa o çocuk onun çocuğu...
hem madem boşanalım denmiş o adamın kararını niye dinlemek istiyor... bu sırf adamın değil her iki tarafında kararı ile olacak bir durum... zaten boşancakmış boşansın bassın adama tekmeyi o adamında söz hakkı bile kalmasın... bebek konusunda da istemiyor zaten aldırmak ne güzel yaşar gider evladıyla... ben gitgide evliliklere karşı olmaya başladım.... adamlara bakıcılık etmek için mi evleniyo bu kadıncağızlar... hiç söz hakları yok çocuk bile isteyemezler bu neyimiş böyle...
Canim kimse onu kolundan tutup zorla goturemezki bunun polisi var askeri var afaleti var konu sahibi kendide istemiyor istese zaten boyle bisey hic dusunmezdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?