Kürtaj..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuruyemiş artık kaç çocuk yiyor hele çok çocuklu ailelerde. Konu sahibi şimdi iki çocuğuna günlük ceviz fındık badem fıstık yedirebiliyor mudur?
Fındık fıstık Ay çekirdeğinin dahi kilosu 75 lira.
Eti lap lap et olarak almadınız da kıyma aldınız kilo 300 lira, 1 kilo kıymadan köfte yapsanız 5 kişilik aileye saymaca köfte çıkarır yanına ilave gerekir, çiftliklerde gün yüzü görmeyen hormon ve ilaç basılan tavuğumsu organizmanın sakatatları bile 35-40 lira olmuş.

Allah’ın yüzüne bakmadığımız leblebisinin kilosu 90 tl oldu.
Şu zamanda rızkı Allahtan diyip üçüncü çocuğu yapmak diğer iki çocuğun rızkından kesmektir.

Allah’ın yüzüne bakmadığımız leblebisinin kilosu 90 tl oldu.
Şu zamanda rızkı Allahtan diyip üçüncü çocuğu yapmak diğer iki çocuğun rızkından kesmektir.
İmkanı olmadığı veya doğalına erişme şansı olmayanlar lütfen üzerine alınmasın ama bugün katkısız, doğal ve sağlıklı gıdalara ulaşabilmek sağlam bir bütçe istiyor pazardan 30 tanesi 20 liraya da yumurta alırsınız lakin doğal gerçek yumurta yemiş olmazsınız, şimdi ki çocuklar hem maddi sebeplerden hem de artık doğala erişmek altın madenine erişmek kadar zor olduğundan sağlıklı beslenemiyor maalesef, fiyatları abarttığımızı düşünen olursa diye yazıyorum, gerçek bir tavuğu marketten kilosunu 45 liradan aldığınız fiyata alamazsınız, doğal beslenmiş bir ineğin sütünden yapılmış tereyağını, peyniri marketteki tereyağ peynir fiyatına alamazsınız, çok üzgünüm ki çocuklar doğal gıdanın tadını bilmiyor bu yüzden.

Malesef eşimle uzlaşamadık ve gittim ağlaya ağlaya kürtaj oldum. Çok kötüyüm şuan onu hiç affetmicem bi cana nasıl kıyabildi bilmiyorum tamam bu şartlar altında 3 çocuk bakmak zor ama ben gerekirse eve iş alır destek çıkardım ona elimden ne gelirse yapardım yarın bigün o meleğin vebali belki 2 çocuğumdan çıkıcak dün kendisinede söyledim hiç bir şekilde dinlemedi beni sadece ben bakamam yetişemem kaldıramam dedi hepsi bu. İlerde de çocuk istemiyorum artık böyle bi insana bitane daha çocuk vermek istemiyorum

Uzmeyin kendinizi. Bir anne olarak yazıyorum cocuga istedigin gibi alamamak, istedigin gibi bakamamak, cocuga haksizlik ettiğin hissi cok kotu. Ustteki yorumlarda organik yumurta 5tl demisler. O yorumlara bile üzüldüm, 2 saat evvel bimden yumurta almistim. Yapamamak, yetisememektense sanirim boylesi daha iyi. Hakkınızda hayirlisi olsun. Vebali cocuklardan cikacak diye düşünmeyin, hasta olursunuz, onu Allah bilir.

Bir de kaynanam sağolsun aldırdığım için beni suçladı günahı sizin boynunuza dedi şuan zaten moral olarak çok kötüyüm bide o üstüme geldi sğolsun. Dün kendisine hamileyim oğlun aldırmak istşyormuş dediğimde ben karışmam diyen insan bugün bana günah sevap dersi verdi ben bilmiyorum zaten günah olduğunu ya. Oğlunu karşısına alıp konuşması gerekirdi ondan sonra bana ahkam kesmeliydi

Çok üzgünüm şuan çok sağolun

Bebeği aldırmanın suçunu sadece eşinize yükleyemezsiniz. İstemiyorsanız aldırmasaydınız o zaman. Burada üç çocuğun zorluğunu anlattı herkes size. Kafanıza yatmış ki ikna olup aşdırmışsınız

Konu sahibi lütfen bunu kendinize yapmayın. Eşiniz de haklı ve en doğru kararı verdiniz. Başınıza bir şanssızlık geldi. Daha fazla ajitasyon yapmayın. Elinizde değilse mutlaka psikolojik destek alın ama inanın böyle düşünmenizin nedeni toplum ve size dayatılan inançlar.

Benim annem ben 4 aylıkken hamile kalmış ve çok zor bir çocuk olduğum için hemen aldırmış. Hiç ağlamamış ne var bunda der ki gerçekten ne var bunda yahu. İnsaf edin. 2,5 yaşımda başka kardeşim oldu. Zamansız çocuk iyi bir şey değildir. Kendinizi ve eşinizi boşuna hırpalıyorsunuz.

Ya hazır canınız burnunuzda iken neden çat diye bozmadınız ki? Ona ne acaba? Azcık yardım istesen kaçacak delik ararlar, bayılıyorlar aklı bedava satmaya.

sucu sadece esinize atmayin niye sizde akil yok mu eve is alacaktiniz madem ne diye esinizin agzina bakip aldirdiniz. sanki sizde sucu sadece esinize atip buna siginiyorsunuz. ben hayir dedikten sonra kim bana zorla cocuk aldirtir. suclamak degil niyetim ama uzuldum..

Eve iş alsaydı şimdiye kadar alırdı zaten, tonla borç varmış. Demek kendinin de gözü kesmedi. Ama bir suçlu lazım şu an.

Çok çok çok üzüldüm
Bu travmayı umarım en kısa sürede atlatırsınız
Ne desek boş
Bence de 3. çocuk düşüncesini çıkartın hayatınızdan
Diğer iki evladınıza sağlıklı uzun ömürler dilerim
geçmiş olsun

Arkadaşlar haddimi aşarsam şimdiden özür dilerim
Şu an arkadaşın psikolojik olarak durumu zaten sağlıklı değil bi süre eşini suçlamak belki ona iyi gelecek bırakalım suçlasın
Zamanla daha sağlıklı düşünecek
Olan olmuş artık

Benim yazacağımı siz yazmışsınız teşekkür ediyorum. Zaten bu durumda adama ne oldu ? Tabiki hiç birşey olmadı olan kadına oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…