- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi gizemli508
-
Kürtaj cinayettir.
kadın daha 26 yaşındaPardon? Bunu aldırıp ileride belki yaparız mı dedin?
Bi bitmedinizKürtaj cinayettir.
Demişsiniz ya tüplerimi bağlanmam ileride istiyorum diye. Yanlış mı anladım?Ben çocuk planı yapmadım
Doğru diyorsunuz akşam güzelce konuşalım bakalım çok üzgünüm ama ona da hak veriyorum bu şartlar altında çocuk büyütmek hiç kolay değil bunu kendim yaşadım biliyorum. Hayırlısı olsun ne diyimiki kişinin de sorumluluğu. eşinizi haksız bulmadım. 2 çocuk varken bu devirde 3. çocuk hepten zor. geçim kolay değil. ama kürtaj kararı da çok zor bir karar. siz de haklısınız. eşinizle öyle telefonda falan değil akşam çocuklar uyuduktan sonra sakince konuşun. yani beden sizin tabi. siz istemeden eşiniz zorla bebeği aldırtamaz. ama dediğiniz gibi huzurunuz kaçar, ev ortamı gerginleşir. eşinizle aranız soğur. böyle bir ortamda yaşayacak 3 çocuk ve siz fikri bence daha da sağlıksız. o 3 çocuğa da günah işte o zaman. ne karar çıkacaksa çıksın, ama ortak karar olsun diye düşünüyorum.
İleride...Demişsiniz ya tüplerimi bağlanmam ileride istiyorum diye. Yanlış mı anladım?
Kürtaj cinayettir.
ne güzel yanıtlamışsınız yazmadan edemedim=)Eki Görüntüle 3220983
Buyrun bugunku sanal market alisverisim. Mama 2.5hafta gidiyor. Ki benim kiz sadece gece iciyor, gunduz sadece yemek yiyor. Bez 32 adet, 2 hafta bile yetmez. Bir bez bir mama 750tl 2 hafta desen, ayda sadece bez+mama 1500tl eder. Yemesi, icmesi, deterjanı, yumuşatıcısı, sampuani derken kolay sanıyorsunuz herhalde.
İleride 3. çocuğu istiyorsanız bunu niye aldırıyorsunuz?İleride...
Aldırmasanız tekrar mı konuşsanız acaba.İlerde istiyordum tabi bunu kendiside biliyodu konuyla ne alakası var bunun ama şuan ikimizde çocuk düşünmüyorduk. Ama olmuş yani olan çocuğu ben nasıl aldırabilirimki canımın bi parçası oldu şuan
Maşallahİleride 3. çocuğu istiyorsanız bunu niye aldırıyorsunuz?
Eğer çocuğu gerçekten istiyorsanız ayrılın eşinizden gidip ailenizin evinde doğurun.
Geldi gene ortalık karıştırıcıKürtaj cinayettir.
Hayır zaten ayrılmak gibi bi düşüncemiz yokMaşallah
3 çocukla (biri kreşe yeni başlamış biri herhalde anca ilkokulda, biri bebek olacak) babasının evinde premsesler gibi ağırlarlar, çok iyi bakarlar geçinir giderler kesin.
zaten anne babaların işlevi ne? bildiniz, torun bakmak.
İlla doğurmak istiyor eşi istemiyorsa başka çözüm gelmiyor ki aklıma.Kadın bu çocuğa nasıl bakılacağını düşünmüyor ki.Sadece ben istiyorum olsun diyor.Ben eşinin haksız olduğunu düşünmüyorum.Sadece 3.çocuğu düşünmeden önce keşke bir işe girip biraz para biriktirselerdi.Maşallah
3 çocukla (biri kreşe yeni başlamış biri herhalde anca ilkokulda, biri bebek olacak) babasının evinde premsesler gibi ağırlarlar, çok iyi bakarlar geçinir giderler kesin.
zaten anne babaların işlevi ne? bildiniz, torun bakmak.
kim bakacak ?İleride 3. çocuğu istiyorsanız bunu niye aldırıyorsunuz?
Eğer çocuğu gerçekten istiyorsanız ayrılın eşinizden gidip ailenizin evinde doğurun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?