Kürtaj..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Iyi besleyeyim, temiz giydireyim dediğin zaman abartmıyorum benden daha fazla mutfak masrafi cikiyor cocugun. Ha birde ozel durumu varsa dahada artiyor masraf. Belediye bize 2 aylik süt birakti, süt alerjisi ihtimali ciktigi icin 3 ay cocuga sut vermem yasak. Mecbur mama veriyorum. Genital bolgesi alerjik egzama oluyor, bezi daha sık değişiyor. Kolay saniyorlar ama kolay değil. Sadece karnini doyurmak degil, saglikli beslemek önemli.
Psikolojik ihtiyaclarina deginemiyorum bile. Cocuk aglasa sen istedin dermis kocasi, cocuk bunu duymayacak mi?

Yok siz beni anlamıyorsunuz ben kız çocuklarına düşkün olduğumu söyledim sadece. Kızım olması için zorla hamile bıraktırmadım kendimi yani. Sanırım ben konuyu yanlış anlattım size bilmiyorum herkes şuan eşimden habersiz hamile kalmak istediğimi düşünüp günahımı alıyor mübarek ramazan ayındayız yapmayın böyle şeyler lütfen. Ben sadece dediğinz gibi ilerde istediğimi söyledim yani bende çalışıp eşime destek olacaktım borçları kapatım temiz bi sayfaya başlamak istiyorduk çünkü bu dönemde baya sıkıntı çektik borç olsun ailevi şeyler olsun yıprandık biraz. Dediğiniz gibi oğlumu kreşe verip çalışçaktım ve borçları kapatıp birikim yapıcaktık ondan sonra istiyordum çünkü kalabalık aile seviyorum ben o yüzden öyle dedim. Yani kız çocuk istediğim için zorla hamile kalmadım sadece seviyorum hep hayalimdi kızım olması onu diyorum

Gerçekten evliliğinizin 3.çocuğu kaldırabileceğini düşünüyor musunuz?
Kaldırır ama şuan değil eşim o yüzden istemiyor zaten. Ben yetişemem diyor haklı kendince. Ki zaten bende şuan düşünmüyordum korumurken nasıl oldu bilmiyorum bazı arkadaşlar eşimi aldatıyormuşum gibi konuşuyor bilip bilmeden.ilerde isterdim borç yokken kafamız rahatken şuan eşim çok stresli ve haliyle stresini bizede yansıtıyor ilerde onunda huzuru olcak diye düşünüyorum

3. çocuğu istiyorsanız bunu aldırmanız da mantıksız. İlerde ne olacağı belli bile değil. Bakalım çalışabilecek misiniz? İki çocukla çalışmak kolay mı sanıyorsunuz?

3. çocuğu istiyorsanız bunu aldırmanız da mantıksız. İlerde ne olacağı belli bile değil. Bakalım çalışabilecek misiniz? İki çocukla çalışmak kolay mı sanıyorsunuz?
Tabi haklısınız ama büyük oğlum zaten ilkokula gidiyor küçüğüde kreşe vericektim bi şekilde eşime destek olmak istedim daha çabuk düzelebilmemiz için. 3. Çocuğu şuan bu krizde bu borç içinde büyütmek zor olur mantıklı düşününce. Ama ben şuan maktıklı değil duygusal açıdan düşünüyorum çünkü içimde bi can var ve ben onun canına nasıl kıyabilirim kaldıramam bunu

Ben de böyle düşünüyorum. Madem 3. çocuk bi şekilde olcak, bari bu olsun. Hiç düşünmüyorduk 3.yü dese anlayacağım. Ama bunun kısmetiymiş demek ki bilemedim. Bu kadar korunmaya rağmen tutunabilen bir bebek..

Siz eğer çocuk istiyorsanız önceden alt yapısını hazırlamalıydınız.
Benim size kızdığım konu 3.çocuk için eşinize güvenmeniz.Masrafları göz önüne almamanız.Ben kürtaja karşı değilim ama 3.çocuğu istiyorum bunu aldıralım,sonra tekrar yaparız fikri de bana mantıklı gelmiyor.

Bunu iyi düşünün beraber düşünün. Tek kişinin alacağı karar değil.

Çalışacak başka yolu var mı?O zaman öğrenir belki hayatın zorluğunu.

İki çocukla çalışıyor olsaydı 3. yapmayı bırak hayal bile edemezdi. O yüzden çalışacağım 3. sonra yapacağım çok ütopik geliyor bana. 3. hamile kalınca iki maaştan tek maaşa düşmeyi kabul etmeyecek kocası. İki tane yeterli diyecek zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…