sıkıntı ve darlık anında yada dilek için okunur 4444 tane okunmalı bir tur selavat allahın ıznıyle her daim faydasını görmuşumdurbüyük şehirlerden birindeyim.tefriciye ne anlama geliyor cevaplarsan sevinirim.sağolun...
Boyle dusunerek davranarak erkeklerin ekmeklerine yag surmeye devam edin siz.Yiyin dayaginizi sukur edin durun.allah kurtajdan once cahilligin cezasini veriyor zaten.
Boyle dusunerek davranarak erkeklerin ekmeklerine yag surmeye devam edin siz.Yiyin dayaginizi sukur edin durun.allah kurtajdan once cahilligin cezasini veriyor zaten.
size verecek cevap bulamıyorum.ben halime şükretmiyorum,nasıl boşanacağım diye düşünüyorum.ailem gerçekten yanımda olabilse çocuklarımı alıp giderim.babam beni gelmemem için ikna etmeye çalışırken nasıl gideyim?bileti alabilmek için yüzüğümü sattım ve o rüyadan sonra gitmedim.
ALLAH'A sukurler olsun simdi bebisim kucagima almak nasip oldu...son konuma baksana arkadasim...Shinox, sen doğru bir karar vermişsin arkadaşım..
Boş ver ALLAH seninle, gayrısı olmasa da olur..
Bazı şeyleri yaşamayan idrak edemez, cehalet bir cana kıymamak ise bırak biz cahil olalım onlar medeni olsun.
Hiç bir canlı "şiddetli bir ortam" bahanesiyle (hiç bir bahaneyle hastalık dahi olsa) öldürülmeyi hak etmez..
O zaman savaş yıllarında hiç kimse doğum yapmasaymış..
Ana rahminde olan bir yavruda candır, ha ana rahminde ha kucağında fark etmez..
Kucağında ki bebeği parçalamak ne kadar canilikse rahimde ki yavruyu da parçalamak, öldürmek aynı canilik ve cinayettir..
Konunuzu hortlattiniz. Sağlikla büyütün bebeğinizi.ALLAH'A sukurler olsun simdi bebisim kucagima almak nasip oldu...son konuma baksana arkadasim...
Bir arkadas yeni sanip hortlatinca cevap verdim...sevgiler...Konunuzu hortlattiniz. Sağlikla büyütün bebeğinizi.