Kürtaj

Su demek;ayaklarinin uzerinde duramayan bir anne siddetle beslenen bir babanin cocugu olarak dunyaya gelmesine riza gostermektir asil cinayet.

Boyle dusunerek davranarak erkeklerin ekmeklerine yag surmeye devam edin siz.Yiyin dayaginizi sukur edin durun.allah kurtajdan once cahilligin cezasini veriyor zaten.

size verecek cevap bulamıyorum.ben halime şükretmiyorum,nasıl boşanacağım diye düşünüyorum.ailem gerçekten yanımda olabilse çocuklarımı alıp giderim.babam beni gelmemem için ikna etmeye çalışırken nasıl gideyim?bileti alabilmek için yüzüğümü sattım ve o rüyadan sonra gitmedim.

Boyle dusunerek davranarak erkeklerin ekmeklerine yag surmeye devam edin siz.Yiyin dayaginizi sukur edin durun.allah kurtajdan once cahilligin cezasini veriyor zaten.

Kardeşim,
''tedbir alınmadan bir tane canın doğmasına fırsat verilmiş. ve can verildikten sonra beğenmedim bu canı deyip ona kıymaktır kürtaj. bundan daha büyük bi cahillik mi olur. ''
hani kürtajdan önce cahillik diyosun ya kardeşim. ona binaen dedim.

erkeklerin ekmeğine yağ sürmek yok öyle bişi. yaşanılan hiçbişeyin sorumlusu o bebek olmadığını ima ediyoruz. cana kıyarak yeni sıkıntı ve kederlere sebebiyet vermeyelim diyoruz. cana kıymakla yapıcı değil dahada kırıcı olmuş oluruz ALLAH korusun.

hiçbir bebek yok ki rızkıyla gelmemiş olsun ve hiçbir bebek yok kki eve neşe getirmemiş olsun ve hiçbir bebek yokki evin akışını dahada güzelleştirmemiş olsun.(İNŞALLAH) bebek cansız bi eve can getirmiştir herzaman

Son düzenleme:
Fikirimi sorduğun için söylüyorum.

Aldırma:

1- Başka bir yaşam üzerinde devam etsin, ya da burada sonlansın diye bir karar hakkına sahip değiliz.

2-Geleceğe dair endişelerimiz, korkularımız en fazla birer kurgudur. Seçeneklerinizin sonucunun ne olacağını asla bilemezsin. Doğrudan yana tercih, halis niyet tek önemli olandır. Aldırırsan bunun vicdan acısı + boşanmanın getirebileceği kafa karışıklığıyla daha zor bir psikolojik çöküntü de yaşayabilirsiniz. Bu çocuğun çok hayırlı bir evlat, zor dönemlerinizde kıpır kıpır bir hayat enerjisi, sevgi kaynağı olma ihtimali de var.

Rabbim yuvanıza huzur versin inşallah.

Shinox, sen doğru bir karar vermişsin arkadaşım..
Boş ver ALLAH seninle, gayrısı olmasa da olur..
Bazı şeyleri yaşamayan idrak edemez, cehalet bir cana kıymamak ise bırak biz cahil olalım onlar medeni olsun.
Hiç bir canlı "şiddetli bir ortam" bahanesiyle (hiç bir bahaneyle hastalık dahi olsa) öldürülmeyi hak etmez..
O zaman savaş yıllarında hiç kimse doğum yapmasaymış..
Ana rahminde olan bir yavruda candır, ha ana rahminde ha kucağında fark etmez..
Kucağında ki bebeği parçalamak ne kadar canilikse rahimde ki yavruyu da parçalamak, öldürmek aynı canilik ve cinayettir..

ALLAH'A sukurler olsun simdi bebisim kucagima almak nasip oldu...son konuma baksana arkadasim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…