Kürtaj

Hamile olduğum halde şiddet gördüm.

ehh yani canım kardeşim kocanızın huyunu yeni öğrenmiyorsunuz hadi bitane bebek olmuş 2.si neden neden önlem almadın ki sizinle beraber o çocuklarda mutsuz oluyor düşünmeden çocuk yapmak da neden
çok üzüldüm sizin adınıza ama hata birazda sizde bebek konusunda ve eşinize verdiğinz taviz konusunda allah yardımcınz olsun

Ailemi aradım ve artık dayanamıyorum dedim.onlar da tamam dedi ama bebeği aldırmamı istediler ben de kabul ettim ve hemen ailemin olduğu şehire bilet aldım.haber vermeden gidiyordum

canım bu bebeği dünya ya getirsende getirmesende evliliğin değişecekmi ya da eşin,senin eşinin istiorum dediğine ne bakıyorsun,kürtaja bende karşıyım sana aldır diyemem ama,bence kararın ne olursa olsun bu adam değişmeyecek,şunu da unutma sen kimseye mecbur değilsin,evelallah çalışır bakarsın evlatlarına,rabbim hayırlısını versin senin için

Ailemi aradım ve artık dayanamıyorum dedim.onlar da tamam dedi ama bebeği aldırmamı istediler ben de kabul ettim ve hemen ailemin olduğu şehire bilet aldım.haber vermeden gidiyordum

Ayrılmana bişi diyemem de.. RABBİM utandırmasın inşallah.
Ancak;
Çocuğu aldırma derim çünkü ALLAH korusun onu aldırmakla nelere sebebiyet verdiğimizi bilemeyiz.. o bebeğin canına kıymakla huzur yada mutluluğu getirmiş değil uzaklaştırmış olabilirsiniz ALLAH korusun. çünkü cinayet kimseye kar kalmaz.. cinayetin bedeli vardır..

sakın aldırma lutfen ya lutfen daha evvelde yazdım sana iflah olmazsın rabbım cezasız bırakmaz
bosanmaysa bosan amenna ama bir cana kıyma lutfen bu buyuk gunaha gırme lutfen

Gideceğim son gece herşeyi hazırladım,yarım yamalak uyuyordum otobüsü kaçırmayayım diye.kesin kararlıydım ailemin yanına gidip bebeği aldırıp boşanacaktım.sabah ezanından sonra uyudum sonra bir rüya gördüm ve bebeği aldırmamamı ve evi terkedersem, nasıl bir yaşamımın olacağına dair.korkunçtu babam,çevremdekiler ve günahım.kızlar doğru mu yaptım bilmiyorum ama ben Allah'ın dinleyip o yolculuğa çıkmadım ve bebeği aldırmadım.şimdi bu evdeyim ama beni biri boğuyormuşcasına sıkıntılıyım.

ailende ne tuhafmış
el kadar bebek yuk mu olacak onlara
aklını basına al lutfen
cınayet işleyeceksın yapma
ben izleyemedim ama kuzenım izlemiş kürtaj videosu anlattıda ağladım
nasıl kalp atışları hızlanıyormuş
korkup en köşeye siniyormuş hissediyormuş
çok iyi düşün kardeşim yapma lütfen
ay ben çok fena oldum resmen ağlıyorum nolur kıyma ya
lütfen

rabbım fırsat vermemiş yanılmana
en doğrusunu yapmıssın
çok sevindim
nerede yaşıyorsun? sana destek olmak ısterdım
istersen tefrıcıye başlatalım senin için

rabbım fırsat vermemiş yanılmana
en doğrusunu yapmıssın
çok sevindim
nerede yaşıyorsun? sana destek olmak ısterdım
istersen tefrıcıye başlatalım senin için

büyük şehirlerden birindeyim.tefriciye ne anlama geliyor cevaplarsan sevinirim.sağolun...

Boyle dusunerek davranarak erkeklerin ekmeklerine yag surmeye devam edin siz.Yiyin dayaginizi sukur edin durun.allah kurtajdan once cahilligin cezasini veriyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…