- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.249
- 168
- 34
- Konu Sahibi merve_3535
-
Evet gözümden kaçmadı benim ki gibi bir durum sandım . Konu sahibine belki moral verebilirim yardimci olurum amacıyla girmiştim keşke okumasaydim canım.konuyu okuyunca aklımdan sen geçmiştin inanır mısın okumasa bari dedim ama okumuşsun canım
Kardeşim ne zaman bir halt yese ama ablam da yapıyor derdi anneme küçükken. Annem de ablan kendini damdan atsa sen de mi atacaksın derdiBen aldırmışsam siz de mi aldıracaksınız?
Kardeşim ne zaman bir halt yese ama ablam da yapıyor derdi anneme küçükken. Annem de ablan kendini damdan atsa sen de mi atacaksın derdiBu da o hesap, ben atsam sen de mi atacaksın derler adama
Küçük kardeşlerle beraber paket halinde geliyor bu davranışlar bence.Birebir benim kardeşim, neden hepsi aynı
Bende kardeşim ve aynıyımKüçük kardeşlerle beraber paket halinde geliyor bu davranışlar bence.
Aha işte ben demiştim, bakınız örnek :)Bende kardeşim ve aynıyım
Biraz önce kurtajla ilgili bi yazı okudum kurtaj anında bebeğin kacarmis gibi hareketleri korkmasi ve kafasının koparilmasi offf berbat biseykızlar merhaba..uzun bir beraberlikten çocuk aldıranınız oldu mu hiç? baba olmaya hazır değilim deyip de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?